Moderator Eryczek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 julian, yesfan, decyzja zapadła zamawiam Esclatea - to będzie mój pierwszy zakup produktu ze stajni PA - ciekawe czy się wciągnę yesfan, masz może jakieś zdjęcie przedstawiające konsystencję Esclatea? czy jest podobna do Heidelberry? nie będzie przelatywać przez czarnego 3Ma?
yesfan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Esclate spisuje się bardzo dobrze nakładany maszyną, jest wystarczająco gęsty.
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Chciałbym wrócić do tematu. PA Esclate Lotion kupiony i przetestowany. Mam dwa pytania: - kupiłem już w nowym opakowaniu: czy tą butelkę można jeszcze po otwarciu jakoś zamknąć? - cleaner był aplikowany niebieskim padem 3M na DA - temperatura 14 stopni i... strasznie pylił, czy ktoś jeszcze miał takie spostrzeżenia? czy to tak ma być?
SJake Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 pylił Wyczyść PAD, ten cleaner nie pyli wcale. otwarciu jakoś zamknąć? Wciskasz i przekręcasz...
blade Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ja aplikowałem cleaner czarnym padem Urbana na rotacji i nie przypominam sobie żeby pylił ..
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 SJake, pad był "funkiel nófka" prosto z pudełka tak zapytałem bo nikomu z kim rozmawiałem, nie pylił Wciskasz i przekręcasz... taaaki patent - moja dusza szkota nie pozwoliła mi zmarnować tego jednego strzała blade, na czarnym padzie 3M robiłem drugą połowę auta HDC i też trochę pyliło
SJake Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Eryczek, od kogo kupowałeś owy celaner? Jeśli masz z nim jakikolwiek problem odeślij go do nas...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 SJake, oj tam oj tam, od razu problem za miesiąc zrobię drugie podejście a za następny trzecie - jak mi dalej nie będzie szło to dopiero wtedy się poddam jak napisał julian - eksperymenty są wskazane z HDC też mi nie szło na początku, a to za dużo a to pozwoliłem mu wyschnąć aż się nauczyłem Esclate Lotion kupiłem od jednego z partnerów forum - nie mam żadnych podstaw, żeby podejrzewać że coś z nim jest nie tak
malkolm Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 blade, na czarnym padzie 3M robiłem drugą połowę auta HDC i też trochę pyliło jak trochę to z nim coś nie tak on pyli okrytnie za to esclate nie powinno w ogóle
daniels Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 hmmm escalate pewnie odemnie, mi z tego samego sorku na Ventura padzie nic nie pyliło, pracowało mi się o niebo lepiej niż z HDC maszyną
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 daniels, od Ciebie, zgadza sie ale wiesz, dzien byl chyba jakis dziwny na prace bo HDC z drugiej polowy aut, o dziwo tym razem prawie wogle nie pylilo Zobacze za miesiac jeszcze raz
SJake Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 nie mam żadnych podstaw, żeby podejrzewać że coś z nim jest nie tak Ja tam też nic nie podejrzewam, ale wiem, że każda seria ma swój numer i robiona jest ręcznie po kilka 5-10 butelek. Każda butelka jest oznaczona Jeśli coś podczas procesu produkcji poszło nie tak, to można wówczas przypuszczać, że cała seria (te kilka flaszek) będzie miała ten sam problem. Daniels ma tą samą serie... Więc albo nowy pad 3M'a kurzy albo nie wiem... Ogólnie to dzięki za taką informacje, bo pierwszy raz się z tym spotkałem w przypadku tego towaru i niedługo będę próbował go zapylić
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Maja 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 SJake, ja tam sie nie stresuje. Moze masz racje z tym nowym padem. Te czarne za pierwszym razem tez strasznie mi pylily a teraz jest zupelnie do przyjecia nawet z HDC
Rekomendowane odpowiedzi