Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano
Bo mi kiedyś wyszło że na 5 drzwiowe polo, myte w lato, poszło wody za coś koło 80 groszy? Według licznika na ogród, chyba że coś pokręciłem...

Przy 10 zł za 1m3 wychodzi mi ok 85 gr za mycie z tego co pamiętam.

• Moderator
Opublikowano

Kurcze, w stolicy droga woda!

W Lodzi jest po 3,80 zl za m3. Kiedys zmierzylem ile jej idzie (karcher + 2 wiadra) i wyszlo mi niecale 100 litrow. Mycie raz w tygodniu...

Evo, albo masz walnietych sasiadow albo cos innego im tak naprawde przeszkadza :o

Opublikowano
W Lodzi jest po 3,80 zl za m3
Do tego ścieki ponad drugie tyle i wychodzi prawie 10PLN za m3.

No chyba że masz wodomierz na kranie do podlewania ogrodu :P

Opublikowano

No chyba że masz wodomierz na kranie do podlewania ogrodu :P

Ale to działa chyba od kwietnia do października, jak dobrze pamiętam, wtedy liczy za sama wodę bez ścieków.

• Moderator
Opublikowano

Zaciekawiłeś mnie tak, że aż pierwszy raz od lat wgryzłem się w sprawozdanie wspólnotowe :D - 6,67 zł za m3 - zimna woda wraz ze ściekami :o

Kurde, uwzględniając powyższe plus prąd to chyba muszę się zacząć rozliczać z właścicielem mojej miejscówki do mycia auta - znaczy się z "Panem Teściem" :shock:

Opublikowano

Evo jeszcze wariant jest jeden ;D poprostu zrobic kawalek weza z wpinkami do kranu z jednej strony a z 2 do przedluzania weza. Wezyk na pol, licznik w srodek, scisnac opaska i gotowe mobilne i napewno nie drogo

Opublikowano
Evo jeszcze wariant jest jeden ;D poprostu zrobic kawalek weza z wpinkami do kranu z jednej strony a z 2 do przedluzania weza. Wezyk na pol, licznik w srodek, scisnac opaska i gotowe mobilne i napewno nie drogo

Taki wariant też myślałem jako pierwszy ale z tą złączką myślę będzie lepej ;)