Administrator Evo Opublikowano 21 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A propos dusterów, to myślę że ostatni spot wiele w tej kwestii wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A propos dusterów, to myślę że ostatni spot wiele w tej kwestii wyjaśnił czyli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 21 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 O duster Zymola mi chodzi i jego jakosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 MyszaKr, relacja extra fajnie się ogląda i czyta ibi wyszła kot Będziesz w Nysie w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Kolor Ibi Relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 MyszaKr, relacja extra fajnie się ogląda i czyta ibi wyszła kot Będziesz w Nysie w ten weekend? NYSA odpada - mamy I Ogolnopolski Zlot Klubu Seat Ibiza Polska 2012 EVO, napisz coś więcej albo daj link do tematu bo jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekM Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 MyszaKr, świetna relacja i bardzo ładnie utrzymany samochód, pokaż jeszcze silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 igor1906, aaa widziałem twojego punto - stało na zew przy wejściu tam gdzie siedzieliśmy Nie trzeba żadnego poziomu, wystarczy miejsce, trochę środków i dużoooo czasu... A potem samokontroli, czyli odkurzanie lakieru dusterem, dużo QD... tak jest, potwierdzam (jedyne wolne miejsce jak wjezdzalem ) co do miejsca to wlasnie mysle nad jakims blaszakiem, bo sam mam garaz na 3m szeroki, wiec wjechac spoko ale cos podzialac to juz slabo, ale zobaczymy jak bedzie. srodki zanabywam wlasnie, a czas sie zawsze znajdzie na przyjemnosci pozdrawiam! ps. moze jakis spocik za jakis czas jak juz wejde w temat? kogo tam wogole wybrali na wpp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 .....kogo tam wogole wybrali na wpp? Pozwolę sobie odpowiedzieć choć za wiele Ci to chyba nie powie : Mediterranean 1.Paweł Pałka - Peugeot 406 Coupe 2. Dawid Sanecki - Renalut Megane Coupe 3. Dariusz Kucharczyk - Fiat CC Asian 1. Mateusz Cendrowicz - Honda CRX Del Sol 2. Zszolt Keleman - Suzuki Swift ( HU ) 3. Paweł Grochowiecki - Honda Accord Street 1. Tomasz Mreńca - Honda CRX 2. Rafał Rybak - Honda CRX Del Sol 3. Damian Klepacki - Honda Concerto Vag Millenium 1. Peter Balogh - Seat Leon ( HU ) 2. Łukasz Pająk - Porsche Cayenne 3. Kamil Walas - VW Passat Vag Classic 1. Michał Prędota - VW Golf III 2. Paweł Mądry - VW Golf II Euro/US Others 1. Lubo Dekker - Ford Focus ( SK ) 2. Krzysztof Baron - Jeep Grand Cherokee 3. Paweł Sorek - Opel Calibra Classic 1. Michal Florian - Fiat 125p ( Cz ) G-Style 1. Tomasz Szymanek - Opel Vectra 2. Michał Gołoś - VW Golf III 3. Wiesław Kasza - BMW e30 Freestyle 1. Tomas Havetta - VW Golf III ( Cz ) 2. Micał Lisek - VW Golf II Best of the Bests - Peter Balogh - Seat Leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 O duster Zymola mi chodzi i jego jakosć Czyli zakup udany czy niespecjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 TomekM, silnik będzie pokazany ale to w czerwcu - teraz zloty i nie przygotowany jeszcze i bruuudnnyyy.... Więc pewnie następne 50 fot wpadnie w temat co do WPP - nie startowałem bo z czym Dostałem zaproszenie żeby pokazać auto na hali - to pokazałem - do pokazywania się brakuje dobrego szerokiego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ładny,zadbany,prosty,bardzo łądny zielony seacik. Fajna relacja,dużo włożonej pracy i...nie tylko. Pozazdrościc miejsca pracy przy autku. Po mojemu nic mu tam nie brakuje,to koło jest dobre i fajnie się zgrywa z resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Auto wróciło z imprezy: Całe w żywicy, asfalcie - normalnie załamany jestem. Najlepsze jest że 300km przejechałem bez hamulców - padło mi serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Gdzie zlotowałeś ? Nysa ? No,ale jakieś resztki hamulców musiałeś miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Gdzie zlotowałeś ? Nysa ? nie,Nowe Miasto nad Pilicą,kolega nie jedyny który tam poległ...dosłownie i w przenośni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Gdzie zlotowałeś ? Nysa ? nie,Nowe Miasto nad Pilicą,kolega nie jedyny który tam poległ...dosłownie i w przenośni... racja - pechowe lotnisko.... w sumie 6 aut złapało mniejsze lub większe awarie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 To jakaś większa imprezka była ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 co do WPP - nie startowałem bo z czym Dostałem zaproszenie żeby pokazać auto na hali - to pokazałem - do pokazywania się brakuje dobrego szerokiego koła.________________ jak upchasz szeroką 17tkę to mogę dać na jakiegoś zlota 17 z porszawki turbo o ile masz 5x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 szeroka ? pewnie 9 cali z tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 8,5 do corbolota wlazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Temat tu tak naprawdę umarł, ale oczywiście auto cały czas zadbane. A teraz ma szanse na nagrode w konkursie Meguiar's Polska do którego zostało nominowane Jeżeli ktoś ma ochotę na oddanie głosu, zapraszam, wystarczy Lubię to http://tnij.com/ibiza_mysza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Temat tu tak naprawdę umarł, ale oczywiście auto cały czas zadbane. A teraz ma szanse na nagrode w konkursie Meguiar's Polska do którego zostało nominowane Jeżeli ktoś ma ochotę na oddanie głosu, zapraszam, wystarczy Lubię to http://tnij.com/ibiza_mysza No to dawaj tutaj na forum zdjęcia i relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jeżeli ktoś ma ochotę na oddanie głosu, zapraszam, wystarczy Lubię to Ode mnie poszło i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemic Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Przepiękny ten kolor jak dla mnie. Miałem coś podobnego na mojej Astrze G. Głosik oczywiście poszedł Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineMaster-pl Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Również polubiłem (nie tylko jako SM ale również prywatnie) powodzenia Mysza, może akurat uda się coś wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi