kubik Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No to moje pierwsze zdjęcie 50/50Obrazek Nie żebym się czepiał,ale myślę,że można jeszcze sporo ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrys4891 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No to moje pierwsze zdjęcie 50/50Obrazek Nie żebym się czepiał,ale myślę,że można jeszcze sporo ugrać a to z pewnością, ale ja tu działam jeszcze z zielonym listkiem jako początkujący, więc jeszcze trochę muszę się pouczyć żeby do Was dorównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 To i ja może coś pokażę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 O ja pierdziu! Co się stało tej podsufitce? Wygląda jak po pożarze i jednoczesnym zalaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Właściciel sporo palił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba ... ognisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 E-papieros to nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_ol Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czegoś takiego nigdy w życiu nie widziałem. Ale to świadczy tylko o właścicielu jak w takim syfie można spędzać miło czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_ Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Właściciel sporo palił... Chyba liście z ogródka Pewnie w takim zadymieniu to nawet nie dostrzegł syfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Chyba że zielona impreza codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 AutoSpaPołącarz, CO TO JEST tak sie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie wiem jak długo trzeba jeździć samochodem żeby zrobił się taki syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Masakra jakich środków używaliście do tego odszczurzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaperecz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Kawał dobrej roboty zrobione (pewnie na sprzedarz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Maciej WTN, To są dwa samochody: Bagażnik i podsufitka - Audi A4 Fotel - VW New Beetle Audi A4: Podsufitka była traktowana spryskiwaczem z APC 1:20 (Premo Top Cleaner) i przecierana mikrofibrą. Bagażnik- Enz-All+RM760 VW Beetle- akurat ten samochód czyściłem odkurzaczem pianowym i Premo Profi Foam. Ostatnio trafił mi się identyczny Beetle , zastosowałem Enz-All+RM760 i jak dla mnie wyszedł lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 AutoSpaPołącarz, jak to zobaczyłem to przypomniał mi się pewien Hyundai, którym przyjechali do mnie starsi państwo tak około 80 lat. Szyby zamknięte a w środku dziadek z babcią jednego za drugim odpalali. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z samą podsufitką walczyłem około 6h, nie pamiętam już jakich środków używałem ale dobre kilery tam poszły. Dziadek z babcią obiecali że teraz będą dbać o auto, po 2 tygodniach przyjechali ponownie. Ponownie szyby zamknięte i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Hehe...dobrze że słonecznic nie odsłaniali, trochę roboty odeszło Ale widzę grubo jechałeś z detergentem u mnie wbrew pozorom poszło gładko. Ja przeważnie dostaje jakieś szczury, okoliczny handlarz co tydzień przyjeżdża albo z Włoch albo z Francji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ze szczurami jest najfajniejsza robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Najfajniesza to jest mina klienta jak odbiera nowo-szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 dunga, Niezła popielniczka Ci się trafiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 golden0282, dokładnie popielniczka, w środku było około 15 paczek po papierosach i wszystkie zagaszone leżały w aucie. AutoSpaPołącarz, jak zobaczyli auto po to mina była ale jak wrócili po 2 tygodniach to moja była lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoSpaPołącarz Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pierwsze trzymanie polerki w rękach UC na pomarańczowym ABW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyMazda Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 UC Megsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Innego UC nie znam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 AutoSpaPołącarz, dawno robione było to zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi