Shmatan Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie każdy jest chamem i prostakiem Ale nie obrażaj kolegi ;] Piękny pojazd - prawie marzenie (quattro w automacie), w najlepszym kolorze (może i wymagający, ale jakie efekty!) i w dodatku w dobrych rękach. Gratuluje i zazdroszcze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A ja wciąż czekam na relację Łady z tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 To skoro już pochwaliłeś się trawą to ja zapytam co sypnąłeś i na jakiej ziemi był zakładany? Z tego co widzę to nie kosiłeś traktorkiem musiałeś się sporo nachodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pięknie, takie A8 to prawdziwy ideał. A trawa pewnie też jakimś siuwaksem psiknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOC Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Auto jak auto ale tereny to Ty masz tam piekne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie każdy jest chamem i prostakiem Ale nie obrażaj kolegi ;] Gdzieś bym śmiał. Tylko tak napisałem że samemu nieraz smutno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon11 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A ja wciąż czekam na relację Łady z tła x2 i wydaje mi się że sie doczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 prawie 5 miesiecy temu polozony glazur na quartzie - co zostalo ? Bede chcial przeleciez w wolej "chwili" cale auto zoltym i niebieskim korkierm,usune tym quartza ( ? ) i naloze sam wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A jak tam zaprawka na odpryski na masce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A jak tam zaprawka na odpryski na masce? przeciez wszystko napisane jest w temacie wystarczy przeczytac... Serio nie chce mi sie co 2 dni kazdemu z osobna odpisywac skoro jest czarno na bialym powiedziane jak zrobilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A jak tam zaprawka na odpryski na masce? przeciez wszystko napisane jest w temacie wystarczy przeczytac... Serio nie chce mi sie co 2 dni kazdemu z osobna odpisywac skoro jest czarno na bialym powiedziane jak zrobilem... Jak się trzyma po tych 5 miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Reflektor tak Ci zaparował? Czy co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jak się trzyma po tych 5 miesiącach no tak jak to lakier trzyma sie normlanie Reflektor kierowcy paruje,po kazdym myciu,ktos jak zmienial zarowki nie wlozyl tam tego gumowego "odpowietrznika",po nocy w garazu jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mi też paruje po stronie kierowcy reflektor po każdym myciu Niby uszczelniłem lampę sylikonem a dalej paruje... Ale ja malowałem u siebie wnętrz lamp więc musiałem rozklejać je, może dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Patryczek dużo było jeżdzone przez te pięć miesięcy?? Żółtym korkiem raczej na pewno ściągniesz kwarc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Patryczek dużo było jeżdzone przez te pięć miesięcy?? Żółtym korkiem raczej na pewno ściągniesz kwarc. zrobione 10 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo1 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zaciski i tarcze czym tak ładnie doczyściłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuj Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Nie mogę się zdecydować co mi się bardziej podoba. Czy auto czy praca włożona czy tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 9/10 forumowiczów czytających ten wątek ma ten sam problem Bo wszystkie aspekty relacji są 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Działeczka taka, że nawet Łada wygląda zajebi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 U mnie leży Wolfgang i podobny czas i efekt więc nie widzę sensu kupowania droższego wosku -wydaje mi się że można popaść w paranoję... a tak poza tym widoki piękne auto tez i robota [ Dodano: 15 Sierpień 2012, 22:50 ] U mnie leży Wolfgang podobny czas i efekt nawet trochę lepszy a przejechane 2500 km więc stwierdzam że nie kupię droższego wosku -wydaje mi się że można popaść w paranoję... wolę woskować co 5 m-cy...a tak poza tym widoki piękne auto też i robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Porównywanie wytrzymałości sealanta czy hybrydy do wosku naturalnego to lekkie nadużycie. Przy takim porównaniu nawet najgorszej jakości sealant/hybryda będzie leżał tyle samo albo dłużej niż "wypasiony" wosk naturalny. Gdybyśmy mieli tak porównywać to nikt nie używałby nic innego jak Colli czy FK bo za "niewielki" pieniądz mamy wytrzymałość jakiej nie da nam wosk naturalny za kilkadziesiąt razy większą cenę. Po co kupować szaliki Hermesa skoro w szaliku za 15 zł od chińczyka będzie mi również ciepło jak nie cieplej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że ostatnio FK i Colli są mocno krytykowane na forum - porównanie do chińskich szalików jest chyba przesadą. Niedługo dojdzie do tego, że na forum LSP do 120-150 zł będą traktowane tak, jak autoland, a jedynymi słusznymi będą te, które kosztują jak SV Crystal Rock. Colli czy Fk moim zdaniem są godnymi polecenie produktami - na zimę idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja uwżam że jak mam wydać kilkaset złotych wiecej i mieć napisane wosk naturalny a efekt będzie podobny to w dalszym ciągu uważam że bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam Widać efekty pracy przy aucie. Mam tytanie w sprawie tych zaprawek czy do lakieru dodawałeś utwardzacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi