Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widzę że bierzecie udział w „Dzień Darmowej Dostawy 2012”. Czy ustalacie minimalną wartość zamówienia na 20zł, czy wysyłka jest darmowa bez limitu?

Opublikowano

Witam,

zamówienie dotarło - świetnie zapakowane, nic się nie wylało, nic nie zgniotło.

Fibry bardzo fajne, gratisy jeszcze lepsze, mydełko zamiennik jelenia :-] świetne:) a butelki z dodatkowym płynem to już mega zaskoczenie:)

Wielkie dzięki i do kolejnych zakupów - tym razem wybiorę się osobiście ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Co tu duzo mowic,szkoda ze nie jestescie ze Szczecina, super zapakowane, gratis bardzo sie przyda i bardzo szybka wysylka. polecam :)

Opublikowano

małe bo małe ale jest... ID 740.

gdyby coś nie grało z tymi paczkomatami to dajcie znać bo nie wiem czy zadziała, bo pierwszy raz będę odbierał paczkę w ten sposób...

pozdr

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś zostały uzupełnione stany Shiny Garage a do środy powinno dojechać większość naszych braków na sklepie więc każdy zdąży się uzbroić w dobrych cenach ;)

Może jakaś nowość wpadnie :):o

Opublikowano

ID ZAMÓWIENIA: 863 opłacone .

Mam prośbę jak będzie zimno to może się wstrzymać kilka dni z wysyłką ?

Chyba że mamy pewnośc że będzie wszystko ok :) ( ja tam nie wiem czy moze się coś przemrozic)

pozdr leszcz

Opublikowano

Dzięki za zamówienie może i tak zimno nie jest ale nie chciałbym by paczka leżała gdzieś przez weekend. Więc jeśli się nie spieszy wyśle w poniedziałek ;)

Opublikowano

Paczkę właśnie odebrałem, wszystko super, zapakowana - luksus :good:

Dzięki za gratisa, macie kolejnego klienta, który jeszcze wróci nie raz 8-)