Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Panowie, kiedy będziecie mieli na stanie lubrykant do glinki od Good Stuff? Trzasnąłbym jakieś małe zamówienie. ;)

Opublikowano

WItam!

chciałbym kupić gotowy zestaw dobrany przez Waszego doradcę - około 350 zł, nie potrzebuje niczego do korekty lakieru, zwykłe Wash i Wax.

głównie chcę skupić się na wnętrzu auta.

Opublikowano
WItam!

chciałbym kupić gotowy zestaw dobrany przez Waszego doradcę - około 350 zł, nie potrzebuje niczego do korekty lakieru, zwykłe Wash i Wax.

głównie chcę skupić się na wnętrzu auta.

Zapraszamy do kontaktu na naszego maila sklepowego ułożymy zestaw pod ciebie ;)

Opublikowano

Hej, wysyłaliście może zamówienie nr 6971? Zamawiałem oraz przelewałem kasę 1 maja a do dzisiaj zero informacji od inpostu.

Opublikowano
Hej, wysyłaliście może zamówienie nr 6971? Zamawiałem oraz przelewałem kasę 1 maja a do dzisiaj zero informacji od inpostu.

Dziś jest pierwszy dzień po majówce :o:)

Działamy pełną parą aż tak wszechmocni nie jesteśmy by ogarnąć tą ilość zamówień w kilka godzin ;)

Część już poleciała ale zapchaliśmy 2 pobliskie paczkomaty wieczorem kolejna próba ;)

Opublikowano

siemanko!

ZAMÓWIENIE:

7013

złożone i opłacone przelewem, dajcie znać czy da radę jutro odebrać ;)

no i czekam na jakieś gifty bo nie załapałem się na rabacik, dopiszę się do listy rabatowej na kolejne zakupy, które pewnie odbędą się jeszcze w tym miesiącu! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I ode mnie pytanko, czy posiadacie już nowe atomizery od ADBL ?

Opublikowano
Halo Halo ;)

Przy zamówieniu za ponad 500 zł jakiś ekstra rabat prócz 5% :> ??

Wysyłka gratis no i jakieś gadżety dołożymy ;)

Dodane po 29 sekundach:

I ode mnie pytanko, czy posiadacie już nowe atomizery od ADBL ?

Tak ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy gratisowym gadżetem zawsze jest mikrofibra?

Jeśli nie to fajnie by było gdyby kupujący mógł sam coś wybrać z listy Waszych upominków ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest szansa u Was kupić coś z gtechniq'a? bo już cały koszyk skompletowałem a tu patrzę na koniec, że nie handlujecie nimi :D

Opublikowano
Jest szansa u Was kupić coś z gtechniq'a? bo już cały koszyk skompletowałem a tu patrzę na koniec, że nie handlujecie nimi :D

poszło PW