Jump to content

Recommended Posts

Posted

To co Panowie może jakieś centrum gdzieś sie zbierze?? :-]

Jakby co to miejscówke moge udostępnić ( My dziupla), parking dosyć duży, grylla można rozpalić, flaszke jakąs opróżnić ( oczywiście może być np Fanta, ważne że flaszka) i nawet jakiegoś dziunga można ogarnąć :D

Posted

To jeszcze musisz sie pochwalić gdzie i kiedy :)

Pare osob z forum na bank bedzie na pikniku lotniczym w Michałkowie ;)

Posted

ariello01 z Turku jesteś :?:;):good:

Także się pisze na jakiegoś spota w Turku :good: daleko nie jest :good:

byle tylko nie w tą sobotę i w następną bo mam wesela :D ale w połowie czerwca czemu nie :good:

fireman także jest z Turku więc też pewnie by podjechał octavią ;)

Posted

bati, tak z Turku. Fireman juz kilka razy był u mnie i również wyrażał chęć na spota więc na pewno zagości. W ten week to odpada gdyż będę gościł w Przykonie na rybkach

Posted

Będę będę, dawno Ariel u Ciebie nie byłem, bo trochę zabiegany ostatnio, a i zgrać się nie szło :), ale już robi się luźniej a Ty widzę z naszą wizją długo nie czekałeś i dobrze trzeba poznać więcej ludziów :).

bati, a Ciebie jakiś czas temu w Turku widziałem znaczy się Lupo :D, chwile czekałem ale nie wychodziłeś, ze sklepu więc pojechałem dalej, znów wyglądało super i o ile pamięć nie myli dekielki pomalowane były :good:

Posted
bati, a Ciebie jakiś czas temu w Turku widziałem znaczy się Lupo , chwile czekałem ale nie wychodziłeś, ze sklepu więc pojechałem dalej, znów wyglądało super i o ile pamięć nie myli dekielki pomalowane były

czasem jeżdżę do Turku na zakupy ;) ostatnio mogłeś mnie widzieć pod sklepami z płytkami/łazienkami lub tesco :kox:

Dekielki pomalowane "od nowości" tylko czasem je ściągam bo kradną :wallbash::zly:

Posted

bati, mówisz najbliższe 2weekendy odpadają to może pierwszy termin próbny żeby zacząć konkrety ustalać 2.06 (sobota)?

Posted

2 czerwca jest zlot Old SchoolSuicide Party w Wilczynie koło Konina ;) także też nie bardzo mi pasuje :o później następnie pracuję w soboty :wallbash:

Najwyżej się spóźnię :oops:;)

Właśnie jadę do Turku więc można mnie wyglądać i w razie co trąbić i mrugać światełkami :D:kox:

• 1 month later...
Posted

Pany i jak są chęci i terminy jakieś?

Bo ariello01, nadal chętny.

Posted

Chętny też jestem ... ale jak mi wesele jakieś nie wypadnie to praca i tak w kółko :lol:

Chyba że niedziela jest brana pod uwagę to jak najbardziej :good:

• 1 month later...
Posted

No szkoda szkoda, choć Konin - Kalisz to rozpiętość dość duża, żeby jakiś większy spot wypalił.