kar01 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Używal ktoś Seal Feeda od SV? Szukam na zime czegoś do uszczelek, przegladałem inne tematy ale o tym produkcie tematu nie znalazłem. Czy wysoka cena tego produktu ma uzasanienie w jakości? Wiadomo jaką mamy zime i szukam czegoś naprawdę skutecznego
gruby_RS Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Seal Feeda od SV IMO the best, mniej "tłusty" wygląd niż 1Z, wygląd elementów gumowych i uszczelek - fabryka. Odnośnie trudów zimy nie podpowiem - cieplutkie garage
Stefan-16 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Ale biorąc pod uwagę ceny, sądzę że lepiej wybrać produkt 1Z. Bo 215zł za 250ml to trochę przegięcie p... U mnie w garażu pod blokiem jakieś 15 na +
Administrator Evo Opublikowano 1 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 Bo 215zł za 250ml to trochę przegięcie p... Używałeś ?
gruby_RS Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 215zł za 250ml to trochę przegięcie p... da radę przegiąć p... dużo bardziej i to za 200ml dodam jeszcze że jakbyś nie nałożył: szpanerskim gąbkowym pędzelkiem, paluchem itp nic się nie maże, nie potrzeba docieranek a butlę 250ml zapiszesz wnukom. Good stuff fajniejszy nawet niż Z Seal - też smalcowałem
Stefan-16 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie, i do czasu gdy nie wygram w totka nie będę Stosuję 1Z który może nie daję super/extra efektu ale spełnia swoje zadanie.
kar01 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Hmm... Dzięki za odpowiedzi:) U mnie niestety parking głównie pod chmurką, choć teraz na jakiś miesiąc się przeniosłem do garażu, ale auto jednak myć trzeba, a wilgoć na uszczelkach nie próżnuje przy -20 stopniach, nawet po przetarciu Zastanawiam się bo jednak nie raz się przekonałem, że warto zapłacić więcej kosztem wydajności i jakości, zwłaszcza w temacie kosmetyki samochodowej. Z tym, że pytania by nie było, gdyby nie cena
Stefan-16 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak masz odłożoną kasę pod poduszką to bierz SV bo to co jest pewne to to, że starczy Ci ta butelka na 100lat
wax-master Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Produkt tani nie jest ale chyba wszystkie ceny SV zdążyły już przyzwyczaić użytkowników, czytając takie rzeczy nasuwa mi się pospolity cytat "zima w tym roku znów zaskoczyła drogowców" . Wracając do produktu, w naszym serwisie starcza na ok 3 lata (250ml), więc wnioski można wyciągnąć samemu. Spadek dla prawnuków gwarantowany
Stefan-16 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Hubert a może powiedzieć ile czasu utrzymuje się ten produkt na uszczelkach?? Lub jak często trzeba go stosować??
Xeper Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 IMO bez sensu są tak duże opakowania w przypadku tak wydajnych produktów, ale to szerszy temat... Myśle, ze 50 ml przy zachowaniu proporcji cenowych dużo lepiej odpowiadałoby amatorskim potrzebom.
DawPi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zdecydowanie polecam, może cena trochę ciut wysoka, ale jak już gruby wspomniał - nie zużyjesz tego do końca życia, a efekt jest naprawdę rewelacyjny!
Stefan-16 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Xeper muszę się z tobą zgodzić...
lukwawa Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zastanawiam się bo jednak nie raz się przekonałem, że warto zapłacić więcej kosztem wydajności i jakości, zwłaszcza w temacie kosmetyki samochodowej. Z tym, że pytania by nie było, gdyby nie cena Jeżeli musi być już coś high-endowego to może warto znaleźć sobie drugą/trzecią osobę, która byłaby również zainteresowana SV SF a jeżeli nie chcesz się dzilić to kup Pneu'a i on też da radę przy mniejszym drenażu kieszeni z kasy.
wax-master Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Lub jak często trzeba go stosować?? Ja stosuję go 4 razy w roku w swoim aucie które ma 10lat i to w zupełności mnie zadowala
Administrator AreK Opublikowano 2 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja stosuję go 4 razy w roku w swoim aucie które ma 10lat i to w zupełności mnie zadowala to faktycznie dla wnuków wystarczy. Muszę się zainteresować i pooglądać Wasze projekty.
Rekomendowane odpowiedzi