SZyBA Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pavlik, To trzeba większe felgi dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrusiek636 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Robota jak najbardziej ok. Mam jednak trochę inne pytanie, bo mnie to zawsze ciekawiło. Ten złoty lakier na felgach to metallic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 cokolwiek Ależ proszę bardzo. Polożysz CQ na wiosnę? Sikasz na siedząco Co do CQ to jest taki plan. Czy położe, nie wiem ale jestem zajarany jak dzieciak. siadam po turecku i lewituje nad muszlą MF i aplikatory to tak tylko do zdjęcia leżą na podłodze? cały czas leżały ale wcześniej podłoga umyta dokładnie, o czym pisałem na początku Co do samych felg to takie już dostałem jak kupiłem Subaraka. Po zimie oddam je do regeneracji, malowania proszkowego i wtedy będzie wszystko pięknie. Myśle też nad białymi na lato: piotrusiek636, zloty metalic tak na felgach jak i na zaciskach. Jak są czyste i ogląda się je w słońcu to bardzo ładnie się błyszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 białymi na lato: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ten Rays jest piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 jedna z moich faworytów do Dżapsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Ostatnio widziałem STI na takich kołach, dla mnie rewelacja oczywiście w białym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wszystko fajnie, ale czy ktoś widział ile takie felgi kosztują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Komplet tych co wrzuciłęm wyrwiesz za 6500~, tutaj ludziska droższe woski maja Poza tym felgi nie są z plasteliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 koza, w sumie racja, na chwile zapomniałem ile wydajemy na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mam na lato teraz OZ ULTRALEGGERA ale mi się nie podobają. Nie lubie jak jest dużo ramion w feldze. Także wjadą pewnie latem białe volk'i Ale to nie temat o felgach. Miałem jechać dzisiaj na myjnie ale z racje opadów śniegu i planów na wieczorne korzystanie z niskiej przyczepności, nie ma to najmniejszego sensu. Także dzisiaj w ramach detailingu postaram się zachlapać sniego/błotem nawet dach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 KALI, gdzie latasz? podobno parking na Marywilskiej jest the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Lubie Janki bo jest duzo miejsca, nie ma krawężników i można sobie samemu wózkami wytyczyć trasę. M1 Targówek, Marywilska też sa spoko ale najbardziej lubie to co najbardizej ryzykowne i nieodpowiedzialne - jazde po ulicach, boki na skrzyżowaniach. Dzisiaj napewno będę się kręcił po mieście razem z ekipą klubu Subaru, także można nas wypatrywać na miejscówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszAJM Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Piękne auto... piękny efekt Teraz jak pośnieżyło trochę to można sobie pośmigać Subaryną dopiero Zazdroszczę... bo od zawsze choruję na STI MY06 Miałem okazję kilka razy pociskać STIkami i ... tego się nie zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Także dzisiaj w ramach detailingu postaram się zachlapać sniego/błotem nawet dach. Jak obiecał tak zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 KALI, pięknie żeby ten śnieg się tam jeszcze dzisiaj utrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wątpie, bo wczoraj jak jeździliśmy to już zbierali spychaczami i ciężarówkami śnieg i go gdzieś wywozili, także dzisiaj już będzie czysty plac niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kali czyli co na Marywilskiej nie będzie śniegu no to lipa będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Mówie o Jankach. Na Marywilskiej wczoraj nie byłem. Mam nadzieje, że coś na dzisiejszy wieczór zostanie dla nas na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 KALI, a widzisz, myśleliśmy, że to marywilska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A ja właśnie poszukuję Ultraleggery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 KALI, pięknie, pięknie nie wolisz latac po wioskach? pro rider, miałem takie ostatnio ale 3 tlg i rozstaw szpilek do Ferrari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Fura jak i kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 kierownik na to okrągłe w środku mówi się kierownica, choć ręki sobie za to obciąć nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Straciłeś rękę. To się lejce nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi