dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Robota a najbardziej teraz kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Za najpozniej 2 tygodnie beda tzw Oplowskie Łopaty...czyli 17 w oryginale zywcem zdjeta z BFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZ102 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Świetna robota, kolorek z tych co podobają mi się najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Za najpozniej 2 tygodnie beda tzw Oplowskie Łopaty...czyli 17 w oryginale zywcem zdjeta z BFL mam nadzieje ze bedziesz zadowolony i ciesze sie ze moglem pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Domel, podziekowal raz jeszcze numero konta poprosze Duzo duzo piwa sie nalezy Dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem felg, ktore nabylem dzieki pomocy Kolegi DOMEL, nie wiem stary, jak mam Ci dziekowac Felgi juz na aucie, zalaczam foto, jak to wyglada na aucie (przepraszam, zdjecie zrobione tylko telefonem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sake Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Piekna sztuka kawał dobrej pracy wykonałeś, Omega wygląda świetnie Sam chciałbym taka. Duży plus za glebunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Podziekowal. Jej wyglad to w duzej mierze zaleta kolegi Pecosa. Ciesze sie, ze podoba Ci sie jej wyglad.. [ Dodano: 5 Lipiec 2012, 22:49 ] Sam chciałbym taka.no niestety nie jest na sprzedaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sake Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nie myślalem o kupnie Twojego Opelka Mało kto chciałbym sprzedać samochód w takim stanie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Git malina Szkoda ze nie dales znac bo bylem wczoraj dzis w Strzemieszycach to bysmy pogadali Ale najważniejsze ze wszysto jest ok i felgi Ci spasowaly Pozdrowki btw. no to teraz relacja z detailingu felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Domel, wszystko w swoim czasie. Naprawde powtorze sie raz jeszcze, ale nei wiem jak mam Ci dziekowac...Andrzejowi rowniez... Dzis bylem na spocie Omega klub polska - bardzo innym sie podobaly i chyba wlasnie o to chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jeszcze lekki dystansik na tył i omega byłaby spaśna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wspaniałe autko, wygląda rewelacyjnie. Zaskakująco mało rdzy jak na opla Z nowymi felgami kosa. Gratuluje posiadania tak pięknego autka i kolegi, który odwalił kawał dobrej roboty przy detailingu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dziekowac przy dystansie moglaby walic o nadkola, a tak to pieknie sie kola chowaja...niech tak zostanie Malo rdzy, to prawda...jak na Opla sam jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 maniutek, chyba dziś widziałem Omegę na Połczyńskiej koło 19.30. Jest nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Mogłeś widzieć - jechałem do Dziewczyny Siłą rzeczy ja Cie nie widziałęm [ Dodano: 16 Lipiec 2012, 22:55 ] o tej godzinie raczej na bank mnie widziales niby nisko, lecz szczerze powiem, ze ja ten przod jeszcze bym opuscil, ale wszyscy mi mowia, ze to juz bedzie za nisko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 i tak najniżej to chyba wał jest Zawsze nim szorowałem o jezdnię, ilekroć jeździłem omegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jedne z najfajniejszych felg do OB i VB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Podziekowal...Wal najnizej? nie moze byc - wydech jest jeszcze nizej natomiast wał jest pieknie w "tunelu" schowany. michałoś, Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heju2 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Piękne auto i w pięknym stanie oby więcej takich na naszych drogach gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Maniutek fajnie ożywiony kolorek (Z549?). W rodzinie mamy 3 omegi i ojciec ma taki kolor u siebie. Felgi też mam takie u siebie (Bfl z wersji sport), raczej rzadki model na alledrogo. Widziałem, że chwaliłeś się na OKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Dokladnie Z wersji sport lub tez z serii VC i Signum. Kolor tak - Z549. Na OKP rowniez byla relacja W rodzinie macie 3 omegi? pozazdroscic niestety ja swojego Ojca nie umiem przekonac do tego samochodu. Stwierdzil, ze Punto II mu wystarcza i niech mu bedzie P.s nie widzialem Cie pod takim nickiem na OKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Dokladnie Z wersji sport lub tez z serii VC i Signum. Będę się upierał, że to są felgi tylko i wyłącznie od omegi Bfl W rodzinie macie 3 omegi? pozazdroscic niestety ja swojego Ojca nie umiem przekonac do tego samochodu. Stwierdzil, ze Punto II mu wystarcza i niech mu bedzie Omega zawsze podobała mi się. 12 lat temu ojciec zakupił wtedy 8 letnią omegę A. Przeskok ogromny bo wcześniej jeździliśmy dużym fiatem od 91 czy 92 roku. Bez porównania fiat vs. omega w dodatku LPG było po ok 1,2zł i za 50zł był cały zbiornik 5 lat temu zakupiłem swoją omegę, ojciec 4 lata temu wymienił A na B, potem ja w 2009r. kupiłem drugą ale 3.0 a jakiś czas później brat odkupił ode mnie tą pierwszą. Od 12 lat łamagi ciągle w rodzinie Z resztą choroba z OKP za bardzo mnie zaraziła żeby teraz się wycofać... P.s nie widzialem Cie pod takim nickiem na OKP To poszukaj pod takim: TomEk WRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wczoraj bacznie się jej przyglądałem pod ASO VW. Chyba jakieś automaty już odwiedziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A ja sie mocno zastawialem, kto sie tak jej przyglada... Ani razu automatyczna myjnia nie byla odwiedzona....zwyczajnie auto bylo nieumyte, a dodatkowo kilka godzin wczesniej delikatnie "popsulem" klape z tylu, poniewaz cofnalem w choinke pod sklepem w car audio....no i oczywiscie zawrocilem juz glowe Pecosowi, coby zrobil z tym porzadek Pozdrawiam geno serdecznie....szkoda, ze nie zagadales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Innym razem Klapa z tyłu faktycznie lekko już dostała. W takim razie możliwe, ze resztki pasty się wypłukały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi