tgorka Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie.. Ale przecież długość lezenia nie jest jedyna cecha wosku - zwłaszcza dla detailera. To jak sie nakłada, to jak pachnie, jaki wyglada na polce . Kiedyś uzywalem colli , bardzo go chwale ale po kilku zymolach colli leży u mnie już pól roku tylko ze na półce bo jego aplikacja w porównaniu z glasurem czy destiny zupełnie mi nie odpowiada. Natomiast jeżeli ktoś podchodzi pragmatycznie do tematu wosku uważam ze coli jest dobrym produktem i myśle ze dalsza dyskusja w tym temacie nie ma sensu bo sie nie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refael Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Sorry za odswiezanie tak starego kotleta, ale dlaczego nie widze obrazkow z pierwszej relacji w tym watku ? Super by bylo zobaczyc efekty pracy kolegi od A8. Bede wdzieczny za rade jak dobrac sie do tych fotek. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Z czasem stare fotki usuwane są z serwerów hostingu. Autor tematu musiałby wgrać je na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refael Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 O, to szkoda, ale dzieki za odpowiedz @luq92 @patryczken16: jesli jeszcze tu jestes, masz jeszcze moze te fotki swojej A8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawodniknr23 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sorry za odswiezanie tak starego kotleta, ale dlaczego nie widze obrazkow z pierwszej relacji w tym watku ? Super by bylo zobaczyc efekty pracy kolegi od A8. Bede wdzieczny za rade jak dobrac sie do tych fotek.Pzdr Również chętnie zobaczyłbym ten projekt po tak długim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Szukałem, szukałem. ..i i jest, a tu taka przykra niespodzianka Czy jest szansa, możliwość żeby zobaczyć tą relację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi