flips13 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Witam chciałbym wam przedstawic moja pracę,wiem że nie jest to profesjonalnie zrobione ale od czegos trzeba zacząć. Materiały jakie użyłem to Mc prickbort R.lakowy VP blue Gel Wosk autoland TW wet in black Moje auto oczyścił 1 brud i nic więcej opony też oberwały Po pierwszym myciu zabieramy się za czyszczenie właściwe czyli sam miodzik zerwanie ciężarków kleju,smoły asfaltu,itd woskujemy I Gotowe na oponki jescze TW Zostało trochę ołowiu ktoś chętny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrl Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Bardzo ładnie wyszło i do tego ładna felga Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Nawet ładnie to wyszło Tylko rozmiar zdjęć nie ułatwia oglądania, otwieranie w nowym oknie jest uciążliwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Wzór felg do do czyszczenia przerąbany. Tym bardziej brawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 dobra robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maggot Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 To ja się wkurzam przy moich Gotti Cup, a tutaj to po prostu idzie zwariować przy czyszczeniu ;o Tyle masz szczęścia, że srebrne Praca bardzo ładna, brawo ! Pięknie doczyściłeś ofelunek, to się chwali, zwłaszcza, że ta robota nie należy do najprzyjemniejszych (szczególnie przy takim wzorze felg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Eryczek Posted April 7, 2012 Moderator Report Share Posted April 7, 2012 Nie takie amatorskie... Bardzo fajnie wyszło Widzę, że pracowałeś z robiącym ostatnio furorę MAC PRICKBORT. Faktycznie tak dobrze radził sobie z asfaltem i klejem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinek01 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Tylko tak jak pisał dzinkins, następnym razem duże zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
yooz3r Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Bardzo dobrze zrobione ! wiem ile trzeba pracy aby doczyścić felgi, które dawno nie były czyszczone - gratulacje za wytrwałość - ja miałem sztywne plecy na drugi dzień po komplecie felg Przyłączam się do pytania użytkownika "Eryczek" czy mac prickbort jest faktycznie tak dobry? Ta szczoteczka nie jest za twarda? miałem taką w ręku i zrezygnowałem bo strasznie twarda była. PS. propo zdjęć to polecam korzystać ze strony imagevenue.com ustawiasz tam od razu wielkość miniaturek na dużo większe i możemy wszyscy przeglądać temat i widzieć efekty od razu nie powiększając zdjęć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flips13 Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Ta szczoteczka nie jest za twarda? miałem taką w ręku i zrezygnowałem bo strasznie twarda była. Co do szczotki jest ok.Nie rysuje powierzchni Link to comment Share on other sites More sharing options...
yooz3r Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 rozpuszczalnikiem lakowym usuwales klej po ciezarkach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flips13 Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 Przyłączam się do pytania użytkownika "Eryczek" czy mac prickbort jest faktycznie tak dobry? Nie miałem styczności z innym środkiem tego typu, poprostu kupiłem 1 z brzegu. Co do skuteczności to powiem tak że, po spryskaniu od razu były widoczne efekty jak rozpuszcza asfalt, czy klej spod ciężarków.Musiałem się wspomóc troszkę nożykiem do tapet i poskrobać tą pierwszą grubą warstwe spod tego ołowiu.Zaznaczam że może napewno lepiej by sobie poradził ze wszystkim jakbym miał myjkę ciśnieniową a tak musiałem sobie radzić wodą z węża ogrodowego co wydłużało cały proces.Produkt bardzo wydajny po zrobieniu 4 kół a także umyciu dzrzwi od lodówki gdzie znajdowały sie naklejki mojej pociechy,złużyłem może 150 ml może mniej. [ Dodano: 7 Kwiecień 2012, 16:33 ] rozpuszczalnikiem lakowym usuwales klej po ciezarkach Nie miałem od środka przyjaciela w postaci żółtej farby.Skąd niewiem. [ Dodano: 7 Kwiecień 2012, 16:35 ] propo zdjęć to polecam korzystać ze strony imagevenue.com Dzięki za podpowiedz napewno następnym razem skorzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts