adii Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wracając do tych zapachów bubble gum, dajcie znać jak tylko się pojawią, od razu zamawiam
ANB Karol Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ok nie ma problemu już dziś działałem w tej sprawie powinny być po długim weekendzie
djmatti91 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 kiedy będą : ValetPRO Large Blue Fluffer IPA IZOPROPANOL Nielsen Brillance 1l Bo chciałem zamówić i nie mogę zawsze czegoś brakuje
ANB Karol Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wszystko powinno być po niedzieli
g.pajak Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Właśnie odebrałem zamówienie #214 Zapakowane naprawdę świetnie! Szacun Dzięki, za przyjemną obsługę i trafione gratisy - na pewno do was wrócę!
leszcz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zamówienie ID 232 opłacone.Potwierdzenie na email przesłane Oczekuję szybkiej dostawy (może jak sie da jutro z rana u nich wysłać to na 2.05.2012 będzie u mnie a jak nie to nie szkodzi byleby nie uszkodzili mi przesyłki tak jak poprzednio Może jakieś gratisy też się ostaną ależ żebroczyny Leszcz
ANB Karol Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jutro lecą paczuszki Prosimy także by każdy nas informował i w miarę możliwości dokumentował jeśli coś nie tak z paczką dostarczaną za pośrednictwem paczkomatu ponieważ mieliśmy już kilka takich zgłoszeń i zaczyna nam się to nie podobać
leszcz Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zamówienie ID 232 dostarczone . Dziękuję za gratisiki małe Swoją drogą ten IronX to jakieś paskudztwo ale to śmierdzi .Bez obaw mogę spryskać doły drzwi ?Nic im się nie stanie ? pozdr Leszcz
ANB Karol Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Nic się nie stanie a że paskudztwo to wiedzą wszyscy którzy tego używali
escimo Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 leszcz, bez problemu można psikać. A co do zapachu to wszystkie produkty tego typu maja taki "zapaszek".
leszcz Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 DC Karol jak się używa tych Twoich naklejek ?Znaczy jak sie nakleja ? jakaś instrukcja ?
ANB Karol Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wJ_V1VUckXA proszę od wujka you tube
ANB Karol Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 ipa będzie wtorek środa a FG 500 także
zmstr Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Polecam - rewelacyjnie zapakowana przesyłka, wszystko świetnie zabezpieczone, gratisy. Przesadziłem z szybkością wpłaty bo zapłaciłem od razu, a w mailu później otrzymałem kwotę do zapłaty po rabacie, no ale to tylko 8 zł, więc niech idzie na rozwój firmy A tak poważnie to przy następnym zamówieniu się do Was uśmiechnę i może dodatkowy gratisik wpadnie
ANB Żółtek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Dzięki za miłe słowa faktycznie się pośpieszyłeś, przy kolejnym zamówieniu koniecznie się upomnij o zaległy rabat i coś ciekawego wymyślimy
tetrus Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Jak zawsze szybka obsluga Szkoda tylko, ze nie uprzedzili mnie, ze atomizer nie bedzie pasowal do zamowionej butelki
ANB Karol Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Wybacz ale zadziałałem mechanicznie i nie pomyslełem by cię poinformować Myślę że przy następnym zamówienie naprawimy to w którąś stronę
mjq Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Wczoraj o 19:50 składałem zamówienie. O 21:08 telefon celem wyjaśnienia wątpliwości. 23:12 dostaję info o nadaniu paczki. Nadal jestem w głębokim szoku co do szybkości realizacji zamówienia. Prawie jak Superman. Panowie tak trzymać.
tetrus Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Wybacz ale zadziałałem mechanicznie i nie pomyslełem by cię poinformować Myślę że przy następnym zamówienie naprawimy to w którąś stronę Zamowienie 248 zlozone. Jest okazja do naprawy
ANB Karol Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 adii są zapachy są dostępne
ANB Karol Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Dziękujemy wszystkim za zamówienia i opinie
osha Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Jesteście DEBEŚCiAKI!!! Superszybka przesyłka dotarła superszybko!!! Od wczoraj od 13 do dziś do 9 rano do Wawy. ZAJE..IŚCIE!!! Dzięki jak nie wiem co.....
Rekomendowane odpowiedzi