Maciej WTN Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Te drewniane pudełeczka wyglądają świetnie z tymi małymi butelkami, bardzo fajny zestaw
ShiningCar Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Evo, Pojemność wosków 50ml - Philip + Montgomery. Opakowania faktycznie bardziej estetyczne - choć kto co lubi... Maciej WTN, racja! Zapraszam do spróbowania
kinek01 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 hm 7 grudnia wygrałem u was na FB konkurs z zestawem Mitchell & King - do dziś nagrody nie ma Odpuścić ?
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 ShiningCar, jaka będzie cena szamponu M&K o zapachu, którego nie macie na stanie?
Carire Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 kamilgt, a jaki Ci chodzi po glowie ?
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Kiwi&lime, vanilla może jeszcze jakiś
ShiningCar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 kinek01, konkurs organizowany był na FB, ale oczywiście służę wyjaśnieniem Paczki z nagrodami zostały wysłane przed Świętami czyli przed 24. grudnia. Kwestię tą również poruszałem w wiadomości mailowej i prosiłem o odpowiedz w celu podjęcia działań reklamacyjnych w oddziale PP. Niestety nie dostałem od Ciebie odpowiedzi. My klientów nie zostawiamy w tak istotnych kwestiach samych i jutro wysyłam nagrodę raz jeszcze kamilgt, niebawem będę chciał zainteresować Was pewną promocją związaną z nową dostawą produktówMitchell&King, więc może wówczas zamówisz szampon plus coś jeszcze Aktualna (po dostawie) cena szamponów SPA to 85zł|250ml 125zł|500ml Zapach szamponu możesz wybrać dowolny, z gamy zapachów MIST
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Aktualna (po dostawie) cena szamponów SPA to 85zł|250ml to czekam na promocję a jak ceny zapachów po dostawie?
ShiningCar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 W przyszłym tygodniu zdradzę coś więcej jeśli chodzi o promocję. Kamil, może jakiś wosk? Cena MIST to prawdopodobnie 70zł.
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 ShiningCar, na wosk musiałbym cały rok odkładać
ShiningCar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 kamilgt, aż tak zle chyba nie jest Woski w pojemności 50ml są również dostępne. Drzwi do tej krainy woskiem płynącej stoją przed Wami otworem
ShiningCar Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jesteś ciekaw możliwości produktów M&K, ale zastanawiasz się czy warto? Tym razem dajemy Wam możliwość zamówienia dowolnego produktu z ich asortymentu. Zobacz tutaj Po prostu wybierz produkt/y, które chciałbyś kupić i napisz nam o tym w temacie lub PW. Zamówienia zbieramy do 31.01.2013, następnie wysyłamy do realizacji. Czas oczekiwania to ok. 14 dni. Na wszystkie Wasze zamówienia PRE otrzymujecie 15% rabatu Zapraszam! _________________________________________________ Informuję również, że duża część z produktów dostępna jest w opakowaniach mniejszych (50ml) niż np. 200ml (woski) oraz większych 500/1000ml (produkty użytkowe). Od niedawna jest możliwość zakupu zapachów MIST w bardzo atrakcyjnej barwie zapachowej w mniejszym opakowaniu - 50ml. Do dyspozycji macie następujące zapachy : Apple and Cinnamon Apple Pie Pomegranate Forest Fig Chocolate Orange Victoria Garden Kiwi&Lime Cucumber Strawberry Laces Bubble Gum Vanilla Pear Bakwell Tart Peach Marshmallow Apple Lilly Jeally Beans Honey Battenberg Cake Jasmine&Mint Citrus&Honey Talcum Truffles Vanilla Cream Vintage Wood
blaszczu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czy na zamówienia z Waszego sklepu też dacie 15% rabatu? Bo nie ukrywam ale kusi mnie coś od M&K
ShiningCar Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 blaszczu, towar aktualnie dostępny w sklepie można kupić z 10% rabatem. Warto skorzystać, gdyż wraz z nową dostawą ceny produktów M&K podskoczą w górę. Zapraszam do składania zamówień - kilka "individual" już czeka na realizację
blaszczu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 blaszczu, towar aktualnie dostępny w sklepie można kupić z 10% rabatem.Warto skorzystać, gdyż wraz z nową dostawą ceny produktów M&K podskoczą w górę. Zapraszam do składania zamówień - kilka "individual" już czeka na realizację No jutro się okaże jak z gotówką bo kusicie tymi produktami od M&K A na resztę arsenału jaka zniżka? Bo mam jeszcze parę rzeczy u Was na oku
Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na reszte masz 5% Ja juz nie wytrzymalem i M&K jednego malucha wzialem
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Fancivi, i nie mogłeś wziąć i się pochwalić jak żeśmy się ostatnio widzieli?
ShiningCar Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 blaszczu, reszta arsenału czyli spis producentów od 1 do Z ? Niektóre produkty M&K, które obecnie są w sklepie (np. wosk GLITZ) mają na tyle atrakcyjną cenę, że nie mogę zaoferować niższej. W razie zainteresowania napisz proszę, wszak wilk być musi syty i owca cała Fancivi ,
ShiningCar Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Więcej znajdziecie tutaj Przypominam o możliwości zamówienia produktu/ów Mitchell&King w mocno promocyjnych cenach (-15%), korzystąc z zamówienia PreOrder... Jeszcze kilka dni i zamykam przyjmowanie zamówień
fipa Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 Od niedawna jest możliwość zakupu zapachów MIST w bardzo atrakcyjnej barwie zapachowej w mniejszym opakowaniu - 50ml. Do dyspozycji macie następujące zapachy : Apple and Cinnamon Apple Pie Pomegranate Forest Fig Chocolate Orange Victoria Garden Kiwi&Lime Cucumber Strawberry Laces Bubble Gum Vanilla Pear Bakwell Tart Peach Marshmallow Apple Lilly Jeally Beans Honey Battenberg Cake Jasmine&Mint Citrus&Honey Talcum Truffles Vanilla Cream Vintage Wood To jest aktualne? Ile kosztują te małe zapachy i jakie są obecnie dostępne? I kiedy dojedzie 250ml Rich Lime?
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 fipa, teoretycznie aktualne, ale niestety drastycznie podskoczyła ich cena. Kosztują obecnie £23.48. Jeśli znajdą się chętni na Rich Lime, chętnie zamówię.
fipa Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 ShiningCar, mógłbym opisać choćby subiektywnie te zapachy, które są na stronie? Na pewno zdecyduję się na jeden z nich, być może poproszę o Rich Lime, a może inny.. I jak długo trzeba czekać na dostawę?
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 fipa, ja mam je opisać? Jeśli tak, to bezsprzecznie są nietuzinkowe, nigdzie indziej podobnych nie spotkałem. Bakewell Tart, Battenberg Cake, Chocolate/Truffle, Marshmallow w mojej ocenie są delikatne i bardzo przyjemne a ich woń niesie ze sobą świetny klimat. Strawberry laces, Honey, Cucumber, Jellly Beans to już osobiste preferencje i wybory. Zresztą jak te powyżej, ale na mnie działają bardziej. Jeśli jednak na językach jest temat Rich Lime to przyznam, że zrobił na mnie najlepsze wrażenie. Dostawa byłaby prawdopodobnie po świętach.
fipa Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 OK, więc upewniłeś mnie, że chcę Rich Lime. Zamawiaj czym prędzej :-) Powiedz, mam zrobić przedpłatę?
Administrator Evo Opublikowano 23 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2013 ShiningCar, rozumiem że zapachy z listy na stronie są dostępne ciągle po 40 zł ?
Rekomendowane odpowiedzi