Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że cały dzień byłem w robocie :( Następnym razem proszę o termin również mi odpowiadający :P (Ale mam wymagania :D )

to kiedy gangbang z lancami na myjce robimy? :mrgreen:

Ja się piszę bardzo chętnie :good:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

booohal specjalnie dla Ciebie parę fotek mojej byłej Maździny (18 latka :-]) o której wspominałem na ostatnim spocie, 5 dniowe spa, lakier skała:

th_DSC05743.jpgth_DSC05745.jpg

Na aucie LP + Purple Haze. Foty tak późno bo od tygodni nie miałem neta.

Jak ktoś do was przyjedzie takim zabytkiem z oryginalnym lakierem to liczcie sobie x2 :lol: Ogarnięcie środka to było dodatkowe 13-15h z tego co pamiętam :)

Opublikowano

soll 320zł za samą kiere?? Nieźle sobie liczą :/ Muszę następnym razem oblukać jak to u ciebie wygląda, ja mam gościa co za kiere+gałke bierze 180zł, ciekaw jestem czy warto dopłacać.

Opublikowano

No niby sporo, ale jak zobaczyłem u kumpla obszycie za 150, hmmmm.

Wolę dołożyć, pielęgnować, a będzie długo służyć.

Firma którą polecałem (nie jestem jej właścicielem :evil: ) wykonuje obszycia dla salonów samochodowych w całej Polsce, kurier przywozi np 6 sztuk i następnego dnia mają wysyłać, u nich np 350 w salonie 650 :thumbdown:

W przyszłym tygodniu możemy jakiegoś luźnego spota zrobić to zobaczycie.

Z Yukonem i Pepperem mam deal do zrobienia :-]

Opublikowano

Tap-car jest spoko ;) Obszywałem kierownicę + mieszki + fotel w poprzednim aucie i byłem mega zadowolony;) Oczywiście jak by ktoś chciał to piszcie PW ;P Bedzie Tap-car ale sporo taniej :mrgreen:

Opublikowano

Obiboku poszło na PW

[ Dodano: 29 Kwiecień 2012, 21:44 ]

A kto wie gdzie w łodzi można kupić dystanse z mdf pod głośniki ? Chodzi o ibize :o

Wiem o miejscówce na Romanowie i w konstantynowie ale szukam czegoś bliżej olechowa

Opublikowano
wirus_kamil,

sprzedawca na Alle... RADIOWERAMKILODZ

To chyba koleś z nowego romanowa. Myślałem że coś bliżej się znajdzie ;) No nic trzeba będzie bujnąć 4 litery ;p

Opublikowano

Panowie ale odwaliłem maniane....odpadam, zapomniałem o imprezie :mrgreen:

tak skromnie sugeruję sobotę? 8-)