Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

booohal, ja tam nic nie wiem, mam gdzie myć :P

Zawsze myłem przy Carmenie na Piłsudskiego lub Ehrle na Wydawniczej ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

dobra panowie to teraz konkrety kiedy robimy gangbang naszym autkom i na której myjce :D

Opublikowano

Szukam kogos z okolic Lodzi Widzewa lub Rzgowa itp., kto spolerowalby mi moje BMW 1 maszyna rotacyjna i przy okazji udzielil kilku detailingowych rad. Termin najlepiej jeszcze przed koncem marca. Prosze o kontakt na PW :) Pozdrowienia

Opublikowano

Mieszkam na samym poczatku pomorskiej wiec mógłbym przyjść na nogach nawet popatrzeć :cry::cry: aż serce się kraja że ze mnie taka gapa :cry::cry:

Opublikowano

Mam nadzieje tylko że wszystkim się bardzo spodoba i zorganizują następnego i nie zamule znowu :P chciałbym się bardzo poduczyć właśnie oglądając na żywo co i jak i zawsze chciałem zobaczyć na żywo A3 M4ciek Ale napewno będą jeszcze okazje :-]:-]

Opublikowano

Arturoo :oops: najbliższa okazja już w ten czwartek, 22.03, jest spot naszych audiczek pod Ikeą o 19:00, sektor podziemny o jakże pięknej nazwie "A3" 8-)

Opublikowano

my się z nikim nie szturchamy :) zresztą A4-ek tam jeszcze nie widziałem, jedynie kiedyś Hondziarze się zlatywali

Opublikowano

oj tam od razu szlajasz :P najwyżej stałem na wahadle jak drogę budują

a jechałem albo wracałem z Kolumny - mam tam swojego rodzinnego wulkanizatora = wymiana bucików na letnie ;)

Opublikowano

dokladnie :D bo tez dzisiaj byłem w klm na zmianie

swoją drogą jak tak każdy zna dobrze kolumne to możę uda sie tam zrobić jakiegoś mini spota z grillem : )

Opublikowano
M4ciek, w którym miejscu wulkanizatora?
jadąc w stronę Łasku, to na jedynych tam światłach w prawo i jakieś 200m po lewej ;)

a czemu pytasz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

potrzebuję wiedzieć czy w naszym obi są na bank marolexy 2l. pilna sprawa.

miałby ktoś do odsprzedania pad finishowy, najlepiej czarnego urbana? również pilna sprawa

Opublikowano

Swoop, jutro jest jeszcze dzień :P

dzwoniłem i mają wszystko do marolexów :-] do 15 mam czas więc trzeba zebrać 4 litery i podjechać po pianownicę :mrgreen:

Opublikowano

wykupiłem wszystkie mikrofibry Favorita (Konex) w Carrefourze na Przybysza także nie ma cie po co tam jechać :D Cena: 1zł :-]

ps: tylko 5 szt. było :cry: