Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, bo raczej Panie tu się nie udzielają, Dajcie już sobie spokój z tematem.

Każdy ma swoją wizję i rację i nic tego nie zmieni. Ktoś, kto nie ma pianownicy po przeczytaniu wątku sam podejmie decyzje.

Nie ma co bić piany...

Walnijcie sobie po rudej i... na zakupy :-]

Deco, akurat Paweł nie tylko w tym temacie ma pewnie dużo więcej wiedzy i doświadczenia niż ty więc daruj sobie takie teksty

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja mam taką propozycję:

Skoro zasada działania Glorii i Marolexa jest praktycznie identyczna to sugerujmy się ilością kasy jaką możemy wydać na pianownicę.

a i tak Kwazar niedługo rozwali całą konkurencję :P

Opublikowano

Deco, akurat Paweł nie tylko w tym temacie ma pewnie dużo więcej wiedzy i doświadczenia niż ty więc daruj sobie takie teksty

i z pewnością ma przerobionego marolexa, zanim coś napiszesz to pomyśl.

Opublikowano
i z pewnością ma przerobionego marolexa, zanim coś napiszesz to pomyśl.

pomyślę, tak jak ty to zrobiłeś tym i wcześniejszym postem :lol:

EOT

Opublikowano

Szczerze to nie widze powodu dla którego byłby sens dopłacać ~100zł tylko po to aby sie naklejki nie zmywały :mrgreen:

P.S.

Możnaby zrobić ankietę :D

Byłoby mniej OT chociaż w sumie temat to wymusza.

Opublikowano

maestro00, po co ankieta, większość która kupiła glorię i tak pewnie powie, że gloria jest lepsza, bo głupio się przyznać, że się przepłaciło 100 zł.

Tak na prawdę to gloria jest skierowana do tych, którym 100 zł więcej nie robi znaczącej różnicy, pozostali mogą się zadowolić przerobionymi marolexami i wszyscy będą zadowoleni.

Opublikowano

Tak na prawdę to gloria jest skierowana do tych, którym 100 zł więcej nie robi znaczącej różnicy, pozostali mogą się zadowolić przerobionymi marolexami i wszyscy będą zadowoleni.

:good:

i wsio jasne, po co dalej to ciągnąć?

Opublikowano
po co ankieta, większość która kupiła glorię i tak pewnie powie, że gloria jest lepsza, bo głupio się przyznać, że się przepłaciło 100 zł.

Ew. nie powie nic o marolexie, bo go nie kupiło i nie używało. Wtedy powie "gloria jest dobra, ale nie mam porównania do marolexa". Np. ja tak mogę napisać. ;)

• Moderator
Opublikowano

Mam wrażenie, że ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Zamykam.

Jak ktoś będzie chciał coś sensownego napisać to niech da znać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.