KapselK Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mam te same tylko 500ml i między innymi używam ich do APC, EF, Red Devila, oraz Pure Black Tire Cleaner i nic się nie dzieje, a mam je już ponad rok.
ANB Karol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dokładnie jak pisze Kacper ja ogólnie już mało ich używam do cięższej chemii ale pamiętam dla bezpieczeństwa po użyciu wykręcałem atomizer i wkładałem do wody i przepompowywałem go. i chodziły jak malina do dziś szczerze mówiąc używam ich do rozpylania QD płynów do szyb, na owady itp mają bardzo przyjemną mgiełkę która pomaga w oszczędności naszych kosmetyków Polecam bo cena jest dobra.
szpyrek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Pamiętam że cena była wcześniej niższa xD Koszyk już pełny, czekam na dodanie do gr rabatowej i zamawiam.
ANB Karol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2016 Rabat dodany cena wzrosła nieznacznie niestety butelki są produkowane w Polsce ale atomizery niestety są importowane a nasza waluta do ponad roku raczej nie radzi sobie najlepiej
szpyrek Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jeszcze jedno pytanie - jakas większą promocja czyt. Rabat z okazji Barborki tudzież Mikolaja będzie na dniach? 5% to i tak super, ale znam to uczucie gdy po zakupach na drugi dzień wielkie halo bo zrobiło się 10% ,) EDIT Rabat jest już uwzględniony w koszyku czy przy płaceniu?
KapselK Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 [ref]szpyrek[/ref], forumowy rabat dolicza się automatycznie. Możesz sprawdzić to za pomocą wylogowania się z konta, potem zalogowania i porównania cen.
ANB Karol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Powiem tak myślę że warto poczekać max 2 dni
KapselK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zamierzacie wprowadzić do oferty kosmetyki Excede?
ANB Karol Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 Cześć Kacper jest to w planach po weekendzie 7-8 stycznia zaczną do nas spływać nowości więc bądźcie czujni
KapselK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 To super, poleci małe zamówienie. Dzięki za info i pozdrawiam.
ANB Karol Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Niestety nie będzie już dostępna firma ucichła brak towaru polecam pianę ADBL nie zawiedziesz się
daniel87 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Planujecie moze w swojej ofercie Funky Witch
ANB Karol Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Hmm nie wykluczam ale nie w najbliższym miesiącu
KapselK Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Cześć, czy do końca trwania promocji dostaniecie zestaw ssawek do odkurzacza? Mam trochę rzeczy w koszyku, który aktualizuje co jakiś czas i wczoraj widziałem że ssawek chwilowo brak na magazynie.
ANB Karol Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Niestety Ssawki będą pod koniec tygodnia niestety dopiero
KapselK Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Jak pod koniec tego tygodnia to mnie to urządza.
KrzysiekT5 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Kiedy uzupełnicie HDC i Field Glaze?
ANB Karol Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Podróżuje gdzieś na trasie USA - Poland około 2 tygodni powinien być
Mir540t Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Podróżuje gdzieś na trasie USA - Poland około 2 tygodni powinien być Nieźle na tej trasie przemarznie
ANB Karol Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Podróżuje gdzieś na trasie USA - Poland około 2 tygodni powinien być Nieźle na tej trasie przemarznie O to się nie bój w samolocie mu ciepło
Moderator rychu Opublikowano 1 Marca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Excede Tire and Rubber Cleaner wersja 1l - kiedy będzie dostępna?
Pływak Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Właśnie dotarła do mnie paka dzięki za szybka wysyłkę Mam jednak pytanko jak komunikuje się atomizer z butelką ADBL IQD? Po wi-fi czy po BT?
ANB Karol Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Excede Tire and Rubber Cleaner wersja 1l - kiedy będzie dostępna? Początek przyszłego tygodnia Dodane po 2 minutach : Właśnie dotarła do mnie paka dzięki za szybka wysyłkę Mam jednak pytanko jak komunikuje się atomizer z butelką ADBL IQD? Po wi-fi czy po BT? Hmm to dziwne nie było tajemnego łącznika między atomizerem a płynem ? Może został gdzieś w folii ?
Pływak Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Wysypałem nawet całą zawartość wypełniacza z kortonu i ani śladu rurki no ale już zamontowany inny atomizer
Rekomendowane odpowiedzi