sebba75 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Na chwilę obecną lista pozostaje zamknięta. Mamy 25 osób oficjalnie zapisanych, a w sumie na pewno będzie ponad 30. Mimo, że podwórko i lokal mamy nienajmniejsze to więcej osób nie pomieścimy. ehhh \ też bym dołączył... Ja bym chetnie zaproscil wszystkich chetanych ale nie mamy tak duzej pompki zeby lokal napompowac , jak sie pierwszy amatorski zjazd spodoba beda next
Swoop Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 ja bym chciał sernik Wiolki spróbować wreszcie więc nie musisz brać żadnych siuwaxów, zrób tylko sernik(i) +1 ... ale nie śmiałem proponować ... Wiola ....
sebba75 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 ja bym chciał sernik Wiolki spróbować wreszcie więc nie musisz brać żadnych siuwaxów, zrób tylko sernik(i) +1 ... ale nie śmiałem proponować ... Wiola .... Moze zrobimy konkurs pieczenia ciast , Ja jestem za
Polit Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Polit, Poszło PW. Nic nie doszło
dzinkins Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 A nawet miałem chęć podjechać - coś podpatrzeć, nauczyć się,.......... Nie zaglądałem ostatnio często a tu lista full - może innym razem
sebba75 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 A nawet miałem chęć podjechać - coś podpatrzeć, nauczyć się,.......... Nie zaglądałem ostatnio często a tu lista full - może innym razem Ale My nie umiemy uczyc sami sie uczymy caly czas, ale mozesz podjechac w innym terminie
Polit Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Kolejne konkrety. Wejściówka będzie kosztować 20 zł. W ramach tej kwoty każdy otrzyma pamiątkową smycz i kubek. Jedzonko też będzie trochę lepsze niż paluszki i czipsy. Druga kwestia to oficjalna nazwa spotkania potrzebna do przygotowania powyższych. Moja propozycja to "Pierwszy zlot entuzjastów detailingu z centralnej Polski". Czekamy na opinie.
Moderator Eryczek Opublikowano 15 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Polit mnie się podoba Z uwagi na nowe ustalenia i zbliżający się termin spotkania, proponuję zaktualizować listę chętnych.
yukon Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Polit, może nazwę zengliszujemy? będzie bardziej rasowa
Polit Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Polit, może nazwę zengliszujemy? będzie bardziej rasowa Nie widzę przeszkód. Bardziej zastanawia mnie ta "centralna Polska". Był już kiedyś spot ludzi z obu for?
Gość Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 SNB conecting people . Inaugaracja sezonu 2012. Up listy? Nadal obecny
yukon Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Pewnie jakieś były, ale można to rozwiązać tak: "Zlot entuzjastów detailingu z centralnej Polski" z dopiskiem - wiosna 2012
Swoop Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 SNB conecting people .Inaugaracja sezonu 2012. jestem za lub: "Zlot entuzjastów detailingu - wiosna 2012"
wirus_kamil Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Jak z nowej listy ktoś odpadnie to mogę wskoczyć na czyjeś miejsce :-) Oczywiście zgodnie z wcześniejszymi rezerwacjami żeby nie było że się wpycham
sebba75 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Pewnie jakieś były, ale można to rozwiązać tak: "Zlot entuzjastów detailingu z centralnej Polski" z dopiskiem - wiosna 2012 Ja poprosze o dopisek "emerytow i entuziastow .......... "
sinrock Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Odnośnie identyfikatorów to można wykorzystać pracownicze jeżeli ktoś takowy posiada i w dowolny sposób podczepić pod niego kartkę z nickiem - ja pewnie tak zrobię Co do testów to znajdźcie jakieś cudo z mega trudnym do wykończenia lakierem Jakie macie na stanie maszyny? Ja jak coś mogę wziąć Larka do zabawy
booohal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 sebba75, Polit, zgadajmy się jakoś jeżeli chodzi o te panele do testów. Nr tel. podałem politowi. Tak jakoś przed spotem dryndnijcie.
Arturoo Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Naprawde nie można się tam jeszcze do was wcisnąć?
M4ciek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 sinrock, identyfikatory będą unique specialite a'la maison
patrizio1985 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Up listy, ja będę na 100% (nie licząc nieprzewidzianych wydarzeń losowych). Seba, kasa przed na konto, czy przy wejściu, myślę, że przed będzie ok, w pewnym sensie zabezpieczenie listy. Jak byłaby już jakaś nazwa, to zwykły identyfikator za 1,5 I jak coś to mogę wydrukować, nazwa zlotu, jakieś logo, niżej nick, niżej większymi literami imię. Tanio i dobrze A co do angielskich nazw, moim skromnym zdaniem, jesteśmy w Polsce, mamy piękny, bogaty język, uszanujmy to SNB conecting people. Inaugaracja sezonu 2012.
Polit Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Prosimy o tworzenie nowej listy. Wpisanie się jest jednoznaczne z akceptacją płatnego wejścia (20 zł). 1. sebba75 2. Polit 3. Cezzzar 4. Lista rezerwowych: R1. Ari R2. SzaKal R3. Adrianeo R4. cash R5. cayman9 Jeszcze jedno - administracja kosmetyki aut nie wyraziła zainteresowania naszym spotkaniem. Prosiłem o dostarczenie logo forum w dużej rozdzielczości, aby grafika na kubkach i smyczach była wysokiej jakości. W odpowiedzi otrzymałem "nie widzimy sensu aby loga ubu for były "obok siebie" :)". Nie będę tego komentować. Nikt nie zabroni nam wspólnego spotkania i moja już w tym głowa, aby loga KA i DC były jednakowo dobrej jakości
senz Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 1. sebba75 2. Polit 3. Cezzzar 4. szynka 5. Lista rezerwowych: R1. Ari R2. SzaKal R3. Adrianeo R4. cash R5. cayman9
Rekomendowane odpowiedzi