Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 żebym nie musiała jeździć i pilnować na każdym etapie. Jest taki jeden w Luboniu ale tego wymagania nie spełnia,niestety.
micky Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Polecam www.alpida.net/. Robią regularnie zabytkowe auta.
dudusiek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Arekkaz Możesz podać na niego namiary? Ostatecznie będę jeździć i pilnować, ważne aby był ogarnięty i znał się na robocie. micky Dzięki wielkie, sprawdzę.
rafalk Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Kolego ten na podgórnej w Luboniu na prawdę się zna na robocie.
pLaYmAn Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Piszecie o Jacku Prendke? Ja go polecam.
dudusiek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Bardzo dziękuję, sprawdzę wszystkie polecane adresy i na pewno dam znać z jakim efektem zakończyły się prace.
dudusiek Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 Po sprawdzeniu, z czystym sumieniem bardzo polecam Alpida z Lubonia. Chłopaki znają się na swojej pracy, usługa wykonana fachowo i rzetelnie. Pierwszy raz jestem naprawdę zadowolona z plac blacharskich i lakierniczych, jestem pod wrażeniem staranności i dokładności. Bardzo dziękuję za polecenie i polecam dalej.
Rekomendowane odpowiedzi