ANB Karol Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Spokojnie Michał wszystko w swoim czasie niestety na początku zawsze jest sporo wydatków na które nie zawsze jest wystarczająca ilość złociszy A co zapomniałeś ? No i najważniejsze jak przetestujesz naszego no name daj znać
m1chal Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 malej rzeczy bo tricoloru flexi - a chcialem miec bardzo jutro mam robote, ale chyba jutro jeszcze nie stestuje tego, mysle ze w przyszlym tygodniu na pewno
ANB Żółtek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 dodatkowo kazdy kosmetyk zabezpieczony przed wylaniem taśmą, jednak wkurzajace jest ze na dwoch mi klej po taśmie został No niestety tak czasami się zdarza... Odwieczny dylemat, bezpieczeństwo i taśma, czy ryzyko ulania... Dlatego Wszystkich przepraszamy za taśmę klejącą na zakrętkach, ale dzięki temu wszystko dolatuje tak jako powinno bez ulewek w sortowni
S3ci0r Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 DC zoltek, zacznijcie dodawać jako gratis 5ml jakiegoś tar&glue removera żeby ludzie nie mieli pretensji że im klej zostaje
ANB Karol Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 No ciekawy pomysł Rozważymy
przemas22 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zamówienie dziś do mnie doszło. Dzięki za szybka, bezpieczną wysyłka i niepodziewane gratisy. Zanurz się w oazę spokoju jaką jest Wiejskie Życie. Dbaj o to, żeby Twoja krowa miała zawsze dużo koniczyny i dawała pyszne mleko, z którego wyrabiać będziesz ser. Nie zapomnij też o uprawie pszenicy i wyrabianiu mąki. To i wiele więcej czeka Cię w tej wspaniałej grze. Przedstawiamy Ci internetowy translator angielsko-polski, który umożliwia tłumaczenie dowolnego tekstu z języka angielskiego na polski i odwrotnie z języka polskiego na angielski. Translator ten bazuje na bazie słów i zwrotów należącej do firmy Google oraz Bing - zasoby tego słownika są ciągle rozwijane i korygowane przez miliony ludzi na całym świecie, efektem tego jest ciągłe ulepszanie tłumaczeń.
Zgrywussdz Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dla mnie obsługa fachowa, kontakt wyśmienity, pomoc, doradzenie co do produktów na poziome najwyższym Paczki również przychodzą bardzo szybko, więc same pozytyw jak dla mnie
ANB Karol Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dziękujemy cieszymy się że możemy pomóc
nitos Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Paczka dotarla dzięki za ekspresową realizację i przydatne gratisy
ANB Karol Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dziękujemy również i zapraszamy ponownie w odpowiednim czasie
Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Paczuszka właśnie dotarła i cała zawartość w mgnieniu oka ujrzała światło dzienne Jestem ogromnie zadowolony
ANB Żółtek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Spoko , polecamy się na przyszłość Naprawdę dobry zestawik
Ruben$ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Moje zamówienie również odebrane i tak jak u poprzedników - pełne zadowolenie! Trafił się naprawdę fajny gratis, próbki i na naklejkę znalazło się miejsce Przesyłka bardzo dobrze zapakowana!
ANB Karol Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 My także dziękujemy i zapraszamy ponownie
Zgrywussdz Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Kolejne zakupy udane Polecam serdecznie, nieoceniona pomoc przy wybieraniu produktów, a także co do użytku
ANB Karol Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Dziękujemy kolejny raz Od tego jesteśmy by podpowiadać i doradzać
ANB Żółtek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Obserwujcie jutro naszego Facebook'a Będzie można zgarnąć coś fajnego! Detailer Center FACEBOOK
m1chal Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 poszlo zamowienie 425 da rade naciagnać te 12 kg na paczkomaty? bo moze wyjdzie 12 kg a moze 13 maks
ANB Karol Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzięki Michał będziemy się starać by się zmieściło najwyżej będziemy obniżać wagę
ANB Żółtek Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Spokojnie Paczkomaty obsługują maksymalnie 41 x 38 x 64 cm i 25 kg Wiec przy kolejnym zamówieniu możesz mocniej poszaleć
Pjotras Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziękuje za wszystkie porady,bardzo mi pomogły podczas wyboru pierwszego zestawu, a przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem. Dziękuję również za gratisy polecam w 120% pozdrawiam i dzięki za zakupy.
ANB Karol Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziękujemy również za zakupy - niech Leonik nabiera blasku
Zgrywussdz Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja już nie dziękuję za przesyłki, bo musiał bym to robić niemal co drugi dzień Gorąco polecam
Rekomendowane odpowiedzi