Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba okazja dla kogos z lodzi kto szuka karchera nie drogiego

Castorama na Widzewie, Karcher k5.55 powystawkowy chyba z konca kolekcji CENA 450zl

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Stała się rzecz straszna , na bezdotyku przy Tesco na Widzewie podszedł do mnie Pan wlaściciel i grzecznie starał się wytłumaczyć , że sorry kolego ale z własnym sprzętem nie można co jest przecież wyraźnie napisane ... Teraz pytanie , zostało jeszcze jakieś miejsce gdzie nie ganiają porządnych obywateli?

Opublikowano

Panowie/Panie poszukuje karty rabatowej -10% do Aparta, jeżeli ktoś posiada to proszę o kontakt na PW 8-)

Opublikowano

yukon jak nie skołuje -10% to się odezwę ;) Narazie gadam z Kamilem może skołuje mi -10% :D

michal88 jeszcze zobaczymy, rozmiar który potrzebuje jest dość uniwersalny jak coś... 8-)

Opublikowano
Stała się rzecz straszna , na bezdotyku przy Tesco na Widzewie podszedł do mnie Pan wlaściciel i grzecznie starał się wytłumaczyć , że sorry kolego ale z własnym sprzętem nie można co jest przecież wyraźnie napisane ... Teraz pytanie , zostało jeszcze jakieś miejsce gdzie nie ganiają porządnych obywateli?

Kiedyś mnie spotkała taka sama sytuacja :thumbdown:

Myślę, że na nowej myjce na Janowie nie będzie z tym problemu szczególnie, że jest 24h więc w nocy nie będzie im się chciało do nas 4 liter ruszać. Zagadałem kiedyś do gościa który siedział w budzie i dla niego nie ma problemu, żeby przyjechać ze swoim arsenałem ale nie wiem co na to jego zmiennicy...

Opublikowano

blaszczu, pod Tesco dla pracowników to nie problem , moźna siedzieć cały dzień :-) tym razem Pan właściciel zareagował jaķ nakładałem sobie magi na auto musiał sie zdziwić cóź to za szatan będzie niepokoił jego ścieki :lol: stąd ta reakcja. I tak tam będę jeździć bo mam najbliżej :|

Opublikowano
Panowie/Panie poszukuje karty rabatowej -10% do Aparta, jeżeli ktoś posiada to proszę o kontakt na PW 8-)

Zaplanuj zakupy w dniach 18-20 maja. Płać dowolną kartą mBanku i korzystaj z rabatów

- Apart do -20%

Rabaty nie łączą się z innymi promocjami.

Przypomnij sprzedawcy o należnym rabacie.

informacja po zalogowaniu do mBanku, pozdrawiam

Opublikowano

wirus_kamil gdzie to smigasz o tak wczesnej porze w moim rejonie? ;D 6:20 chyba na Tomaszowskiej ;D Pozdrawia Honda czekajaca do wyjazdu na Tomaszowska

Opublikowano

Nie ma czym się chwalić :), Juwenalia zaliczam dziś i do jutra mam nadzieje wytrzeźwieć. Stąd ta propozycja ;). Iżyniery będą mieli ładniejszą pogodę niż magistry z Uniwerku , człowiekowi to zawsze watr w oczy... :lol:

Opublikowano

Ja też mógłbym ale wszystko zależy gdzie i o której ;)

BTW. Przed chwilą byłem umyć Avenke na tej nowej myjce na Janowie swoimi "Siuwaxami" i nikt się nie doczepił. Dobrze rokuje :good:

Opublikowano
blaszczu, Może w ten weekend również spróbuje podjechać ze swoim sprzętem .

Kiedy się wybierasz? To można by się ustawić ;)

Opublikowano

Chciałem dziś ale nie wiem jak z czasem się wyrobię . Może jakoś w tygodniu? Ewentualnie dziś wczesnym popołudniem .

Opublikowano
Chciałem dziś ale nie wiem jak z czasem się wyrobię . Może jakoś w tygodniu? Ewentualnie dziś wczesnym popołudniem .

Ja mogę jutro cały dzień, czwartek cały dzień i niedziela. Jakby co to wal na PW bo aż tak często tutaj nie zaglądam ;)

• 2 tygodnie później...