cinekk1988 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Świetna robota Po takiej relacji z przeprowadzonych prac mam ochotę wyskoczyć do garażu nie patrząc na godzinę i zabrać się za swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Good job! Odznaka Drucha Borucha wędruje do Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapik Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Gratulacje, efekt na prawdę robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jakas masakra z tym lakierem.. 3 razy umyty,a juz widzialem pelno holosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masta Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Super autko i super robota!!! Powiedz mi kolego jak pozbyłeś się tych odprysków z przedniej maski ?? Mam to samo w moim A6 i nie wiem jak temu zaradzić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Masta, przeczytaj jeszcze raz uważnie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masta Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Masta, przeczytaj jeszcze raz uważnie ten temat Znalazłem, dzięki Przydało by się kilka fotek z tego jak tą zaprawkę robiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Hologramy po myciu to może wypłukane wypełniacze? Albo po wycieraniu zostają smugi, a nie hologramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ale kolega nakładał Cquartz'a, to raczej nie wypłukało wypełniaczy pod nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jakas masakra z tym lakierem.. 3 razy umyty,a juz widzialem pelno holosow Nie znam się aż tak na VAG'ach, ale mam doświadczenia z pierwszej ręki z czarnego uni by Nissan Murano - tiiiiiiiiiiiiaaaaaaaa... W CAR SPA też kochają ten lakier... Odnośnie CQ - pomimo "dającej się odczuć niechęci" na forum - moje doświadczenie jest takie, że wyrażnie pomaga w nierównej walce z czynnikami zewnętrzynymi. Ale - stety czy niestety - nie zabezpiecza w 100%. Z domowego podwórka: - czarny uni by Nissan - wyraźnie lepiej, nadal źle - czarny metalik by VAG - wyraźnie lepiej, wręcz dobrze - szarość tytanu perłowa* by Volvo - cóż - kiedyś pewnie pokażę, ale jest * kto płaci za wymyślanie takich nazw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 uroki czarnej barwy to taki troche koszmar detailera wykończyc takie lakier jest nie łatwo a potem pierwsze kilka myc zaczynasz się zastanawiac czy to co robiłes miało sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 wykończyc takie lakier jest nie łatwo a potem pierwsze kilka myc zaczynasz się zastanawiac czy to co robiłes miało sens dokladnie.... Przyglazurowalem jeden element i wszystko pokrylo,trzeba bedzie cale auto zazymolowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr_ad Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 GOOD JOB! Piękny i duży bagażnik. Spokojnie można dwie osoby przewieźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 "Obawiam się" , że do grona "głównych mieszaczy" działu PSB dołączył nowy gracz... Prosimy o więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 jezuuuu, jakie widoki z podwórka masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jakas masakra z tym lakierem.. 3 razy umyty,a juz widzialem pelno holosow Ha, bo nie wie co to detailing ten,kto nigdy nie miał czarnej , łatwo rysującej się fury Da się z tym żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ot cała prawda, pierwsze swoje auto wybrałem akurat w (o ironio) czarnej perełce i lakier rysuje się nawet od wiatru. Po 3 latach jestem po 2 korektach (druga to bardziej odświeżenie- menzerna ip200) i w tym roku na wiosnę już miałem oklejać auto w biały mat. To nie żart. Podjąłem jednak decyzję, że powalczę jeszcze sezon, a dalej zobaczymy. Człowiek myje samochód zawsze osobiście, bardzo delikatnie i zgodnie ze sztuką, chucha i dmucha, tylko mięciutkie mikrofibry najwyższej jakości... A i tak pojawiają się ryski. Czarne auta pójdą do nieba. Uczą detailerów cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ha, bo nie wie co to detailing ten,kto nigdy nie miał czarnej , łatwo rysującej się fury Oj taaak... Da się z tym żyć Ale co to za życie Patryczken16 Fajna relacja, było co orać ale wyszło Tak z ciekawości... Czemu CQ, a nie np C1/OptiCoat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Chwile temu nalozylem na auto glazura: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrusiek636 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ładnie wygląda. Holosów już dużo na lakierze ? Trawa już u Ciebie taka zielona? Wiosna w pełni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Holosów już dużo na lakierze ? nie jest zle,ale te co sa to sa chyba na quartzie ? moze tak byc ? Trawa już u Ciebie taka zielona? tyle co skosilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Patryk sorki za pytanie i oczywiście bez urazy ale czy ty masz tam jakiś sąsiadów? Bo tak ta chacjenta to samotna jakaś, jak na golgocie jakiejś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sasiadow - brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 hahah tak myślałem, z jednej strony to i dobrze ale z drugiej... nie każdy jest chamem i prostakiem i czasami przydaję sie pomoc sąsiedzcka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi