dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Czym ściągnąć to "ustrojstwo" jezeli jeszcze coś jest?? Kończę test pewnie jutro Cleaner lekko ścierny wystarczy
kamilgt Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 dzinkins, co będziesz nakładał? testy tego sezonu o których rozmawialiśmy czy to tylko na M wyląduje?
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 dzinkins, Już?To zostanę sam? Może wrócę do testu na innym aucie (białym- nie ///M) ale już z trzema skladnikami dzinkins, co będziesz nakładał? Nie mogę wytrzymać i chyba RG BL pójdzie jutro albo .................
spons Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Czym ściągnąć to "ustrojstwo" jezeli jeszcze coś jest?? Kończę test pewnie jutro Cleaner lekko ścierny wystarczy Na sam 3ci komonent cleaner maszynowo powinien sobie poradzic Jaki jest obecny stan powloki i jaki dystans przejechala?
dzinkins Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Na sam 3ci komonent cleaner maszynowo powinien sobie poradzic Ok, dzięki Jaki jest obecny stan powloki i jaki dystans przejechala? Tak jak ostatni update, postaram się jeszcze przed cleanerem coś pstryknąć po myciu Dystans na pewno spory pewnie z 5-6 tys
spons Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak jak ostatni update, postaram się jeszcze przed cleanerem coś pstryknąć po myciu Thx, jak moge prosic, osusz ktorys fragment po myciu i po paru minutach chlapnij woda
Gość Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 spons, Wiem że ostatnio się ociągam ale pozostaję w grze Aktualnie leżę chory
spons Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Wstawac i walic apdejty! Luz, nic nie ucieknie
usher Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Żaden luz - L4 nam nie wysyłał także nie ma opierd... się A tak poważnie szybkiego powrotu do zdrowia
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 3D przechodzi test extremalny na nie mycie
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Test został zakończony Minęły 2 miesiące, przebieg z 5-6tys, pomimo błędu aplikacji (zapodany produkt na cleaner) wszystko przebiegało poprawnie. Umysłem nareszcie sam autko, a jako że chciałem usunąć wszystko konkretnie umyłem dwa razy z szamponem PA Glissante oraz drugi raz z Lusso Auto Bathe w dużym stężeniu. Ku mojemu zdziwieniu coś jeszcze było Woda nie spływała super ale jednak nie na wszystkich elementach w całości ale miejscami na każdym. Wniosek jest prosty : poprawić efekt wizualny, dokładnie opisać aplikację itp. i na pewno będzie lepszym rozwiązaniem niż DG itp.
Gość Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Jak gorączka przejdzie zobaczę co u mnie. Kilka dni temu maska dostała VP z Glorii i program 4ty. Jedno lita tafla wody nie poruszona nawet pędem powietrza....ale to na pewno przez film brudu
spons Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Mariusz, podziekowal za zetelny test i regularne, bogate apdejty Mam nadzieje, ze sniezynka rowniez doczeka sie choc jedno-panelowej aplikacji i opisu spostrzezen Instrukcje juz poprawione, tym samym efekt wizualny powinien zyskac na 'jakosci'. Instrukcje po konsultacjach z 'majstrem' Waszych spostrzezen jak rowniez moich wlasnych podesle wkrotce na PW. Czekam na apdejt od Piotrka i fote po myciu 'nalapanej warstwy'
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Dorzucę dwie fotki spons - dzięki i do usług
spons Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Maska wyglada na zdrowa agonie Suszyles moze przed laniem woda?
dzinkins Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Suszyles moze przed laniem woda? Nie, nie miałem czasu.
spons Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Luzno, i tak poswieciles go wystarczajaco duzo Jeszcze raz podziekowal za test
Mazder Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Mała aktualizacja z mojej strony. Od momentu nałożenia zrobiłem 250 kilometrów, dwa razy płukałem wodą, a przed zrobieniem zdjęcia - proszkiem na bezdotyku. Po lewej 4nano, po prawej Wolfgang, przedzielone paskiem lakieru niczyjego: Film brudu został i zostanie do momentu, aż będzie mi się chciało odkręcić wodę przed domem. Fotka ma na celu pokazać, jak oba produkty wpływają na odpychanie brudu.
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Dziś nastąpiło mycie/domycie auta. Wnioski daleko zaskakujące Dokumentacja foto/video oraz opis wieczorem.
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Dziś nastąpiło mycie/domycie auta. Wnioski daleko zaskakujące Dokumentacja foto/video oraz opis wieczorem. Rzekłbym nawet, że wnioski "zamiatają" i poprzewracają na forum
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Jeszcze godzinka dopiero biorę się za upload
usher Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Hehe ale stopniujecie napięcie teraz przez Was nikt u nas w firmie w spokoju nie będzie mógł zobaczyć jak Cristiano Ronaldo leje naszych
Gość Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Już jest! Mój skromny up. Minęło już trochę czasu. Test nie przebiega jak sobie to założyłem. Chciałem myć auto co tydzień ale wyszło jak wyszło.... Zaowocowało to trudniejszymi warunkami jakim czoła stawić muszą powłoki. Samochód użytkowany bardzo intensywnie, jeżdżony po dojazdówce do Krakowa która jest w takim stanie że dziwię się czemu tam jeszcze nie ma znaku "Witamy w Rosji". Wszystko co na drodze to na aucie i tak całymi tygodniami. Niestety ma to swój minus, auto nadaje się jużpod glinkę. Nie tragedii nie ma ale pod opuszkami palców wyczuwam że coś jednak jest. Ewidentnie nie pozwala to wykazać się w pełnej krasie naszym zawodnikom. Sytuacja ulegnie zmianie przed kolejnym updatem. Panel dostanie doczyszczenie. W dniu dzisiejszym maska dostała prewash z Glorii i VP Neutral. Następnie solidne płukanie myjką i w końcu mycie rękawicą i szamponem Lusso. No nie jest to szampon do mycia po tak długiej przerwie... W ramach przypomnienia w kolejności od lewej: -C1 -4Nano -Cquartz -Wolfgang -"X" Przed Po pianie i opłukaniu nic się nie dzieje Noooo może troszkę swoją obecność zaznacza C1 4Nano oraz "X" Po umyciu i opłukaniu mamy taki o to widok Maska została osuszona i po ok 15 minutach zasymulowany deszczyk z myjki. O to efekty kolejno od lewej co gdzie leży pamiętacie Jak widzimy zawodnicy początkowo sugerowali zgon jednak mają się całkiem dobrze. Nawet Wolfgang po umyciu powstał z grobu... Przypominam że na powierzchni wyczuwalna jest warstwa zanieczyszczenia. Zostanie to usunięte może jeszcze w tym tygodniu. Będę informował na bieżąco. Ciekaw jestem Waszej reakcji na "X" I jeszcze jakieś video (oglądać w HADE)
dzinkins Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 C1 - mnie rozczarował 4nano - daję radę Ciekaw jestem Waszej reakcji na "X" - te Coli daje radę
Rekomendowane odpowiedzi