Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówienie dotarło bardzo szybko jest i gratis od firmy. Dziękuję :)

Cała przyjemność po naszej stronie ;)

Miłej Zabawy przy Autku no i zapraszamy Ponownie :)

Opublikowano

Moje też dotarło, na czas (we wtorek) i nie na czas bo paczkomat napisał mi sms jak już byłem w domu (40km od niego :cry: ) i dopiero dziś przed pracą mogłem odebrać go z magicznej skrzynki.

Ogromne dzięki za prezent. Aż tak miłego się nie spodziewałem :shock::D:D

Opublikowano
Moje też dotarło, na czas (we wtorek) i nie na czas bo paczkomat napisał mi sms jak już byłem w domu (40km od niego :cry: ) i dopiero dziś przed pracą mogłem odebrać go z magicznej skrzynki.

Ogromne dzięki za prezent. Aż tak miłego się nie spodziewałem :shock::D:D

Dzięki Wojtek za zamówienie co do paczkomatu to ileż razy miałem tak samo wjeżdżam autem na posesje, wchodzę do domu i co sms "twoja......" i dylemat wychodzić czy nie :lol:

Opublikowano
Dzięki Wojtek za zamówienie co do paczkomatu to ileż razy miałem tak samo wjeżdżam autem na posesje, wchodzę do domu i co sms "twoja......" i dylemat wychodzić czy nie

Też znam ten motyw :lol:

Zamówienie 3536 złożone i opłacone ( w poniedziałek powinny być już pieniążki na koncie :) ).

Opublikowano

Paczka z zamówienia 3532 dotarła. Serdecznie podziekowania za super sprawą realizacje zamówienia i za prezencik :)

Uciekła odrobineczka zawartosci 303 Aerospace, ale na szczescie kazda butelka jest na tyle dokładnie zabezpieczona ze jedynie folia po rozwinięciu była mokra.

Jesli ktokolwiek ma jeszcze jakies watpliwosci, to serdecznie polecam zakupy w ANB :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zal było nie skorzystac ze świątecznej promocji :) tak wiec..... kolejne zamówienie 3588 poleciało.

Pozdrowienia dla ekipy ANB

Opublikowano

Kurier z zamówieniem 3574 właśnie był u mnie. Wszystko w porządku :good: . Dziękuję za gratisy :) .

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...