Administrator AreK Opublikowano 21 Października 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Skąd ja to znam Przecież dostaliście wersję fitness. Rogale już zamówiłem.
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 21 Października 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Przecież dostaliście wersję fitness. Tak sobie tłumaczę przy każdej pochłoniętej tabliczce czekolady Rogale już zamówiłem. Dziękujemy
Raku Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Chciałbym jeszcze raz WSZYSTKIM bardzo podziękować za przyjemnie spędzoną sobotę. Wiele nie zrobiłem, ale dużo zobaczyłem. Na pewno sporo się nauczyłem. Ekipie We're 4 detailing przede wszystkim dziękuję za zaproszenie. Arek, Piotrek, Michał, ogarniacie temat super i widać, że bardzo dobrze się przy tym bawicie, a o to właśnie chodzi! MX'om i Michałowi dziękuję za fanty firmowe. Najdłużej musiał Paweł ze mną wytrzymać podczas pracy przy Harley'u. Dzięki za pomoc i odpowiedzi na moje pytania krótko mówiąc- było super i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę mógł się z Wami spotkać
Administrator AreK Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Wraz z Michałem wzięliśmy udział w imprezie zorganizowanej przez GA Żelazny podczas której oficjalne podziękowania za wkład w budowanie poprawy wizerunku grupy przekazał nam sam Jerzy Makula. To dla nas ogromne wyróżnienie.
Administrator AreK Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 W dniach 17-18 listopada jak wiecie braliśmy udział w imprezie zorganizowanej przez Grupę Akrobacyjną Żelazny. Mieliśmy tam swoje "5 minut". Wkrótce udostępnimy film z naszej prezentacji a tymczasem skrót jak się bawiliśmy.
Administrator AreK Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012
Administrator AreK Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 W związku z kolejnymi projektami naszego zespołu szukamy osoby która zajmie się oprawą wideo. Zgłoszenia chętnych i linki do prac proszę przesyłać na PW. Pozdrawiamy we're 4detailing
Administrator AreK Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Jeżeli wypalą wszystkie pomysły to kto wie ;-) W sumie ktoś do zaparzania kawy by się przydał.
gruby_RS Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Arek, idźcie twardo, albo do domu
zajonc Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Jeżeli wypalą wszystkie pomysły to kto wie ;-)W sumie ktoś do zaparzania kawy by się przydał. od pomagiera trzeba zacząć
miHoo79 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Będziesz parzył kawę a mleko spieniał parownicą
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 21 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 w sumie jakby te pyszne drożdżówki były to i z kawą bym mogła pobiegać
Administrator AreK Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 gruby_RS, no to zanosi się, że pójdziemy "do domu" Prawdopodobnie mamy już ekipę "filmową". Bardzo dziękuję wszystkim za zgłoszenia.
kuflik Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Wiem z zaufanego źródła, że chłopaki mają ambitny cel wypolerować:
kuflik Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 No ale to i tak tylko wpis w CV by zabrać się za piersi:
miHoo79 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Nie nie metalowe piersi nie sa fajne Zdecydowanie bardziej wolę popieścić... yyy popolerować żywe
Dystrybutor Michas Opublikowano 22 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Arek matowałeś szprychy w tym rowerze?
Administrator AreK Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Pewnie, że tak!!!!
Administrator AreK Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Nowe projekty coraz bliżej. Negocjacje dobiegają końca. Jeszcze tylko kilka podpisów i rozkręcamy detailingową karuzelę. Tym razem zostajemy na ziemi Wiosno przybyyyyyyyywaaaajjjjjjjjjjjjjj................
miHoo79 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Dobrze.. żeby nie było, że tylko gadamy.. Pewnie parę osób na tym forum kojarzy powstający projekt nowej warszawy PROJEKT NEW WARSAW Zrobimy wszystko, żeby wyglądała jak marzenie dubajskiego szejka a dlaczego? http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Słuchajcie każdy grosz się liczy, nawet niewielkie wsparcie. My także wspieramy ten nietuzinkowy projekt. Każda, nawet niewielka wpłata wiąże się z jakąś gratyfikacją. My ze swojej strony także ufundowaliśmy 2 nagrody.. Jakie??? Zobaczcie sami: http://polakpotrafi.pl/projekt/nowa-warszawa
Raku Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 No fani motoryzacji! Będzie jakieś wsparcie? Fajnie jakby projekt powstał jak najszybciej, bo będzie można zobaczyć ekipę w ciekawej akcji
Rekomendowane odpowiedzi