ANB Żółtek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Pogodę na jutro dodajemy w gratisie Uzupełniliśmy stany magazynowe Shiny Garage, Menzerna, Car Pro, Meguiar's, Gliptone i Auto Glym! Zapraszamy na www.AutoNaBlask.pl
rustin Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kiedy będzie dostępny Urban żółty 150mm ?
ANB Żółtek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 gąbeczki powinny zjechać pod koniec tygodnia, jeśli wszystko pójdzie dobrze
rustin Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 zamówienie 2342 już opłacone czekam na kuriera.
ANB Karol Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 OK dzięki jutro działamy
Matka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Paczka jak zwykle na czas, dobrze zapakowany towar i oczywiście gratisy. Nic dodać nic ująć, polecam!
ANB Karol Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Karol Dziękuję za kolejne zakupy i dobre słowo
Timon Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dziękuję za szybką wysyłkę, za prezencik i za bardzo dobre zabezpieczenie towaru. Gorąco polecam Pozdrawiam
Nietykalny Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Kolejne zakupy z AutoNaBlask i znowu pełen profesjonalizm, ekspresowa wysyłka oraz rewelacyjne zapakowanie kosmetyków. Polecam gorąco
rustin Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, jestem waszym klientem. Mam pytanie czy nie planujecie w opcjach tańszych dostaw? Dla niektórych paczkomaty nie są wygodne a dostawa kurierem za 18zł to dużo jeżeli trzeba czasami coś domówić czy nawet zamówić sam zapach, to się nie kalkuluję. Nie planujecie wprowadzenia wysyłki pocztą jak inne sklepy?
ANB Żółtek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dziękuję, zgadamy się jak zawsze
mercenaryk Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Dzisiaj odebrałem paczkę, wszystko solidnie opakowane, jedynie odrobinę Cyclone'a rozlało się podczas transportu, ale nie narobiło bałaganu Ogółem wszystko ok Dzięki za gratisy
drufi Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Dzisiaj odebrałem pierwsze, ale małe zamówienie ze sklepu. Wszystko ok, zapakowane jak trzeba. Niestety... gratisów brak
krzychu2805 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Paczka odebrana. To moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie Wszystko b. dobrze zabezpieczone, szybka wysyłka. Polecam
Eidos71 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Paczka odebrana. Dobrze zapakowana, ale i tak wylało się ok. 1/4 butelki 4nano Glass Shine... Mówi się trudno... Na otarcie łez był gratisik
ANB Karol Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Ahh czasami się zastanawiam co się dzieje z niektórymi paczkami staramy się zabezpieczać i wypełniać paki jak najlepiej , niestety czasami zdarza się że coś się uleje Przypomnij się przy następnym zamówieniu zaradzimy stracie Dziękujemy wszystkim za zakupy i dobre słowo
Damiano01459 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2014 2475 na miejscu całe i zdrowe. Jak zwykle zapakowane z klasą . Dziękuje po raz kolejny i z pewnością nie ostatni . Do następnego .
ANB Żółtek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Cieszymy się! A jak wrażenia z nowego sklepu? Jakieś uwagi?
Eidos71 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Gdyby były negatywne - na pewno by były. Mentalność Polaka jest taka, że szeroko opisuje negatywy, a na pisanie pozytywów szkoda czasu
Mask Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Nowy sklep mi osobiście obsługuje się o wiele przyjaźniej. Wcześniej zbyt często system mnie wylogowywał i to denerwowało, teraz jest lepiej. Kolejna zmiana na duży plus to możliwość cofnięcia się do poprzedniej strony przez "Wstecz" w przeglądarce - wcześniej notorycznie przy przeglądaniu wywalało się (strona wygasła albo nie znaleziona nie pamiętam). Do tego wszystko jest o wiele bardziej przejrzyste.
_stachu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Paczka odebrana. Bardzo szybka wysyłka. Towar świetnie zabezpieczony. Polecam :-)
ANB Karol Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Dziękujemy Wszystkim za opinie staramy się by zakupy u nas stawały się jeszcze przyjemniejsze Czekamy na dalsze opinie o sklepie ( także te negatywne postaramy się im zaradzić ). Mile widziane podpowiedzi czego wam brakuje w naszym sklepie w kwestii towarów i spraw technicznych. Pozdrawiam
potakowy Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu i promocji majówkowej. Szybko i sprawnie , napewno nie były to moje ostatnie zakupy
Rekomendowane odpowiedzi