ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 fipa, nie musisz robić przedpłaty, chyba, że chcesz. Dziękuję, mam nadzieję, że tak jak ja będziesz usatysfakcjonowany. Evo, tak, to jeszcze stara cena, szkoda, że taka zostać nie może.
fipa Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Evo, tak, to jeszcze stara cena, szkoda, że taka zostać nie może. Hello, to ile będzie kosztował Rich Lime w nowej dostawie? Jeśli więcej, to pewnie będę musiał zdecydować się na inny, obecnie dostępny. [ Dodano: 23 Marzec 2013, 12:49 ] Wróciłem stronę czy dwie wcześniej i znalazłem info ze ok 70zl, wiec dzięki, zamawiam inne warianty.
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 fipa, niestety Rich Lime jest aktualnie niedostępny, więc musiałbym zamówić po nowej cenie, jak napisałem powyżej. Zapraszam wobec tego do wyboru produktów aktualnie dostępnych
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Zobaczymy co to warte Dzięki
ShiningCar Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Wczoraj na prośbę Pawła, zrobiłem próbę (zdjęciową) Mitchell&King Pure. Cleaner bardzo łatwy w pracy, przyjemnie pachnący. Przyciemnia, maskuje, pozostawia bardzo przyjemnie wykończoną powierzchnię. Lakier PO wyraźnie jest gładszy. Aplikacja ręczna, aplikatorem piankowym. Oto efekt :
Troll71 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Kiedy będzie dostępny Mitchell&King NOURISH ? Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Kiedy będzie dostępny Mitchell&King NOURISH ? Nie ukrywam, że jest to uzależnione od pewnego zamówienia, które otrzymaliśmy. Jeśli tylko dojdzie skutku, brakujące produkty, w tym również NOURISH, powinny pojawić się jeszcze w tym miesiącu
Troll71 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Witam, Czy wiadomo coś o terminie dostawy Mitchell&King NOURISH? Mój zapas się już skończył, a nie wyobrażam sobie pielęgnacji skóry bez niego...
ShiningCar Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 Mój zapas się już skończył, a nie wyobrażam sobie pielęgnacji skóry bez niego... Nie ma nic lepszego jak zadowolony klient! Działam w tej sprawie. Jak tylko będę miał konkretną informację na pewno się nią podzielę
matek55 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Karolu jakie opinie zbiera Mitchell&King SEAL ? Jest porównywalny albo lepszy od Cure lub Gtechniq C1.5 v2? pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Mateusz, SEAL wrócił na nasze półki po pozytywnym odzewie klientów, którzy tego produktu używali wcześniej Podobnie zresztą jak NOURISH do skóry i SPA. Bezpośredniego porównania do wymienionych przez Ciebie produktów nie mam. Mamy również coś nowego na testy....
matek55 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Ok, a w jakich opakowaniach wystepuje SEAL ? Bo widziałem u was jest 500 ml . A wiesz moze jest jakis test na KA lub Detalingworld? A to nowe na testy hmm moze bym potestował ?
ShiningCar Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 SEAL w sklepie dostepny jest w opakowaniu 500ml i z punktu widzenia klienta, jego zakup jest najbardziej opłacalny. Evo kiedyś opisywał produkty MK, lecz nie pamiętam czy znalazło się w nich miejsce dla SEAL. Jeśli tylko wosk nie zostanie zjedzony (pachnie czekoladą ) to chętnie się podzielę i oddam na testy, dla potomnych
matek55 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Hmm to musze podbić do EVO Hmm chętnie wysmaruje mój srebrny czekoladą
ShiningCar Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Ta czekolada daje szczególnie o sobie znać podczas aplikacji w pomieszczeniu zamkniętym.. Ogólnie - smaczna aplikacja, element po elemencie
MatthewG Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Seal i SPA Octane'a aplikowałem tydzień temu, muszę na bezdotyk podjechać zobaczyć co i jak Zapach rzeczywiście ekstra
ShiningCar Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Mateusz, jestem ciekawy twoich spostrzeżeń... (odnośnie V3 również )
MatthewG Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 Auto czyste i się nie brudzi A tak poważnie to jutro opłukam z kurzu. Wszystko opowiem Edit: opłukałem po jakichś 400 km Poczekam jeszcze do właściwego mycia.
MatthewG Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 M&K Armour V3 - 1400 kilometrów, 3 tygodnie w sumie, prawie 2 tygodnie od mycia, zakurzony samochód M&K Octane - jak wyżej Zymol Concours - jak wyżej, referencyjnie. Jemu akurat chyba podłoże nie podeszło
Yasiek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 MatthewG, Ty.... jeszcze matowy lakier wziąłeś? Przeginasz
Rekomendowane odpowiedzi