Zgrywussdz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 enjoy1516, w sumie fakt najmłodszy z grona bym był, ale co tam
Fancivi Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Wiek sie nie liczy Wpadniesz na spota to poznasz a przy okazji dowiesz sie wielu napewno przydatnych rzeczy spot jeden zakonczyl sie pozno w nocy, pozniej co nie spotkalem sie z kims to zawsze byly dlugie pogawedki
Zgrywussdz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Do Pabianic mam 47 km więc nie jest źle, kumpla dla otuchy biorę i elegancko, będę patrzył czy jakaś data padnie co do spotu
yukon Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 to może kolejny weekend? albo np. wtorek wieczór?
Zgrywussdz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja mam wakacje więc mi to tamtito podacie jakąś mapkę z dokładnym dojazdem tylko ;d
enjoy1516 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 ja też się postaram jakoś dostosować
Fancivi Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Bedziemy tak medytowac... SPOT ŁÓDŹ Cel spotkania: rozmowy w toku Dzien: Wtorek Godzina: 18:00 kto przybedzie pozniej napewno zastanie ekipe Miejsce: Carefur na Kolumny co by EPA mieli blizej Uwagi: Spotkanie bedzie odwolane jezeli warunki pogode beda nie sprzyjajace Komu pasuje? 1. Fancivi
enjoy1516 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 koledze zgrywusowi bedzie z deczka daleko 2.enjoy
Zgrywussdz Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 No fakt, z deczka daleko ;/ ale pomyślę
M4ciek Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 1. Fancivi 2. enjoy 3. yukon 4. M4ciek (wstępnie) da się określić jeszcze tylko może orientacyjne miejsce na tym parkingu? (bo on o ile mnie pamięć nie myli miniaturowy nie jest
weglus Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 1. Fancivi 2. enjoy 3. yukon 4. M4ciek (wstępnie) 5. weglus (wstępnie) cholera nie wiem czy zdąże nałożyć blackhole'a i natty'sa
wirus_kamil Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 1. Fancivi 2. enjoy 3. yukon 4. M4ciek (wstępnie) 5. weglus (wstępnie) 6.wirus_kamil ( jak umyję auto bo wstyd się pokazać takim brudasem )
Fancivi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 No i juz cos sie dzieje w temacie Miejsce na parkingu: Wjezdzajac od strony Kolumny po prawej stronie Narauto, od kolumny prosto potem w prawo, w lewo i do konca ;D tam zawsze jest duzo miejsca
booohal Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 1. Fancivi 2. enjoy 3. yukon 4. M4ciek (wstępnie) 5. weglus (wstępnie) 6.wirus_kamil ( jak umyję auto bo wstyd się pokazać takim brudasem ) 7. Booohal (Fancivi, a nie lepiej tam gdzie ostatnio czyli pod BP bardziej? Tam raczej więcej miejsca niż pod Norauto. I nowy bezdotyk tam robią )
Fancivi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale ja nie napisalem przed Narauto tylko tam z tylu po prawej stronie patrzac od kolumny A tu gdzie mowisz moze byc roznie z miejscem...
booohal Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Fancivi, Z resztą ten parking nie jest duży. Wystarczy że wybierzemy część od strony trasy lub od strony Chojen i już się znajdziemy. To o którą stronę Ci chodzi?
booohal Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Aaaaa. To z tego Twojego opisu jakoś tego nie zakumałem. Czyli spotykamy się na drugiej części parkingu tej od strony Chojen. Ten przy bocznym a nie głównym wejściu.
Megane-1-LODZ Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 To ja jako kolejny "świeży" się tam pojawię...Chętnie się spotkam z maniakami, którzy podpowiedzą mi co i jak w temacie
Fancivi Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Panowie poza tematem spota PILNE ma ktos dojscie do czesci taniej w Łodzi? Znizki InterCars? jak co PW
yukon Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Fancivi, Plakor na Przybysza, nie powinno być drogo
Rekomendowane odpowiedzi