Skocz do zawartości

Prawie jak Vitara czyli Suzuki Ignis i kompleks mniejszości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SzaKal, Dokładnie dwa dni ale od rana do wieczora więc de facto jakieś 24 roboczogodziy+

Wiem wiem turbodymomen :D

Opublikowano

płakać mi się chcę jak pomyślę, że jeszcze tylko jedną Twoją pracę zobaczę w tym roku :cry:

świr to mało powiedziane! świetna robota! efekty extra, no i pewnie dostaniesz jakiś rabat na wypożyczenie kolejnego auta z tej firmy :D

Opublikowano
płakać mi się chcę jak pomyślę, że jeszcze tylko jedną Twoją pracę zobaczę w tym roku :cry:

zawsze kolejne prace może wrzucić w "co dziś zrobiłeś przy aucie" tylko w konkursach nie będą oceniane ale myślę że warto wrzucać aby się podzielić z innymi relacjami 8-)

Opublikowano

Maru 123, Obawiam się że regulamin pozwala umieścić tam tylko prace nad swoim autem i kilka zdjęć.

w konkursach nie będą oceniane

minetoo ma bana na konkursy :lol:

płakać mi się chcę jak pomyślę, że jeszcze tylko jedną Twoją pracę zobaczę w tym roku

Roczek zleci i może powrócę :-];)

Opublikowano

Praca profi... wszystko już zostało napisane... :good:

Ale mam nadzieje że 3 praca...będzie z pierdo*nięciem ...taka fest... żeby wszystkim szczena opadła.. :-] brakuje mi ost takiej perełki w PSB bo jak były to "pouciekały" :cry:

Opublikowano
Ale mam nadzieje że 3 praca...będzie z pierdo*nięciem ...taka fest...
gwarantuje Ci że będzie LAJKONIKI szykują asa w rękawie, wyczekujcie :good:
Opublikowano

minetoo

Przy oddawaniu nie zapomnij wspomnieć "a żem przeleciał pastą tempo po lakierze coby się lepiej świeciło" :D

Opublikowano

Tylko czytać, ogladać i uczyć się od kolegi minetoo :good:

Szkoda że jeszcze tylko jedna praca :wallbash:

Opublikowano

I tu wychodzi z chłopa pasja , wbija w to czy auto jego czy nie , ma być czyste i już :) , a jak będę na wiosnę w KRK to wpadnę dłoń uścisnąć . Wiem, wiem whisky ...

dziękuję , miło się oglądało

Opublikowano

minetoo, jak zwykle super robota :)

Mam pomysł, może wpadnę do Ciebie z moim staffem i ogarniemy we dwóch szybciutko mój samochód? :P:ad: Do Wieliczki niedaleko, a u mnie ciężko z miejscem do pracy i w dwóch to zawsze raźniej :mrgreen:;)

Opublikowano

eee nuda ....jak zwykle to samo nie ma się do czego przywalić ....może byś zaczął używać Plaka jak prawdziwy "fachowiec" a nie taka amatorka :lol::lol::lol:

Opublikowano
Ale mam nadzieje że 3 praca...będzie z pierdo*nięciem ...taka fest...
gwarantuje Ci że będzie LAJKONIKI szykują asa w rękawie, wyczekujcie :good:

Hej, na Krakowskim Rynku

wszystkie dzwony biją, wszystkie dzwony biją,

jadą WWLe z wyciągniętą szyją. (bis)

Ten Lajkonik, nasz Lajkonik,

po lakierze ciągle goni,

Lajkoniku laj, laj, poprzez caly kraj, kraj,

Lajkoniku laj, laj, poprzez cały kraj.

Opublikowano

Wyszło w miarę ładnie, oryginalny nie jestem ale jakbyś chciał kiedyś pojeździć s2000 to pisz śmiało :ad: