gruby_RS Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 W tym sezonie białe felgi na topie. Serio. Znam jednego, co już odebrał z Marek Dają radę... Evo koło już jest git , a nie myślałeś o glebie?
patryczken16 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Znam jednego, co już odebrał z Marek chyba cala Polska robi u Fabiana
Administrator Evo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Evo, A jak się sprawdza na tworzywach? Nie stwierdziłem żadnego wpływu, za to na szybach daje rade nie myślałeś o glebie? Wyczuwam wpływ złych kręgów Pawle
fernando Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Evo, a co Ty już "planowo" wiosnę poczułeś, czy znowu coś kombinujesz z drugim kompletem felg?
Administrator Evo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 "planowo" wiosnę poczułeś Taa, wywołuje wiosne A poza tym, stare zimówki już na lekko rozgrzanym asfalcie robiły się bardzo nieprzewidywalne.
malkolm Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Umyłem wczoraj auto, i kropelki bardzo przyzwoite jak na wosk w sprayu: do redmista im daleko
Administrator Evo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Red Mist , podobnie jak Reload nie jest woskiem tylko sealantem
daniels Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 wdrażając własną prywatę, jak ci sie pracowało naszymi fibrami? w temacie (osoby nie mającej do czynienia z Z8 i Rapidwaxxem) z którym produktem pracuje się lepiej Z8 czy PA Rapidwaxxem?
Administrator Evo Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 MF super, używam w 90% przypadków do cleanera bo ładnie ściągaja i się nei zapychają szybko. A co do Z8 vs PA, to Z8 dużo szybciej odparowuje, ciężko mi sobie wyobrazić smugi po tym produkcie.
daniels Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 No nic trzeba bedzie kupic i jedno i drugie, o ile znajde bez targania z ukeja Z8...
michal_gg Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 o ile znajde bez targania z ukeja Z8... U Temachem dostaniesz http://temachem.sklep.pl/opis/2314490/z ... -seal.html
SJake Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 daniels, widzisz... mnie na przykład Z8 w ogóle nie podpasowało... Mam już ze 3 lata i używałem max ze 3 razy.
michal Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 daniels, widzisz... mnie na przykład Z8 w ogóle nie podpasowało... Mam już ze 3 lata i używałem max ze 3 razy. napisz coś wiecej bo zamówiłem
daniels Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 daniels, widzisz... mnie na przykład Z8 w ogóle nie podpasowało... Mam już ze 3 lata i używałem max ze 3 razy. kupuje z zasady zawsze cale komplety- szampon-cleaner-wosk-qd, Z PA w sumie ma juz szampon- cleaner i wosk juz wybrany, qd bede potrzebowal i po stronie PA i po Zaino ktore tez ostatnio zanabylem co linku do sklepu T, nie robie tam zakupow z zasady, nie bede robil tutaj antyreklamy...
SJake Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 napisz coś wiecej bo zamówiłem Pracowało mi się nim dziwnie. Trudno się docierał... (może kwestia temperatury 20-25 stopni, cień) Brudził mikrofibrę na pomarańczowo. Look...? No jak to look. Jak zwykle zayebiście... po Zaino Jak chcesz to mogę odstapić swoje używane Z-2, Z-8 i akceleratory. bo się kurzą.
daniels Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Z-8 przytulę jak bedzie dobra cena , qd doradzisz mi juz przy wosku ale to nie będę zaśmiecał wątku...
carrera Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 daniels, widzisz... mnie na przykład Z8 w ogóle nie podpasowało... Mam już ze 3 lata i używałem max ze 3 razy. Istnieje jakis produkt co do ktorego bys sie zgodzil z Evo ? Alez ci musial zalezc za skore
SJake Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 carrera, wcale mi nie zalazł, lubię Evo. Mamy po prostu kilka innych obserwacji i tyle... Podsumowując: Nie zgadzamy się w kwestii: - Spirit - bo dla mnie to nie WOW. - Z-8 - bo jakoś nie podszedł. i to chyba tyle..
Xkem Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 SJake a jakie są różnice między CR, a Presto Detail? który będzie odpowiedniejszy po umyciu auta na zawoskowaną powierzchnie (u mnie konkretnie to Majeste De Passion)?
SJake Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Xkem, jeśli warstwa wosku jest świeża to wystarczy Presto Detail. Przyjemny w użyciu. Bardzo dobrze radzi sobie z WaterSpotami po myciu i nadaje odpowiednia śliskość. Dla mnie to czołowy QD. PS. jedyna wadą jest to, że nie lubi ciepła. Nie powinno stosować się go na elementy rozgrzane i w pełnym słońcu. Bezpieczna metoda stosowania: jedna MF rozciera, druga sucha dociera...
Administrator Evo Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Czy ktoś z userów ww. produktów zechce się podzielić swoimi przemyśleniami dot. wypełniania rys ?
SJake Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 dot. wypełniania rys ? Nie odnotowałem. Testów stricte pod tym kątem jednak nie przeprowadzałem... Jakieś ciekawostki?
Administrator Evo Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 A tak sobie wczoraj popsikałem i dzisiaj na słonku błotnik niczego sobie, a wiem że ma trochę "na sumieniu"
SJake Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 A tak sobie wczoraj popsikałem i dzisiaj na słonku błotnik niczego sobie, a wiem że ma trochę "na sumieniu" This product is magic...
kamilgt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 zrobię u mnie test, będzie miał co wypełniać
Rekomendowane odpowiedzi