Moderator rychu Opublikowano 1 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 A jak z USA to Nu Finish, czytałem że nr 1 w testach konsumenckich w Ameryce
maq Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 3500km nakładany 31.12.2011, umyty G101 1:4 :
spons Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Minetoo, doczekales sie na no-wet? Wrzuc mi prosze taka fote jak robiles z widocznym pasem brudu tylko po myciu, prosze Maq, Chociaz, G101 to chyba niezbyt dobry 'szampon'
maq Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Chociaz, G101 to chyba niezbyt dobry 'szampon' Musiałem oczyścić powierzchnię z wszelakiego tłustego filmu. Jak widać G101 może podskoczyć 3D
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 spons, Ale już nie ma paska brudu to jak to zrobić? No wet milczy
spons Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zrob poprostu fotke w podobnym stylu tylko z czysta maska
Gość Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 spons, Spoko przy najbliższym myciu Tak w ogóle to nie zły agent Wam wyszedł Moim skromnym zdaniem znacznie lepszy od CQ
MM.MM Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 minetoo, Ja wiem co to X ale nie będę zdradzał
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Jutro wieczorem po upie z kolejnego mycia z doczyszczeniem maski
kamilgt Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 hahahaha nie wiem jakim cudem wysłało się to drugi raz już odpowiadałeś strone wcześniej
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Pora kończyć przygodę. Miała trwać do śmierci zawodników i trwała, szkoda że śmierć nastąpiła tak szybko. Jestem jednocześnie zaskoczony i rozczarowany.... Dziś poznęcałem się nad maską w taki o to sposób. Na początek płukanie Glinkowanie (bardzo lekko softem) Jak widać coś się nazbierało przez zimę. Po glince troszkę się poprawiło zwłaszcza na C1 i 4Nano. Nawet CQ ruszył palcem... Pora na troszkę mocniej chemię Obserwacje Mocniejszy izopropanol I ostateczny zgon......ale... ....."X" nadal miesza!!! 30 min na oddech i deszcz z deczownicy Zobaczmy jeszcze raz "X" Wnioski pozostawiam Wam. Film jest ale pokazuje brak sheetingu na srebrnej masce więc jego zamieszczanie traci sens. Mam nadzieję że zdjęcia ukazują to co powinny. Ciężko na srebrnym złapać drobne niuanse zwłaszcza telefonem. Myślałem że ktoś odgadnie "X" i dostanie go w prezencie..... Ciekawi? O to On twardziel nad twardziele, tajemniczy "X" Dziękuję
kamilgt Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 C1 po 5k tak słabo i przebil go turtle wax? Jak to wyglądało na żywo?
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 kamilgt, Na żywo C1 dogorywało na równi z 4Nano. Sheeting fragmentowy bardzo wolny w ręcz na granicy błędu obserwacji. C1 po 5k tak słabo i przebil go turtle wax? Życie czasem jest brutalne... Nie potrafię tego tak ad hoc nawet sobie wytłumaczyć. Mam pewną teorię ale zachowam ją na razie dla siebie. Pamiętać należy że mam C1 jeszcze na jednym aucie i też go dorzucę już w innym dziale. Spons i spółka: Dobra Robota
kamilgt Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Dawaj teorie A jak na drugim samochodzie?
pLaYmAn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Pisałem, że marketowy środek LSP TW są wytrzymałe co sam zaobserwowałem.
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 kamilgt, Muszę się skonsultować. pLaYmAn, Byłeś blisko Z TW znam się od ca 13 lat To ich najlepszy produkt
kamilgt Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Mow teraz, skasujesz post jak przeczytam
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 kamilgt, Chodzi o lakier...rodzaj klaru. Maska była lakierowana. Jutro będę miał Lagunę i jeśli umyję wrzucę co nie co. Tam C1 leży dłużej. Ale w sumie to nie G był tematem testu Ale zaskok z żółwiem nie?
pLaYmAn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Kupię go z ciekawości jak rzuci mi się gdzieś w oczy
kamilgt Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 A z tej strony hm no to czekam na lagunę Aj tam turtle, co by to nie bylo to bardziej mi w glowie siedzi ten C1 ;p
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 pLaYmAn, Jest popularny. Ja polecam [ Dodano: 4 Marzec 2012, 01:35 ] kamilgt, Jeśli coś na niej jeszcze jest podzielę się obserwacją
Rekomendowane odpowiedzi