blaszczu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 http://www.belchatowtunsite.com/ Wybiera się ktoś na rozpoczęcie sezony do Bełchatowa? Miałem lecieć ale chyba odpuszczam
blaszczu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jednak lecę ze znajomymi. Jedzie też ktoś?
blaszczu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dzisiaj pogadane z kolegą boohalem na zlocie w Bełchatowie - dzięki za krótką pogawędkę i do następnego
booohal Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 blaszczu, szkoda że tak krótko ale napisałem PW dlaczego. Do miłego!
blaszczu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 W końcu zaczęła działać myjnia na roku Hetmańskiej/Rokicińskiej Rozmawiałem wczoraj wieczorem z gościem w budce który tego pilnuje i raczej nie mają tam nic przeciwko wjeździe ze swoimi "siuwaxami". Byłby ktoś chętny dzisiaj na mycie?
yukon Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 blaszczu, super nie trzeba będzie już jeździć do Carmana
wirus_kamil Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Sprawdzałem Byłem z Glorią i nikt się nie czepiał Maciek o której będziesz ? Bo chce podjechać opłukać rower przed sezonem Artur ty chyba nie masz akurat potrzeby śmigać na bezdotyk :>
blaszczu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja myślę, że dzisiaj po 16 - cały dzień mam wolny więc jestem dostępny Kwestia dogadania
wirus_kamil Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To ja będę wcześniej bo po 15 jestem już zajęty Myślę że 14-15 podjadę
yukon Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 wirus_kamil, oj tam oj tam, jak w zimę przywali mróz to trzeba się jakoś ratować
sinrock Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To jak panowie kiedy spotkano na nowej myjni? michal88 czy mi się wydaje czy ty mieszkasz gdzieś w okolicy Tatrzańskiej koło żaby? Pytam bo już któryś raz cię widzę w tych okolicach, jak tak to musimy sie kiedyś styknąć na piwko i oględziny twojej fury bo bardzo mnie interesuje ten maluch
michal88 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 sinrock, Zamieszkuje , zdziwiłem się , że Cię widzialem . To również Twój rewir? Nie ma problemu, fura gotowa do obejrzenia/objeżdżenia każdego dnia
soll Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wczoraj sobie z Blaszczem urządziliśmy mini-spota, aktywnego, że hoho
sinrock Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Teoretycznie mój, moja piękna mieszka w bloku na wprost żabki, a koło biedronki druga połowa rodziny Panowie to kiedy robimy spota jakąś większą paczką? Może jak się pogoda poprawi to zrobimy gdzieś grilla? Michał ty jesteś gościem obowiązkowym, musisz mnie przewieźć bo strasznie mi się to auto podoba soll zazdroszczę koloru auta Szkoda że nic nie pisaliście to może by się do was podjechało
wirus_kamil Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobrze że wszyscy z tej okolicy Widzę duża grupa się szykuje
michal88 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wtorek? Środa? Ma już nie padać
sinrock Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja mogę w środe bo mam akurat wolne od pracy i szkoły. Jak nie to pozostaje weekend bo nie wiem czy do środy się ogarniemy większą ekipą - w końcu to już jutro Do tego podstawowe pytanie, gdzie i o której? Jak coś to mogę wziąć swoje zabawki do oblukania
wirus_kamil Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mi pasuje Ja mam w zasadzie chyba cały dzień wolny. Skoro jesteśmy wszyscy z okolic Wschodniego krańca łodzi to może gdzieś tutaj ? Widzew, Olechów ? Ja mieszkam tutaj niedawno więc miejscówek nie znam jeszcze Ew. dziś będę chciał podjechać Hetmańska/Rokicińska więc jak ktoś chętny to możemy się zgadać
michal88 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W środe udupili mnie zajęciami od 17/30 do ok 20 , zupełnie o nich zapomniałem bo zaczeł się dopiero w tamtym tygodniu ten wykład. Ale od 14/30 do 17 godz jestem zwarty i gotowy na wszystkie spotowe aktywności , ewentualnie po 20 godz. Co do miejsca to mógłby być nawet parking pod Realem na Piłudskiego przy Statoil
wirus_kamil Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja jestem wolny od rana do 15,20 i potem od 17 do oporu.
yukon Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 po 20 będzie każdemu pasowało
michal88 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Także umawiamy się konkretnie na 20 - 21 ? Kto chętny ?
Fancivi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja tez ja tez chetny ;D spotkac sie pogadac bo auta to ja jeszcze czasu wyszykowac nie mialem... a co do godziny 19 albo 20 pasuje do 17 pracuje. A miejsce mi tez blizej do Olechowa ale Widzew tez moze byc To umówmy sie moze na ta 20 a teraz kto poda miejsce?
michal88 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Fancivi, Może niech każdy określi się czy godziny wieczorne odpowiadają. Mnie odpowiadają , miejscówke już podałem sprzeciwu nie było jak na razie
Rekomendowane odpowiedzi