Administrator AreK Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udało się. Jestem po rozmowach w Aeroklubie Poznańskim i mamy zaklepany wstępny termin następnej akcji! Wiem,wiem...... Pisałem ,że już nigdy więcej ale to jest silniejsze ode mnie. Tym razem będziemy odnawiać szybowiec pana Jerzego Makuli - wielokrotnego mistrza świata, Europy.... Szybowiec który lata z "Żelaznymi" . Stan dużo gorszy od Extry.
Moderator rychu Opublikowano 2 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Eeee tylko szybowiec, bez silnika to się nie liczy - obniżacie loty, czy co Oczywiście żartuję, nie mogłem się powstrzymać Fajnie, że się jednak przełamałeś. Super sprawa - szybowiec od samego Makuli
Administrator AreK Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kto choć troszkę zna temat wie ile to dla nas znaczy. Jak wielki to autorytet i artysta akrobacji. Chciałbym zaprosić Wszystkich do zabawy ale się nie da!!!
miHoo79 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie ma żadnego obniżania lotów Latanie szybowcem to nie lada sztuka szukanie kominów itp itd A gdzie tu akrobacyjne latanie... to już mega sztuka. Do tego szybowiec tak utytułowanego pilota ech znów mamy fun
tetrus Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Czy bedzie mozliwosc podgladania mistrzow podczas pracy nad nowym projektem?
Administrator AreK Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Działamy na wyjeździe i raczej będzie to trudne do zorganizowania. Nie będziemy też mieli za bardzo czasu na gości. Wie coś o tym moja rodzina która odwiedziła nas podczas prac przy Żelaznym.
miHoo79 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Właśnie pojawiliśmy się na oficjalnej stronie GRUPY AKROBACYJNEJ "ŻELAZNY" na facebooku Galeria Grupy Akrobacyjnej "Żelazny" FACEBOOK
Administrator AreK Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Żelaźni pięknie się zachowali opisując nasze zmagania i pokazując efekty prac całej Polsce
Administrator AreK Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 MM.MM, szczerze mówiąc od małego pasjonowało mnie lotnictwo i zawsze marzyłem żeby latać. Teraz połączyłem dwie pasje i jest super zabawa.
Administrator AreK Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Akcja FOX zakończona pełnym sukcesem. Panowie ogromne podziękowania za współpracę. Była to dla mnie czysta przyjemność. Już myślę nad następną akcja...
embargo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 następnym razem wezmę maszynę , obiecuję
Administrator AreK Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Malutka zajawka naszej pracy umieszczona jest na moim profilu FB. Zapraszam...
Administrator AreK Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pod koniec września zaczynamy nasz kolejny nietuzinkowy projekt którego głównymi bohaterami będą dwa niesamowite auta. Na samą myśl boli mnie kręgosłup. Mamy po części nowy skład, nowych partnerów i nowe pomysły. Jednym słowem będzie się działo..... ...a na 2013 rok planujemy projekt który wstrząśnie całym światkiem detailerów.
Raku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Mam nadzieje ze w 2013 beda to lodzie podwodne A tak na serio to nie moge sie juz doczekac tej najblizszej pracy! Codziennie odpalam maszyne zeby sprawdzic czy aby przypadkiem sie nie zastala
Administrator AreK Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Słyszałem ,że coś ostatnio przypaliłeś?! PRAWDA to? Może się pochwalisz?
Raku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Na szczescie nie ja. Ale widze ze wiesci szybko sie rozchodza
miHoo79 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Wszystkich zainteresowanych działaniami teamu zapraszamy na naszą oficjalną stronę na facebooku: We're4detailing Oglądajcie, lajkujcie, komentujcie....
Administrator AreK Opublikowano 17 Października 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Już w sobotę akcja. Skład po delikatnym retuszu. Niesamowici goście i piękne cuda motoryzacji. Może uda nam się zrealizować coś niespotykanego dotąd w świecie detailingu. Wszystko zależy od możliwości technicznych. Będziemy bawić się, śmiać, gadać i pracować przy okazji. Owoc naszej pracy zobaczycie wkrótce na naszym profilu FB. Już się nie mogę doczekać. Zachęcam do śledzenia tego tematu.
wiesiu975 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Trochę moja zasługa
gruby_RS Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 piękne cuda motoryzacji. Jakieś spy-foto? no chociaż skrawek.... tak ładnie proszę(prosimy)
Administrator AreK Opublikowano 18 Października 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Szczerze mówiąc sam jeszcze nie wiem co będzie na nas czekało i co wybierzemy. Miało być R8 ale pan nas wykiwal i jedziemy trochę w ciemno. Ma być coś z AMG.
Camel- Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 W poznańskim gdzieś robicie?
zajonc Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Powiedźcie coś więcej kiedy i gdzie może być PW
Rekomendowane odpowiedzi