Administrator AreK Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Adam jest to plan na początek przyszłego roku. New Warsaw jest w fazie budowy. Sezon 2013 przywitamy równie ciekawym i wymagającym projektem.
pLaYmAn Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Właśnie dowiedziałem się jaki pojazd bierzecie na warsztat w najbliższym czasie, zapowiada się SPORA relacja Ja takiej roboty bym się w życiu nie podjął, ale wiem, że Wy dacie radę
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 pLaYmAn, teraz dałeś mi do myślenia. Czyżby jakieś przecieki
Maxior Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 piękny projekt ale to chyba nie jest auto dla klasy średniej i wątpię czy auto o takich parametrach się przyjmie w dobie kryzysu i bezrobocia Dane - sześciolitrowy silnik V12 o mocy 450 KM. - napęd na tył poprzez sześciostopniową skrzynię automatyczną. - masa < 2000kg - koła 22" 295/25 - wymiary: dł/szer/wys 5080/1980/1420 [mm] - rozstaw osi: 2990mm [ Dodano: 1 Kwiecień 2013, 18:59 ] Felgi i Opony 22'' firma Lexani wsam raz na nasze drogi
miHoo79 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 To nie temat do tego typu dyskusji... My nie jesteśmy projektantem samochodu i to nie nasze kompetencje, więc proszę o nie poruszanie kwestii wyposażenia NEW WARSAW w tym temacie... Dziękuję
Administrator AreK Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Za parę dni mija rok jak zaczęliśmy zmagania podczas pierwszego wspólnego projektu. Kto nie pamięta samolotu akrobacyjnego "Extra 330LC" z grupy akrobacyjnej Żelazny. Dziś mamy na koncie kilka spotkań i dużo większe doświadczenie. Co najważniejsze mamy coraz więcej pomysłów i jeszcze większe aspiracje. Dzisiaj otrzymaliśmy oficjalne potwierdzenie przystąpienia do grupy partnerów projektu New Warsaw czego dowodem jest oficjalne info na: - profilu facebook - stronie projektu New Warsaw Dzięki naszej ogromnej pasji nie pozwolimy Wam na nudę w sezonie 2013/14. 3Majcie za nas kciuki.
Administrator AreK Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dosłownie przed chwilą wraz z fp New Warsaw opublikowaliśmy przedpremierowe wizualizacje Nowej Warszawy. Zapraszam New Warsaw na naszym fb
cash Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Już w najbliższy weekend wielka rocznica i nowy wielki projekt zapraszmy do śledzenia wątku i profilu na FB
Administrator AreK Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jutro zaczynamy świętowanie....
Administrator AreK Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ZAPRASZAMY. Będzie można ocenić efekt naszej urodzinowej akcji.
Moderator rychu Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Teraz już wiem, że Michał powiedział mi całkiem sporo zdradzając kolor
Qub@ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 No właśnie, w razie przypalenia lakieru, zawsze można go było szybko ugasić
miHoo79 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Teraz już wiem, że Michał powiedział mi całkiem sporo zdradzając kolor Niestety więcej nie mogłem teraz już wiesz, że to było 90 % zagadki
Administrator AreK Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom przedsięwzięcia. Zarówno chłopakom z teamu jak i zaproszonym gościom. Był to najtrudniejszy projekt jaki do tej pory wykonaliśmy. Teraz pozostało nam czekać na materiały foto-wideo. Myślę ,że najpóźniej pod koniec maja wrzucimy relację.
Administrator AreK Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Kolejne zdjęcia z naszego projektu przedstawiające wet sanding w moim wykonaniu. Plan był bardzo ambitny.Cały lakier matujemy.
Pavlik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Długo schodziło się z wyprowadzeniem lakieru?
neclocus Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Obrazek fajne auto, zdaje sie ze to Magirus-Deutz 200D19 (8 cylindrowy silnik o poj. ok. 12 litrow : ) chlodzony powietrzem) mialem taki na stanie na przelomie lat 70/80, w trakcie piatkowych konserwacji trzeba bylo uwazac zeby nie zalac woda tzw. wylacznikow krancowych zamontowanych na hydraulicznej drabinie, byly bardzo wrazliwe na wilgoc strazacy nazywali te auta pieszczotliwie 'drabka' : ) mysle ze do tej pory rowniez choc ten jest oldschoolowy a te nowe 'drabki' bardziej przypominaja transformersy pozdrawiam
Administrator AreK Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Długo schodziło się z wyprowadzeniem lakieru? 7 osób i dwa dni. Sobota od 9 do 21-szej i niedziela od 10-tej do 19-stej. Więc sporo.
Administrator AreK Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Oczywiście ,że tak. Koniec maja. Sztab ludzi pracuje nad foto i wideo.
Rekomendowane odpowiedzi