Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy będą :

ValetPRO Large Blue Fluffer

IPA IZOPROPANOL

Nielsen Brillance 1l

Bo chciałem zamówić i nie mogę :( zawsze czegoś brakuje :(

Opublikowano

Właśnie odebrałem zamówienie #214 :good: Zapakowane naprawdę świetnie! Szacun :)

Dzięki, za przyjemną obsługę i trafione gratisy - na pewno do was wrócę! :good:

Opublikowano

Zamówienie ID 232 opłacone.Potwierdzenie na email przesłane :):D:D:D

Oczekuję szybkiej dostawy :) (może jak sie da jutro z rana u nich wysłać to na 2.05.2012 będzie u mnie a jak nie to nie szkodzi byleby nie uszkodzili mi przesyłki tak jak poprzednio :/:/

Może jakieś gratisy też się ostaną :P:P:P ależ żebroczyny :lol::lol::lol:

Leszcz

Opublikowano

Jutro lecą paczuszki

Prosimy także by każdy nas informował i w miarę możliwości dokumentował jeśli coś nie tak z paczką dostarczaną za pośrednictwem paczkomatu ponieważ mieliśmy już kilka takich zgłoszeń i zaczyna nam się to nie podobać :?

Opublikowano

Zamówienie ID 232 dostarczone . Dziękuję za gratisiki małe :)

Swoją drogą ten IronX to jakieś paskudztwo ale to śmierdzi .Bez obaw mogę spryskać doły drzwi ?Nic im się nie stanie ?

pozdr Leszcz

Opublikowano

leszcz, bez problemu można psikać. A co do zapachu to wszystkie produkty tego typu maja taki "zapaszek".

Opublikowano

Polecam - rewelacyjnie zapakowana przesyłka, wszystko świetnie zabezpieczone, gratisy. Przesadziłem z szybkością wpłaty bo zapłaciłem od razu, a w mailu później otrzymałem kwotę do zapłaty po rabacie, no ale to tylko 8 zł, więc niech idzie na rozwój firmy :D A tak poważnie to przy następnym zamówieniu się do Was uśmiechnę i może dodatkowy gratisik wpadnie :-]:good:

Opublikowano

Jak zawsze szybka obsluga :good: Szkoda tylko, ze nie uprzedzili mnie, ze atomizer nie bedzie pasowal do zamowionej butelki ;)

Opublikowano

Wybacz ale zadziałałem mechanicznie i nie pomyslełem by cię poinformować

Myślę że przy następnym zamówienie naprawimy to w którąś stronę ;)

Opublikowano

Wczoraj o 19:50 składałem zamówienie. O 21:08 telefon celem wyjaśnienia wątpliwości.

23:12 dostaję info o nadaniu paczki. Nadal jestem w głębokim szoku co do szybkości realizacji zamówienia. Prawie jak Superman. Panowie tak trzymać. :)

Opublikowano
Wybacz ale zadziałałem mechanicznie i nie pomyslełem by cię poinformować

Myślę że przy następnym zamówienie naprawimy to w którąś stronę ;)

Zamowienie 248 zlozone. Jest okazja do naprawy :)

Opublikowano

Jesteście DEBEŚCiAKI!!! :good: Superszybka przesyłka dotarła superszybko!!! Od wczoraj od 13 do dziś do 9 rano do Wawy. :good:

ZAJE..IŚCIE!!! :good:

Dzięki jak nie wiem co.....