Novus Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Świetne auto Może koła dyskusyjne, ale to gusta. Pamiętaj, nie dawaj prowadzić kobiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Czarne koło robi robotę -> http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=348339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Do tego czarne koło jest oklepane i jeździ na nim co 3 auto. Ja nie lubię wtapiać się w schematy, drugie koła są niebieskie. Życie ma być kolorowe Od tamtego zdarzenia Subaraka nie prowadzi nikt po za mną, a już napewno żadna baba. Wnioski wyciągnąłem, bolesne i kosztowne ale skuteczne. Byłem dzisiaj w garażu i przeciagnalem Subaraka QD, ależ się przyjemnie dotyka takiego lakieru, gładki i aksamitny jak dupcia nastolatki. Miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi