Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

klimatycznie jest na wysokim parkingu przy leroy merlin w porcie. ale to bardziej miejscówka na letnie spoty, bo pusty sie robi dopiero o 21, a teraz to zimnooo.

Opublikowano

Marco, No nic. Przełożymy najwyżej. Jakby co to dzwoń. A ekipka z Pabianic może coś pomyśleć nad mini spocikiem na dniach. Maciek, Piotrek?

Opublikowano
Marco, No nic. Przełożymy najwyżej. Jakby co to dzwoń. A ekipka z Pabianic może coś pomyśleć nad mini spocikiem na dniach. Maciek, Piotrek?

Mowilem przyjechac do Nas na Kawe :D

Opublikowano

sebba75, Jak sie spytałem o kawę u Ciebie, to miałeś taki wzrok, że gdybyś miał pistolet w ręku to już dawno głowy bym nie miał... Podziękuję :D

jak szkoła pozwoli to nie ma problemu. aktualnie 3cie przeziębienie w ciągu miesiąca
widzisz, ja też ciągle wszystkim mówiłem, ze szkoła źle wpływa na zdrowie :P

Dobra. Czekamy jak będzie cieplej :roll:

Opublikowano
sebba75, Jak sie spytałem o kawę u Ciebie, to miałeś taki wzrok, że gdybyś miał pistolet w ręku to już dawno głowy bym nie miał... Podziękuję :D

Bo Ty cienki jestes i boisz sie pic prawdziwa kawe tak detailerska to kawa+Zanitol+Prick :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzis testowalem letnie Toyo no to ciezko bylo jeszcze z trakcja :D Ale coraz lepiej, tylko jeszcze ta sol niech z drog znika szybko. Co do spota o ile pogoda sie ogarnie to i ja chetny. Tylko w tygodniu kolo 18 zeby pasowalo wiekszosci to juz cimno i zimno sie zaczyna robic wiec moze by warto cos pomyslec nad sobota i wczesniejsza godzina troche