Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas mamy złożone zamówienie do dystrybutora ale nadal dobrych wieści od nich nie otrzymujemy :/ z czystym sumieniem mogę polecić Nielsena Nap Low Foam zastępczo

Opublikowano

W takim razie jeszcze się wstrzymam i poczekam, bo odkurzacz dopiero będę zamawiał z początkiem marca ;) dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Witam. Mam pytanko czy zamowienie 6268 zostało dzisiaj wysłane? Pytam bo nie wiem czy mam się szykować na weekend :ad:

Opublikowano

Cześć! Czy jest szansa, że do końca miesiąca Krauss – Polerka DB Dual Action 900W będzie dostępny? ;)

Opublikowano

Czesc! Widzialem ze maszyna Kraussa jest juz dostepna jedak jej cena mocno mnie zdziwila. Wczesniej bylo 550 a teraz nagle 690? Dostawcy tak mocno wysrubowali cene?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Dystrybutor
Opublikowano
Lokalizacja zostaje ta sama (Głuszyna 58) instalujemy się w nowych wygodniejszych pomieszczeniach ;)

Nowe miejsce naprawdę super! Mała zmiana a różnica na duży plus :good: Jeszcze tylko wygodna kanapa na miejscu :kox::song:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Czy w najbliższej przyszłości będziecie mieć dostępny cleaner Alngelwax Perfect Polish?

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Witam.

Czy w najbliższej przyszłości będziecie mieć dostępny cleaner Alngelwax Perfect Polish?

Pozdrawiam :)

Niestety Anglicy mocno podnieśli ceny i marka stała się średnio opłacalna w sprzedaży na naszym rynku :/

Na kiedy planujecie dostawę NAT Czarna Karbowana Miękka Gąbka 150mm? ;)

Powinny dzisiaj być ;)