Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kama, Ja również wezmę troche na spróbunek, podjadę na kawę do Ciebie i odbiore osobiście. Zobaczysz postępy w Feli i będziesz żałował że sprzedałeś Favo.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hej:)

Jako że zmieniłem autko na takie, o które warto zadbać, ponownie wciągnął mnie detailing i tak myślę że fajnie byłoby się spotkać i może zasięgnąć u Was rady w niektórych tematach :)

Mam nadzieję, że jesteście otwarci na nowych `spotowiczów` ? ;)

Opublikowano
Hej:)

Jako że zmieniłem autko na takie, o które warto zadbać, ponownie wciągnął mnie detailing i tak myślę że fajnie byłoby się spotkać i może zasięgnąć u Was rady w niektórych tematach :)

Mam nadzieję, że jesteście otwarci na nowych `spotowiczów` ? ;)

Ja chętnie :good:

Opublikowano

WAŻNE :D Potrzebuje pilnie pożyczyć PROSTOWNIK impulsowy!!! Jak ktos ma i moglby pozyczyc na 1 ladowanie do pelna to bd wdzieczny :) Jak co PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy są tu właściciele czerwonej fabii(czarne fele) i altey które parkują w Łodzi na ul.Dąbrowskiego pomiędzy rydza a tatrzańską

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co Pany?

Kombinujemy jakiejś spotkanko???

Chętnie bym podjechał w końcu, bo pewnie wielu z Was już mnie ponamierzało na mieście i pewnie z kilkoma z Was rozmawiałem.

Myje ktoś z Was swoje auto naprzeciwko stadionu Widzewa przy warsztacie? Czy rzadko kto tam nie myje?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie, poszukuję garażu na dwa dni na korektę mojego auta. Czy ktoś z Was mógłby mi odpłatnie pożyczyć miejsca? Albo może znacie jakiś punkt?

Opublikowano

Ktoś coś ? Ciepło się zrobiło... Carrefour na kolumny 19:00 czwartek?

tak przy okazji duży parking z małą ilością latarni? muszę ustawić abs.

Opublikowano

Pewnie... szkoda tylko ze moja zabawka chwilowo unieruchomiona :cry: podjedz sobie na droge za della :) tam mozesz spokojnie ustawiac. hamowac, rozpedzac sie do woli

Opublikowano

yukon, rzucił temat a tu ciszaaaaaa, Panowie i moze jakas Pani

SPOT GRUPY ŁÓDZKIEJ

ŚRODA

START GODZ 18

CAREFFUR/ GULIWER ul. KOLUMNY/RZGOWSKAna parkingu za Narauto tam wkoncu ;)

No to teraz pisac kto bedzie :P Oczywiscie spot sie odbedzie o ile pogoda bedzie sloneczna ;)

Opublikowano

no no rozeslalem PW po ludziach mam nadzieje ze cos sie Nas uzbiera i jak w zeszlym roku pogadamy o wszystkim i o niczym :) No i auta wiadomo na blysk robimy konkurs na parkingu :D

Opublikowano

Fancivi, Dziękuję za PW informacyjne.

Zobaczę jak się to u mnie ułoży, bo będe pracował nad Alfą 159 mojego sąsiada. Jednak może może uda mi się to wszystko połączyć.

Opublikowano

Fancivi to żeś poleciał na spontanie... nie może byc czwartek zaproponowany przez yukona??? Ja rozumiem że Ty i Michał pracujecie od rana, a Artur ma wakacje ale ja mam też zmiany popołudniowe i z dnia na dzień wolnego nie dostane... :?

Opublikowano

A można przyjechać brudnym autem? :D

Bo nie wiem czy go opłukiwać chociaż po powrocie znad morza... :D

Opublikowano

sinrock, nigdy nie dopasuje sie spota do wszystkich ;) kto moze niech wpada jutro, a nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic powtorke za tydzien :)