DJ_TRANCE Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Kama, Ja również wezmę troche na spróbunek, podjadę na kawę do Ciebie i odbiore osobiście. Zobaczysz postępy w Feli i będziesz żałował że sprzedałeś Favo.
Sobiech Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Hej:) Jako że zmieniłem autko na takie, o które warto zadbać, ponownie wciągnął mnie detailing i tak myślę że fajnie byłoby się spotkać i może zasięgnąć u Was rady w niektórych tematach Mam nadzieję, że jesteście otwarci na nowych `spotowiczów` ?
blaszczu Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 Hej:)Jako że zmieniłem autko na takie, o które warto zadbać, ponownie wciągnął mnie detailing i tak myślę że fajnie byłoby się spotkać i może zasięgnąć u Was rady w niektórych tematach Mam nadzieję, że jesteście otwarci na nowych `spotowiczów` ? Ja chętnie
Fancivi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 WAŻNE Potrzebuje pilnie pożyczyć PROSTOWNIK impulsowy!!! Jak ktos ma i moglby pozyczyc na 1 ladowanie do pelna to bd wdzieczny Jak co PW
Damianldz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Czy są tu właściciele czerwonej fabii(czarne fele) i altey które parkują w Łodzi na ul.Dąbrowskiego pomiędzy rydza a tatrzańską
michal88 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Damianldz, Nie znam , a mieszkam nieopodal .
DJ_TRANCE Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 To co Pany? Kombinujemy jakiejś spotkanko??? Chętnie bym podjechał w końcu, bo pewnie wielu z Was już mnie ponamierzało na mieście i pewnie z kilkoma z Was rozmawiałem. Myje ktoś z Was swoje auto naprzeciwko stadionu Widzewa przy warsztacie? Czy rzadko kto tam nie myje?
soll Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ja jestem za, tylko te upały......
Fancivi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Za Wieczorkiem mozna by kolo 19 troche mniej juz prazy
ppiotrek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 Słuchajcie, poszukuję garażu na dwa dni na korektę mojego auta. Czy ktoś z Was mógłby mi odpłatnie pożyczyć miejsca? Albo może znacie jakiś punkt?
kuba_zgr Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jest ktoś w Łodzi lub okolicach warty zaufania w sprawie wyciągania wgniotek?
yukon Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Ktoś coś ? Ciepło się zrobiło... Carrefour na kolumny 19:00 czwartek? tak przy okazji duży parking z małą ilością latarni? muszę ustawić abs.
Fancivi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Pewnie... szkoda tylko ze moja zabawka chwilowo unieruchomiona podjedz sobie na droge za della tam mozesz spokojnie ustawiac. hamowac, rozpedzac sie do woli
Fancivi Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 yukon, rzucił temat a tu ciszaaaaaa, Panowie i moze jakas Pani SPOT GRUPY ŁÓDZKIEJ ŚRODA START GODZ 18 CAREFFUR/ GULIWER ul. KOLUMNY/RZGOWSKAna parkingu za Narauto tam wkoncu No to teraz pisac kto bedzie Oczywiscie spot sie odbedzie o ile pogoda bedzie sloneczna
Fancivi Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 no no rozeslalem PW po ludziach mam nadzieje ze cos sie Nas uzbiera i jak w zeszlym roku pogadamy o wszystkim i o niczym No i auta wiadomo na blysk robimy konkurs na parkingu
DJ_TRANCE Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 Fancivi, Dziękuję za PW informacyjne. Zobaczę jak się to u mnie ułoży, bo będe pracował nad Alfą 159 mojego sąsiada. Jednak może może uda mi się to wszystko połączyć.
Fancivi Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2013 DJ_TRANCE, Godz 18 jest startowa, jezeli bedzie ekipa to napewno spot nie zakonczy sie szybko i bd do wieczora
sinrock Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Fancivi to żeś poleciał na spontanie... nie może byc czwartek zaproponowany przez yukona??? Ja rozumiem że Ty i Michał pracujecie od rana, a Artur ma wakacje ale ja mam też zmiany popołudniowe i z dnia na dzień wolnego nie dostane...
Sobiech Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 A można przyjechać brudnym autem? Bo nie wiem czy go opłukiwać chociaż po powrocie znad morza...
Fancivi Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 sinrock, nigdy nie dopasuje sie spota do wszystkich kto moze niech wpada jutro, a nic nie stoi na przeszkodzie zeby zrobic powtorke za tydzien
Rekomendowane odpowiedzi