Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
I jak moje sugestie Autobahna na srebrnym aucie wyglądają 'live'?

Szczerze :o:o jakoś bez szału :cry: może to mi entuzjazmu brak czy co :dontknow:

a co do nadkoli wiem wiem :P nie było sensu bo autko od razu ruszyło w trasę w błoto i kałuże :P

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szczerze :o :o jakoś bez szału :cry: może to mi entuzjazmu brak czy co :dontknow:

No na starość... :-]:song:

a co do nadkoli wiem wiem :P

Wiem, ale do czegoś trzeba się było przyczepić, a nie było do czego :P

Opublikowano

A mnie ciekawi wytrzymałość i odpychanie wody Autobahn Vs. Z Detail...

JM63, nie robiłes może takich testów na lakierze? ;)

Opublikowano

Panowie wszystko super, ale intryguje mnie ta sprawa z Detailem i Autobahnem od dłuższego czasu :o Pod Waszym wpływem tydzień temu na połowę auta położyłem detail'a, na połowę carbona. Kropelkowanie, odprowadzanie wody po stronie tego pierwszego niesamowite, ale wydaje mi się, że gdzieś musi być haczyk. Bo skoro okazuje się, że są takie świetne to po co wydawać po 900zł na dedykowane do karoserii woski, które odprowadzają wodę gorzej, trzymają się 10x krócej, skoro za 80zł mam coś lepszego ? Żeby nie było, że nam się klar złuszczy potem :evil:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Śliczne E90 po takim zabiegu serce pęka jak sie wie że zaraz bedzie brudny od błota... :( Fajną masz tą dziuple noi nocna sesja. :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zwykle WoW efektu końcowego :)

Jedno co mnie zdziwiło to ilość morki na bądź co bądź nowym aucie klasy premium :o

I przy myciu komory spłukiwałeś karcher/czy psikaweczką? Ech zawsze się boje że padnie elektryka :P

Opublikowano
Jak zwykle WoW efektu końcowego :)

Jedno co mnie zdziwiło to ilość morki na bądź co bądź nowym aucie klasy premium :o

I przy myciu komory spłukiwałeś karcher/czy psikaweczką? Ech zawsze się boje że padnie elektryka :P

Dzięki ;)

Spłukiwałem końcówką ogrodową z węża pod małym ciśnieniem.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatni update :/ autko już zmieniło właściciela a przed samą sprzedażą dostało świerzy wosk ;)

Wiek 3 lata, przebieg 122k km i chyba jeszcze jakoś wyglądał :-]

msfo.jpg

07hk.jpg

6bs2.jpg

ydcj.jpg

eb97.jpg

xjlo.jpg

Niech służy :good::good::good:

Opublikowano

dzinkins, Może to nie moja sprawa, ale jako że bardzo lubię markę bmw to zapytam.

Dlaczego sprzedałeś tak fajną trójkę, zadbaną i młodą a zostawiłeś sobie jak by nie patrzeć starego merca, który wymagał od Ciebie ogromnej pracy :?:

PS.

Taką BMW e-90 jaka miałeś chciał bym kiedyś widzieć w swoim garażu piękny kolor na zacnej feldze.

Opublikowano
Dlaczego sprzedałeś tak fajną trójkę, zadbaną i młodą a zostawiłeś sobie jak by nie patrzeć starego merca, który wymagał od Ciebie ogromnej pracy :?:

W skrócie : życie :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W skrócie : życie :/
No bo jak mozna tak zyc.. wysiadasz z doposazonego e60 i wsiadasz do zwyklej e90.... :lol:

Dokładnie :mrgreen:

A propo E60. Co tam ciekawego dzieje się w jej temacie? :) Nie przybrudziła się już za bardzo? :mrgreen:

Opublikowano
W sumie dobrze że opchnąłeś, silniki N47 maja spore problemy z rozrządem :evil:
w 2010 zdaje się, że ten rozrząd został już poprawiony...
Opublikowano

Zmienili jakoś kształt zębatek kół rozrządu, ale to nie wyeliminowało problemu...łańcuch w tym silniku jest węższy niż w poprzedniku, a to tego umieszczony od strony tylnej - fatalny dostęp, często wymagający wyjmowania silnika :/

Ehh, gdzie te czasy gdy łańcuch był na całe życie silnika.

Opublikowano
W sumie dobrze że opchnąłeś, silniki N47 maja spore problemy z rozrządem :evil:
w 2010 zdaje się, że ten rozrząd został już poprawiony...

Poprawili dopiero w 2013 w kwietniu. Wiem bo miałem 2 razy wymieniany na gwarancji. Problem był z tego co kojarze w prowadnicy.