Pavlik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 minetoo, pierońsko dużo roboty przy takiej gablocie i po ostatnich Waszych postach wiedziałem, że zaraz pojawi się Volvo albo Saab, trafił się ten lepszy (oczywiście dla mnie). Jakby nie patrzeć good job i... Przyjdzie WWL Team i pozamiata there will be a revange - soon
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 there will be a revange - soon oho wiedziałem że nie długo się zacznie
kanar Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Nieźle jak w 20 h się uwinąłeś, dobra robota, ale z tym czesaniem w kratkę wszystkiego to pojechałeś
Pavlik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 No tak, tylko że ten mój jest myty na bieżąco więc i trza sprawę mooocno przemyśleć coby show'a zrobić Wracając do relacji: szkoda tych skór, zaniedbane tak szybko pękają - to samo jest w znanym mi XC70 tam też pozostaje tylko renowacja
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 kanar, Gdy jeszcze pracowałem n myjni nigdy nie pozwalano mi czesać. Teraz realizuję swoje fanaberie [ Dodano: 23 Styczeń 2012, 21:36 ] Pavlik, Bo to papier nie skóry
Administrator Evo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 kompletuję zestaw do wiosennej maszynowej korekty To załatw sobie czarny pad Urbana, nie znam bardziej miękkiego finishu, do ostatniego liźnięcia jest perfekcyjny. minetoo, fajna praca
Pavlik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ciekawe czy się do czegoś przyczepią a czego mamy się czepiać że co? ze Piotrek nie zdjął obrączki do glinkowania?
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Piotrek nie zdjął obrączki do glinkowania Nie dam rady
fireman Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Fajna robota, dobrze wyszło :u i dywany zaczesane
Camel- Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 A te lampy to w końcu jak? Porysowane czy nie? Ogólnie rispekt. W 20 godzin. Z wnętrzem...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 Camel-, Na końcu widać jak wyszły. Słabo jak mówiłem
Checio Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2012 To teraz już wiemy czemu uwinąłeś się w 20h - na winnym dopalaczu jechałeś Konkretna robota, jak zawsze zresztą Brakuje mi tylko wisienki na torcie - foty po korekcie w pełnym słońcu ale masz usprawiedliwienie
dzinkins Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 No no Wieliczka nie śpi Autko dzięki "betonowemu" lakierowi z zewnątrz jeszcze jakoś wyglądało, ale środek jasny wiadomo dramat Szkoda że zdjątka tylko pod halogen mało pokazują - czas zainwestować w jakiś świecidełko - można się trochę zdziwić Faktycznie piano black słabo wyszedł - nigdy nie miałem z tym aż takiego problemu, bo papierem bym się nie odważył ich dotknąć Futerko i papierek też się przydaje - lampy Największy "szacun" za pracę nad środkiem bo było co robić Autko teraz wygląda odpowiednio na tą markę Jak na 20 godz i samemu to tylko
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 dzinkins, Mam Brinkmana ale na tym kolorze jest ślepy i tylko halogeny pokazywały prawdę... Jak sam wiesz marzy mi się zestaw HQI ale na to muszę jeszcze troszkę poczekać Na paninie ryski było czuć pod paznokciem wiesz o czym mówię [ Dodano: 24 Styczeń 2012, 01:22 ] lampy Brakło mi papieru inaczej były by cudne Nu pagadi
dzinkins Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 I wszystko w temacie ps. a coś trzeba sie przyj*** - a felgi w środku wyglądają na słabo odsmolone
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 felgi w środku wyglądają na słabo odsmolone A napisał ja wyżej że złodziejki nie było Też mnie to boli ale
dzinkins Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 A napisał ja wyżej że złodziejki nie było Migasz się , mogłeś sie postarać Ok koniec - jeszcze raz
Sucre Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Piotrek gratulacje, w 20 godzin ogarnąć takiego szczura... Powiedz na co bierzesz Całkiem przyjemne miejsce pracy. Jak możesz napisz coś o padach urbana w porównaniu do flexi, bo się powoli do nich przymierzam.
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Sucre, Miejsce gościnne dzięki mojemu nie ocenionemu koledze. Ja nad swoim nadal pracuję. Mam w domu 3 pady Urbana dzięki uprzejmości naszego forumowego przedstawiciela i jak dotąd użyłem białego nakręcanego który jest lepszy dla mnie od zielonego 3M. Flexi nie miałem nie znam. Powiedz na co bierzesz Wino domowej roboty
Rekomendowane odpowiedzi