Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A też właśnie miałem się pytać o Prima Amigo ;) więc fajnie wiedzieć że będzie dostępny.. :good: Musze się w końcu zabrać za jakieś zamówienie więc poczekam jeszcze chwilę aż już będzie u Was.Pozdrawiam

Opublikowano

Zakupy w ANB zrobione. Wszytko dotarło zgodnie z zamowieniem. Jestem zadowolony. Wszytko fajnie zabezpieczone, nic sie nie rozlało. Jedyny mały minusik, że za tak duże zakupy nie wpadł jakiś maly tester lub gratis, o które w sumie poprosiłem. W innych sklepach bez podpowiedzi coś dodali za zakupy o wartosci 1/4 ceny co tutaj.

Opublikowano
Zakupy w ANB zrobione. Wszytko dotarło zgodnie z zamowieniem. Jestem zadowolony. Wszytko fajnie zabezpieczone, nic sie nie rozlało. Jedyny mały minusik, że za tak duże zakupy nie wpadł jakiś maly tester lub gratis, o które w sumie poprosiłem. W innych sklepach bez podpowiedzi coś dodali za zakupy o wartosci 1/4 ceny co tutaj.

Cieszymy się że wszystko dotarło bez zarzutu :)

Co do gratisu kiedy organizujemy takie akcje jaka miało miejsce w ostatnim okresie niestety nie mamy już możliwości na gratisy ;)

Opublikowano

Paczka dotarła do mnie :) Wszystko extra zapakowane i zaklejone - nie było mowy o jakimkolwiek rozlaniu. To były moje pierwsze zakupy u Was, ale na pewno nie ostatnie.

PEŁEN PROFESJONALIZM.

Opublikowano

Czas od zamówienia do odebrania paczki 33 godziny :) Wszystko elegancko zapakowane i zabezpieczone.Pełne zadowolenie kolejny raz.

Opublikowano

Zamówienie 3905 dotarło całe i zdrowe. Mega zapakowane, wszystko oddzielnie owinięte stretchem, nawet fibry. Wielkie dzięki za szybką wysyłkę. To moje pierwsze zamówienie u Was, ale na pewno nie ostatnie. Szkoda tylko, że brak gratisu, chociaż drobnego, ale przeżyje i bez tego. Pozdrawiam.

Opublikowano

Przepraszam za offtop, ale trochę śmieszy mnie wypominanie tych gratisów :thumbdown:

Czy idąc do sklepu po chleb też wypytujecie o gratisy? Może chociaż naklejkę z logo ulubionej piekarni.

To, że często sklepy dodają gratisy jest fajne, ale przecież nie można tego oczekiwać od każdego. Najlepiej by było kupić wszystko z rabatem, darmową przesyłką i jeszcze dostać kilka gratisów, bo sklep ma tego dużo, to co im tam szkodzi. :roll:

Jeszcze trochę i zacznie to wyglądać tak, że sprzedający będą musieli dopłacać klientom za to, że łaskawcy kupują u nich w sklepie.

A potem pojawiają się właśnie takie opinie: wszystko okej, sprawnie, pięknie ALE nie dostałem nic za darmo.

Po prostu tylko wziąć i :wallbash:

:dontknow:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Paczka dotarła cała, zapakowana pancernie :good: A więc wszystko w jak najlepszym porządku :good: Acha - dziękuję za gratisiki ;)

Opublikowano

Kolejna paczuszka dotarła.Tym razem w 28 godzin :)

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano
Prima Amigo odpoczniemy w weekend i będziemy zabierać się za organizowanie wszystkich braków i nowości więc jeśli chodzi o Prima Amigo jak dobrze pójdzie powinien być u nas za około tydzień

Minęły już 2 tygodnie ;)

Opublikowano

Wszystko fajnie zapakowane ale dostałem pad Royal Air Medium Pad for DA 135mm żółty zamiast Royal Medium Pad Polishing 135mm żółty , w sumie wyszło dla mnie na plus bo jak chciałem go kupić to nie było ;)

Drugie zakupy i udane, dzięki za miły dodatek :good:

Opublikowano

Witam

Czy wiadomo kiedy będzie California Scents Coronado Cherry 42g?