rickson Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Tak patrzę, patrzę i skądś Cię kojarzę. Ajron w Błoniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Dokladnie - pracowalem tam dwa lata. Klapa z tyłu faktycznie lekko już dostała. w poniedzialek bedzie naprawianaW takim razie możliwe' date=' ze resztki pasty się wypłukały [/quote']mozliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 hej czy nie byłeś teraz przypadkiem w Zakopanym bo wydaje mi się że widziałem Twoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie wydaje Ci sie, widziales moje auto. Bylem na urlopie od ubieglej srody do ubieglej soboty. A z ciekawosci gdzie mnie widziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 jak jechałeś od strony Krupówek do góry poznałem po glebie i felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No i wszystko jasne, pare razy tamtedy przejezdzalem w poszukiwaniu parkingu [ Dodano: 21 Sierpień 2012, 20:19 ] Domel, widzisz, co z Andrzejem narobiliscie? teraz mnie wszyscy po tych felgach poznaja i nigdzie sie juz nie ukryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No i wszystko jasne, pare razy tamtedy przejezdzalem w poszukiwaniu parkingu [ Dodano: 21 Sierpień 2012, 20:19 ] Domel, widzisz, co z Andrzejem narobiliscie? teraz mnie wszyscy po tych felgach poznaja i nigdzie sie juz nie ukryje sie polecamy btw. Omega Andrzeja byla przekozacka... V6... :mniam: pieknie szła Teraz chyba cieszy nowego wlasciciela ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi