pitazz Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 A też właśnie miałem się pytać o Prima Amigo więc fajnie wiedzieć że będzie dostępny.. Musze się w końcu zabrać za jakieś zamówienie więc poczekam jeszcze chwilę aż już będzie u Was.Pozdrawiam
406coupe Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Zakupy w ANB zrobione. Wszytko dotarło zgodnie z zamowieniem. Jestem zadowolony. Wszytko fajnie zabezpieczone, nic sie nie rozlało. Jedyny mały minusik, że za tak duże zakupy nie wpadł jakiś maly tester lub gratis, o które w sumie poprosiłem. W innych sklepach bez podpowiedzi coś dodali za zakupy o wartosci 1/4 ceny co tutaj.
ANB Karol Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Zakupy w ANB zrobione. Wszytko dotarło zgodnie z zamowieniem. Jestem zadowolony. Wszytko fajnie zabezpieczone, nic sie nie rozlało. Jedyny mały minusik, że za tak duże zakupy nie wpadł jakiś maly tester lub gratis, o które w sumie poprosiłem. W innych sklepach bez podpowiedzi coś dodali za zakupy o wartosci 1/4 ceny co tutaj. Cieszymy się że wszystko dotarło bez zarzutu Co do gratisu kiedy organizujemy takie akcje jaka miało miejsce w ostatnim okresie niestety nie mamy już możliwości na gratisy
406coupe Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Rozumiem. Nie odbieraj Karol, jako zarzut. Może następnym razem firma się postara, chociaż o jakąs fibre ekstra
yawaw Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Paczka dotarła do mnie Wszystko extra zapakowane i zaklejone - nie było mowy o jakimkolwiek rozlaniu. To były moje pierwsze zakupy u Was, ale na pewno nie ostatnie. PEŁEN PROFESJONALIZM.
sum Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Czas od zamówienia do odebrania paczki 33 godziny Wszystko elegancko zapakowane i zabezpieczone.Pełne zadowolenie kolejny raz.
boxers123 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Zamówienie 3905 dotarło całe i zdrowe. Mega zapakowane, wszystko oddzielnie owinięte stretchem, nawet fibry. Wielkie dzięki za szybką wysyłkę. To moje pierwsze zamówienie u Was, ale na pewno nie ostatnie. Szkoda tylko, że brak gratisu, chociaż drobnego, ale przeżyje i bez tego. Pozdrawiam.
cannonn Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Przepraszam za offtop, ale trochę śmieszy mnie wypominanie tych gratisów Czy idąc do sklepu po chleb też wypytujecie o gratisy? Może chociaż naklejkę z logo ulubionej piekarni. To, że często sklepy dodają gratisy jest fajne, ale przecież nie można tego oczekiwać od każdego. Najlepiej by było kupić wszystko z rabatem, darmową przesyłką i jeszcze dostać kilka gratisów, bo sklep ma tego dużo, to co im tam szkodzi. Jeszcze trochę i zacznie to wyglądać tak, że sprzedający będą musieli dopłacać klientom za to, że łaskawcy kupują u nich w sklepie. A potem pojawiają się właśnie takie opinie: wszystko okej, sprawnie, pięknie ALE nie dostałem nic za darmo. Po prostu tylko wziąć i
grochu70 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Tomek, Karol kolejne zamówienie odebrane wszystko
ANB Karol Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Dziękujemy za zakupy i pozytywne opinie
Eidos71 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Paczka dotarła cała, zapakowana pancernie A więc wszystko w jak najlepszym porządku Acha - dziękuję za gratisiki
sum Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Kolejna paczuszka dotarła.Tym razem w 28 godzin Dzięki i pozdrawiam.
ANB Karol Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Dziękujemy za informacje że paczki docierają bez problemów i jesteście zadowoleni Miłej pracy przy autkach
piteks Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Prima Amigo odpoczniemy w weekend i będziemy zabierać się za organizowanie wszystkich braków i nowości więc jeśli chodzi o Prima Amigo jak dobrze pójdzie powinien być u nas za około tydzień Minęły już 2 tygodnie
ANB Karol Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 Wiem Piotrek walczę jak mogę ale na braki w magazynach głównych nic nie mogę zrobić
KrakerSx Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wszystko fajnie zapakowane ale dostałem pad Royal Air Medium Pad for DA 135mm żółty zamiast Royal Medium Pad Polishing 135mm żółty , w sumie wyszło dla mnie na plus bo jak chciałem go kupić to nie było Drugie zakupy i udane, dzięki za miły dodatek
ANB Karol Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bo ja wiedziałem że tak chciałeś
Piotrek. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kolejne zakupy i ANB jak zwykle na medal! Solidna paczka,dzięki za błyskawiczną wysyłkę Wkrótce kolejne zamówienie!
Piotrek. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Długo nie czekałem,także kolejne zamówienie ( 4199 ) i kolejny przelew poszedł
virllix Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zamówienie 4200. Zapłacone, zależy mi na szybkiej realizacji. pozdrawiam
ANB Karol Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziękujemy wszystkim za zamówienia Jutro przystępujemy do działania widać że idzie ładny weekend
grzybu Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Oj idzie - kolejne zamówienie u Was złożone #4211
cukiernick Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Pierwsze zamówienie doszlo:) już myślę co zamówię następnym razem
sum Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam Czy wiadomo kiedy będzie California Scents Coronado Cherry 42g?
ANB Karol Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dziękujemy wszystkim za zamówienia i opinie Sum dodałem 3szt znalazłem jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi