Gajek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Ja również nie mogę się doczekać.
Carire Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 I jak się sprawa ma? Będzie w październiku do kupienia ?
hornet Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 A jak wygląda skuteczność działania na szybach oklejonych folią ?
spons Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Nie testowano Na tworzywo sztuczne stosuje sie inny dobor skladnikow... formula jest, czy trafi do sprzedazy sie okaze ale watpie
siwyjac Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 no i co z tym antyfogiem ?? kiedy w sprzedaży ??
spons Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Oficjalnie dostepny powinien byc w poniedzialek
siwyjac Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Oficjalnie dostepny powinien byc w poniedzialek a u partnerów ?? i w jakiej cenie (może być na PW)
spons Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 a u partnerów ?? To juz nie nas trzeba pytac i w jakiej cenie (może być na PW) Oficjalna informacje podamy jak produkt trafi do sprzedazy
pazuzu Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 spons, Witaj Dobrze rozumiem, że jak już będzie dostępny w sprzedaży to wystarczy podjechać do Was do Katowic i kupić? Czy może u Ciebie w Siewierzu też można by odebrać ? Są jakieś takie opcje dostępne ? Mam nadzieję, że zbytnio się nie spoufalam Jeżeli tak to strzel mnie z liścia PS.A czy może nieoficjalnie jest gdzieś indziej dostępny ?
spons Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jak najbardziej mozna odebrac w Katowicach lub Siewierzu po wczesniejszym uprzedzeniu telefonocznym/mailowym, nie ma problemu Nieoficjalnie oczywiscie jest dostepny, niestety tylko dla 4nano
siwyjac Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 spons, może dogadacie się z Klinerami i wpadniecie z kartonikiem antifoga na spot 19 ?! paru klientów na pewno się znajdzie...
spons Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jacku, mysle, ze byloby to troche nie na miejscu z naszej strony
pazuzu Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 spons, Jest szansa że potwierdzicie w tym topicu że AntiFog jest już dostępny u Was w sklepie ? Wprawdzie do Kato mam niedaleko, jednakże wolałbym pojechać po coś pewnego Tzn rzeczywistego Bardzo byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
lukas10313 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Też z niecierpliwością czekam na anti foga, mam straszny problem z parowaniem okien dachowych a wolę polecieć w coś pewnego
spons Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 spons, Jest szansa że potwierdzicie w tym topicu że AntiFog jest już dostępny u Was w sklepie ? Wprawdzie do Kato mam niedaleko, jednakże wolałbym pojechać po coś pewnego Tzn rzeczywistego Bardzo byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Jak najbardziej, podam informacje jak tylko produkt bedzie dostepny.
pazuzu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Witam Mamy poniedziałek, czy to na co wszyscy czekamy jest już dostępne dla szarej masy ? Pozdrawiam spons, Jest szansa że potwierdzicie w tym topicu że AntiFog jest już dostępny u Was w sklepie ? Wprawdzie do Kato mam niedaleko, jednakże wolałbym pojechać po coś pewnego Tzn rzeczywistego Bardzo byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Jak najbardziej, podam informacje jak tylko produkt bedzie dostepny.
lukas10313 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 bo zima idzie a szybki chcemy miec czysciutkie
usher Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 My zawsze dotrzymujemy słowa ale dobrze chłopaki że czuwacie Tak więc 4nano Glass Anti Fog jest już oficjalnie dostępny : http://sklep4nano.pl/106-glass-anti-fog.html http://sklep4nano.pl/123-glass-anti-fog.html
pazuzu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 usher, No to fajnie, czyli teraz trzeba poprosić o dodanie do jakiejś grupy rabatowej Przy zakupie na miejscu jest również uwzględniany ?
usher Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 pazuzu forum KA ma zawsze 5% wystarczy dodać w zamówieniu że z forum KA i to wszystko, oczywiście przy zakupie na miejscu również obowiązuje
pazuzu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Jak tylko NoX z Mrcleanera skompletuje dla mnie zamówienie to jadę tam do Was Pozdrawiam pazuzu forum KA ma zawsze 5% wystarczy dodać w zamówieniu że z forum KA i to wszystko, oczywiście przy zakupie na miejscu również obowiązuje
lukas10313 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 szybka przetarta benzyna ekstrakcyjna bedzie dobrym podlozem pod anti foga?
pro rider Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Fajnie, że jest już dostępny
Rekomendowane odpowiedzi