whateverek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Minetoo (celowo przez duże "M" ) - załóż temat ze swoimi pracami (najwyżej nie będzie brał udziału w konkursie). 1 temat - kilka prac do podziwiania. Pozostałe 2 możliwe tematy możesz wykorzystać na konkurs. Dzięki temu będzie co oglądać, a nikt nie będzie miał pretensji
Swoop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzięki temu będzie co oglądać, a nikt nie będzie miał pretensji no może za wyjątkiem Administracji
Gość Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 whateverek, regulamin Swoop, otóż Niespdzianka w drodze...stay tuned
whateverek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Faktycznie jedno zdanie mi umknęło
Swoop Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Niespdzianka w drodze...stay tuned znaczy kiedy konkretnie, to będę kompa okupować
Sucre Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Minetoo ekstraklasa... to mnie się auta na sprzedaż nie chce nawet finishem przelecieć a Ty cudze z wypożyczalni tak pieścisz.. Oglądając tą relację utwierdzam się w przekonaniu że idiotyzmem jest możliwość wrzucenia tylko trzech swoich prac. Czy nie może być tak jak na DW dział Showroom, w czym to szanownej administracji przeszkadza??
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Minetoo ekstraklasa... Hehe podziękował idiotyzmem jest możliwość wrzucenia tylko trzech swoich prac Cóż Mam jeszcze jedną
lukwawa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 minetoo, ja bym wrzucał na Twoim miejscu prace w "co dzisiaj zrobiłem...", jak na przykład praca z A3 Sportback zamieszczona gdzie indziej. Dla osoby, której nie chce się czytać całego forum nauka "obrazkowa" to bardzo pomocna sprawa a na przykładzie ww. A3-ki fajnie widać co i jak trzeba zrobić, żeby było ładnie
pLaYmAn Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgadzam się z kolegami masterami, wrzucaj swoje relacje w temacie "co dzisiaj zrobiłem", forum ginie w spamie, a sensownych treści w ostatnim czasie jak na lekarstwo a praca przy Vitarze rewelacja
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 lukwawa, Teraz jak napisałeś "ichniejsze" serwery padną Ktoś tu już pisał o tym pomyśle ale jestem pewien że tylko drażnił bym nasze grono moderatorów. Ehhh w tamtym roku już wszystko na ten temat powiedzieliśmy. Trudno, jest jak jest ale jest. nauka "obrazkowa" to bardzo pomocna sprawa Krok po kroku takie Prościej się nie da
lukwawa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 drażnił bym nasze grono moderatorów Napisz może do modów z pytaniem czy byłby kłopot w zamieszczaniu takich relacji. Lepiej, IMO, zapytać się zawczasu i mieć jasność niż żyć w niewiedzy i nieświadomości, że można coś takiego robić. W każdym razie dobrym zwyczajem jest zapytać się o zgodę zwłaszcza, że prace są merytoryczne i pokazują cały: "knowhow" a ostatnią, oficjalną pracę która Ci została zostaw sobie na naprawdę pionierski projekt
Sucre Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Albo rzeczywiście, zrobić swój temat w dziale PSB i tam wrzucać wszystkie swoje prace... Do tej pory nie mogę pojąć jak można zabronić użytkownikowi dzielić się swoimi pracami, przecież to jest jedna z podstaw forum. Może niech "szefostwo" stworzy odrębny dział z pracami które będą brały udział w konkursach i odrębny dla tych którzy chcą się tylko podzielić efektami swojej pasji.
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Drodzy koledzy i Koleżanki. Dziękuję za kibicowanie i za to że moje prace się podobają. Jednak regulamin mamy i go przestrzegamy w tym ja też Nie nie nie odchodzę jeszcze na emeryturkę. Mam jeszcze jedną szansę i w raz z nadejściem pogody wiosennej ją wykorzystam. A co dalej? Dalej może być tylko lepiej jednym z moich noworocznych postanowien było wrzucenie na luz min tutaj i do tego namawiam również Was. Pozdro Stay Tuned
ivo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 minetoo, ja bym wrzucał na Twoim miejscu prace w "co dzisiaj zrobiłem...", jak na przykład praca z A3 Sportback zamieszczona gdzie indziej. Dla osoby, której nie chce się czytać całego forum nauka "obrazkowa" to bardzo pomocna sprawa a na przykładzie ww. A3-ki fajnie widać co i jak trzeba zrobić, żeby było ładnie Gdzie można znaleźć prace z A3 jeśli można wiedzieć? Pewnie mi się oberwie że nie korzystam z "Szukaj"
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Niespdzianka w drodze...stay tuned znaczy kiedy konkretnie, to będę kompa okupować Pewnie jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie (bo roztopy wszędzie )
Swoop Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Pewnie jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie (bo roztopy wszędzie ) Michał, gadaj mi i to już ... bo obiadu nie będzie
Moderator psemo Opublikowano 29 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Chcecie up z mycia?? No jasne. Ile można czekać...
Rise and Shine Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Chcecie up z mycia?? Poka poka
coobah Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Chcecie up z mycia?? Poka poka ja nadal czekammmm....
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 No to jest Na świeżo z przed godzinki. U mnie nawet brudne opony są czystsze jak czyste na autach obok Troszkę się nakleiło VP neutral 15 ml na Glorie Pukanko suki Po opłukaniu jest nie źle Moje ukochane Lusso Show Po umyciu PoorBoys Trim siedzi RainX Wolfgang ma się doskonale Podobnie jak Nielsen Silnika ostatnio brakło to jest teraz. Niestety brak płyty skutkuje szybkim brudzeniem się komory Efekty specjalne Pora znów ubrudzić i znów
Rekomendowane odpowiedzi