kamilgt Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 fajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Czyli osoba trzymająca fajere to fajernik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przejrzałem materiał i bardzo zacnie wyszła Imprezka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjan Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Piękne auto i piękny garaż z mega możliwościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Na przyszły weekend zaplanowana jest wiosenna, bardzo dokładna polerka. Czas w końcu nadać autu blask! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Na przyszły weekend zaplanowana jest wiosenna, bardzo dokładna polerka. Czas w końcu nadać autu blask! Prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napalmm Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 efekt piorunujacy ps garaż tez niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWOC Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ehh KALI Co do samochodu to wiesz co ja o nim myśle... Efekt przepiekny ale beSTia tego warta i z wdziecznością to pokazuje Pozdro man P.S. Niewiem czemu ale niewidze fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Fotki już działają. A polerka będzie w troche późniejszym terminie. Ale będzie. Napewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWOC Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A no są fotki KALI, a czym myłes intercooler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Kali - a gdzie aktualne fotki i nazwa tematu z The Forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Troche mi się zapomniało o tym forum. Fotki postaram się po weekendzie wrzucić ale z braku czasu w tym roku nie planuję nic szczególnego. Jedynie podstawowe zabezpieczenie, prawdopodbnie colli jak w zeszłym roku i tyle. Reszta to bokiem do przodu po białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Widziałem Cię na barbórce. Dobry kolor felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ooo Mat's, rozumiem że o pieniądzach za kosmetyki które odebrałeś w październiku mogę zapomnieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czasobywacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Miejsce do pracy wyśmienite brakuje tylko lodóweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Po zdarzeniu, o którym już ponownie pisać nie będę auto na szczęście udało mi się uratować od śmierci, zadbałem jak należy i obecnie wygląda tak Żyje i ma się rewelacyjnie Usługa wykonana perfekcyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Najładniejsza edycja Imprezy. Co sie stało felgom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucky Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Hawki są jednak najładniejsze a felga wygląda jak powinna, piękny świniak chlapacze kawiorowe Prodrive czy z allegro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góruś Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Piękny Hawk W moim Negro kierowca jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 KALI, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 NIe widać zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bo usunięte, chyba za duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bo usunięte, chyba za duże Być może, choć raczej powód byl inny - reklama firmy nie bedącej partnerem forum była podana/widoczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Generalnie kolega ma pod górkę Pamiętam dyskusje w tym temacie, oceniać nie będę ale widać dalej kiepsko z tematem... Firma była podana, ale temat był o konkretnym aucie i właściciel chyba ma prawo podać nazwę firmy gdzie auto robił Wstaw zdjęcia w dobrym rozmiarze i każdy chętnie poogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 To mam też zamazywać tablice założone do zdjęć? Powalone to delikatnie mówiąc. [ Dodano: 8 Październik 2014, 16:27 ] Mam nadzieję, że teraz wszystko jest dobrze. Rozmiar się zgadza, nazwy firmy nie ma. Dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi