Administrator Evo Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Bo mi kiedyś wyszło że na 5 drzwiowe polo, myte w lato, poszło wody za coś koło 80 groszy? Według licznika na ogród, chyba że coś pokręciłem... Przy 10 zł za 1m3 wychodzi mi ok 85 gr za mycie z tego co pamiętam.
Stanley08 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 ok 85 gr za mycie to nawet by się zgadzało - EOT
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Kurcze, w stolicy droga woda! W Lodzi jest po 3,80 zl za m3. Kiedys zmierzylem ile jej idzie (karcher + 2 wiadra) i wyszlo mi niecale 100 litrow. Mycie raz w tygodniu... Evo, albo masz walnietych sasiadow albo cos innego im tak naprawde przeszkadza
Marian_K Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 W Lodzi jest po 3,80 zl za m3 Do tego ścieki ponad drugie tyle i wychodzi prawie 10PLN za m3.
wirus_kamil Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 W Lodzi jest po 3,80 zl za m3 Do tego ścieki ponad drugie tyle i wychodzi prawie 10PLN za m3. No chyba że masz wodomierz na kranie do podlewania ogrodu
kerad Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 W Lodzi jest po 3,80 zl za m3 Do tego ścieki ponad drugie tyle i wychodzi prawie 10PLN za m3. No chyba że masz wodomierz na kranie do podlewania ogrodu Ale to działa chyba od kwietnia do października, jak dobrze pamiętam, wtedy liczy za sama wodę bez ścieków.
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 W Lodzi jest po 3,80 zl za m3 Do tego ścieki ponad drugie tyle i wychodzi prawie 10PLN za m3. Zaciekawiłeś mnie tak, że aż pierwszy raz od lat wgryzłem się w sprawozdanie wspólnotowe - 6,67 zł za m3 - zimna woda wraz ze ściekami Kurde, uwzględniając powyższe plus prąd to chyba muszę się zacząć rozliczać z właścicielem mojej miejscówki do mycia auta - znaczy się z "Panem Teściem"
Fancivi Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Evo jeszcze wariant jest jeden ;D poprostu zrobic kawalek weza z wpinkami do kranu z jednej strony a z 2 do przedluzania weza. Wezyk na pol, licznik w srodek, scisnac opaska i gotowe mobilne i napewno nie drogo
dzinkins Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Evo jeszcze wariant jest jeden ;D poprostu zrobic kawalek weza z wpinkami do kranu z jednej strony a z 2 do przedluzania weza. Wezyk na pol, licznik w srodek, scisnac opaska i gotowe mobilne i napewno nie drogo Taki wariant też myślałem jako pierwszy ale z tą złączką myślę będzie lepej
Rekomendowane odpowiedzi