tOmtOm Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Cześć, Czy ktoś z Was, coś, kiedyś, gdzieś?
JM63 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Niedługo będzie w dziale testy Na chwilę obecną aplikacja banalna, efekt ok, o trwałości się nie wypowiem póki co.
yacek _b Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Niedługo będzie w dziale testy Na chwilę obecną aplikacja banalna, efekt ok, o trwałości się nie wypowiem póki co. czy banalna to nie wiem , środek jest trochę za gęsty , mały błąd w aplikacji - za dużo środka i są problemy z polerowaniem.
JM63 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Nie zauważyłem. Może dlatego, że starałem się smarować oszczędnie
fireman Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Nie brudzi plastików, uszczelek. Bardzo lekko i łatwo się go poleruje, dosłownie przetarcie mf bez większego nacisku i znika, podobnie jak PB Natty’s Blue, ale zapach już nie taki podobny, po aplikacji w garażu kilka dni go czuć było jak to kolega ujął jak u lakiernika. Lakier miło śliski się robi w dotyku. U mnie jako zimowe zabezpieczenie się sprawdził czytaj 3-4miesiące wytrzymał
Biedrona Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Jaki quick detailer użyć na Rejexa mam w domu chemical guys i last touch, który wg Was będzie lepszy, ewentualnie może coś innego ?
senz Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Jaki quick detailer użyć na Rejexa mam w domu chemical guys i last touch, który wg Was będzie lepszy, ewentualnie może coś innego ? To i to śmiało używaj Nic mu nie będzie chyba że chcesz zobaczyć jego zachowania podczas zimy to nie używaj niczego tylko myj
Biedrona Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 senz, ma służyć jako zabezpieczenie zimowe i chciałbym przedłużyć jego żywotność, Czy mam rozumieć że QD osłabi rejexa ?
senz Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 senz, ma służyć jako zabezpieczenie zimowe i chciałbym przedłużyć jego żywotność, Czy mam rozumieć że QD osłabi rejexa ? Nie osłabi Przedłużyć możesz bardziej jakimś woskiem w sprayu -DG Aquawax, OPT Car Wax, Zaino Z8 itp.
Biedrona Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 ok, dziki za info mam bmw hard wax, po myciu to położę zobaczymy ile całość wytrzyma
Thomas Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ight=rejex
arkus Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Zaglądam do rejexa po roku a tam owarzone mleko. CO się z TYM stało? Przechowywany w piwnicy w bloku. Ma jakiś termin trwałości bo nie zauważyłem? Pierwszy raz spotykam się z taką reakcję produktu chemicznego. pzdr a
blaszczu Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 arkus długo leżał w tej piwnicy?
kaskra1 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Zaglądam do rejexa po roku a tam owarzone mleko.CO się z TYM stało? Przechowywany w piwnicy w bloku. Ma jakiś termin trwałości bo nie zauważyłem? Pierwszy raz spotykam się z taką reakcję produktu chemicznego. pzdr a Tzn. Że zgrudkowal się nie przyjemnie i rozwarstwial? Jesli tak to nie martw się, miałem to samo z collim 845, dobry shake przez parę minut i wszystko wracało do normy.
arkus Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Rejex leżał ok 12 miesięcy od otwarcia i pierwszego użycia. Sheka próbowałem, ale nie dawało to efektu, może za krótko. Na wiosnę już coś z nim było nie tak, bo pojawiła się jakaś oleista substancja. Kilkukrotne wstrząśnięcie pomogło. Teraz to woda + zważone mleko. Aplikowanie nie ma najmniejszego sensu. pzdr
Biedrona Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Rejex leżał ok 12 miesięcy od otwarcia i pierwszego użycia.Sheka próbowałem, ale nie dawało to efektu, może za krótko. Na wiosnę już coś z nim było nie tak, bo pojawiła się jakaś oleista substancja. Kilkukrotne wstrząśnięcie pomogło. Teraz to woda + zważone mleko. Aplikowanie nie ma najmniejszego sensu. pzdr aż z ciekawość zobaczę do swojego mój podobnie leży sobie w pokoju w odpowiedniej szafce
Biedrona Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 u mnie jest cacy, konsystencja nadal taka sama jak po odbezpieczeniu
Rekomendowane odpowiedzi