Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie Michał wszystko w swoim czasie niestety na początku zawsze jest sporo wydatków na które nie zawsze jest wystarczająca ilość złociszy :-]

A co zapomniałeś ? ;)

No i najważniejsze jak przetestujesz naszego no name daj znać :)

Opublikowano

malej rzeczy bo tricoloru flexi - a chcialem miec bardzo :P

jutro mam robote, ale chyba jutro jeszcze nie stestuje tego, mysle ze w przyszlym tygodniu na pewno :)

Opublikowano
dodatkowo kazdy kosmetyk zabezpieczony przed wylaniem taśmą, jednak wkurzajace jest ze na dwoch mi klej po taśmie został :P

:P

No niestety tak czasami się zdarza... :(

Odwieczny dylemat, bezpieczeństwo i taśma, czy ryzyko ulania...

Dlatego Wszystkich przepraszamy za taśmę klejącą na zakrętkach, ale dzięki temu wszystko dolatuje tak jako powinno bez ulewek w sortowni :good:

Opublikowano

DC zoltek, zacznijcie dodawać jako gratis 5ml jakiegoś tar&glue removera żeby ludzie nie mieli pretensji że im klej zostaje :D

Opublikowano

Zamówienie dziś do mnie doszło. Dzięki za szybka, bezpieczną wysyłka i niepodziewane gratisy. Zanurz się w oazę spokoju jaką jest Wiejskie Życie. Dbaj o to, żeby Twoja krowa miała zawsze dużo koniczyny i dawała pyszne mleko, z którego wyrabiać będziesz ser. Nie zapomnij też o uprawie pszenicy i wyrabianiu mąki. To i wiele więcej czeka Cię w tej wspaniałej grze. Przedstawiamy Ci internetowy translator angielsko-polski, który umożliwia tłumaczenie dowolnego tekstu z języka angielskiego na polski i odwrotnie z języka polskiego na angielski. Translator ten bazuje na bazie słów i zwrotów należącej do firmy Google oraz Bing - zasoby tego słownika są ciągle rozwijane i korygowane przez miliony ludzi na całym świecie, efektem tego jest ciągłe ulepszanie tłumaczeń.

Opublikowano

Dla mnie obsługa fachowa, kontakt wyśmienity, pomoc, doradzenie co do produktów na poziome najwyższym ;) Paczki również przychodzą bardzo szybko, więc same pozytyw jak dla mnie ;)

Opublikowano

Moje zamówienie również odebrane i tak jak u poprzedników - pełne zadowolenie! Trafił się naprawdę fajny gratis, próbki i na naklejkę znalazło się miejsce :) Przesyłka bardzo dobrze zapakowana!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

poszlo zamowienie 425

da rade naciagnać te 12 kg na paczkomaty? :D

bo moze wyjdzie 12 kg a moze 13 maks :P

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie porady,bardzo mi pomogły podczas wyboru pierwszego zestawu, a przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Dziękuję również za gratisy :) polecam w 120%

pozdrawiam i dzięki za zakupy.