adii Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 fireman, Dobre oko praca spoko, wnętrze nie ruszane? nie wiedziałem nawet że tam w volvo myjnia jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 fireman, dobre oko! To jest pozostałość po cleanerze, maznąłem szmatką o centymetr za daleko. Ale naprawdę czujność pierwsza klasa! Koli_7, Podgrzałem opalarką, zdjąłem ręką przez szmatkę, potem VP Tar&Glue Remover. adii, Mamy, na tyłach. Świetna jest. Wnętrza ruszać nie miałem. Wygląda zresztą baaardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Niebawem bedę podobne auto robił, jak oceniasz lakier pod względem twardości ? oraz czy używałeś futra ? Napisz więcej na ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 No jeszcze można przyczepić się do nie wyciągniętych kloszy na tym zdjęciu, ale panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Royal Szczecin, Twardy, ale umiarkowanie. Futro nie było grane. Pomarańczowy pad 3M i FG500 to najostrzejsze, czego używałem. JM63, przecież odpisałem wcześniej o pozostałościach cleanera. Dwa - jest zakres usługi i priorytety właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etiv Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 było pięknie jest jeszcze piękniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 przecież odpisałem wcześniej o pozostałościach cleanera. Klosz wygląda bardziej jak nieruszany, ale... Dwa - jest zakres usługi i priorytety właściciela. O to mi chodziło, że można czepiać się jakiejś dupereli, którą widać dopiero jak się zrobi fikołka z latarką, ale to bez sensu, skoro cały samochód został zrobiony na wysokim poziomie i wygląda pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Po to robię zdjęcia w taki, a nie inny sposób (i jeszcze jasno to opisuję), żeby każdy mógł wiedzieć i widzieć, a nie spekulować. Więc nie ma ale - jak mówię, to tak jest. Nie mam powodów do ściemy czy wstydu. To ma krótkie nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Super fura, super robota Pytanko, a dlaczego nie został ponownie założony znaczek AMG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Bo klient chciał, by go nie było. Napisałem przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Świetny efekt! Ale auto było i tak w nienagannym stanie. Zastanawia mnie tylko... koleś z Krakowa przyjechał do Ciebie na detailingowe usługi?! szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 koleś z Krakowa przyjechał do Ciebie na detailingowe usługi?! To samo pytałem wcześniej, ale kolega z Gdyni mnie olał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 koleś z Krakowa przyjechał do Ciebie na detailingowe usługi?! To samo pytałem wcześniej, ale kolega z Gdyni mnie olał Co? Ktoś coś mówił? Wybacz, nie doczytałem. Nie z Krakowa, a z Limanowej. Bywa w Trójmieście regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Jak to mówią ... za dobrym szewcem to i warto daleko pojechać , bardzo ładny efekt , a gabaryty nie małe 25h super wynik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dobrze, że w firmie jest mikrofala, bo dziś byśmy nie gadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goral101 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak ja dobrze znam to auto - parkujemy obok siebie już dłuższy czas. Na - 1 takie ciemne volvo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak ja dobrze znam to auto - parkujemy obok siebie już dłuższy czas. Na - 1 takie ciemne volvo ? Yhm - wczoraj (może nadal - dziś nie byłem na parkingu) stało zaparkowane "twarz w twarz"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Goral101 - dziś Na - 1 przeżyłem "lekki" szok. Rozpoczął sie remont. Oczywiście żadna informacja nie została wywieszona n.t. planowanych prac. Samochody, które zostały na parkingu (8 szt. w tym Twój i mój) zostały przykryte folią malarską... Dramatu - jeszcze - nie ma, ale ja uciekłem na "0" i polecam zajrzeć do samochodu / wyjechać, zanim ekipa remontowa się rozkręci i / lub postanowi zdjąć folię i odkurzyć / umyć samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi