Gość Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 to i ja coś wrzucę od siebie nr1 Range Rover Sport po lewej polerka amatora po prawej moja poprawka: Audi A6: Volvo S60: Mini Cooper: BMW 120d coupe: Opel Frontiera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapik Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Range Rover Sport byłe auto farmera: Obrazek W takim razie chyba wolałbym to auto w fazie 'Before' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie wiem o co chodzi ale większość lewych stron jest ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 sorki nastapił błąd AFTER powinno być po lewej a BEFORE po prawej juz poprawione: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Coś z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 SzaKal, dobra robota Arek, wrzucił byś zdjęcia jak tam dziupla wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 SzaKal, Matko, ale to pięknie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavko Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Obrazek na tej focie jakis brzydki gest Ci wyszedl 1,5h recznie czy maszynowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 wrzucił byś zdjęcia jak tam dziupla wyglądaOj jeszcze zostanę posądzony przez moderatorów o reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Oj jeszcze zostanę posądzony przed moderatorów o reklamę dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Taśmy jużnie miałem ale coś widać Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 s02+Spider po jednym przejeździe Ogólnie lakier mat,ściorany,że aż przykro i po wygląda gorzej jak niektóre przed,ale i tak spoko jak na 12letni,nigdy nie dbany lakier(Tolek w konfiguracji jak Justyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 kubik, Niby dużo zeszło, ale też sporo zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek318 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Przed zrobieniem zdjęć przecieracie element IPĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magal Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Moja pierwsza pięćdziesiątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Doszły do mnie używane rurki od wydechu z golfa V6, tak wyglądały po samym umyciu: Tutaj w trakcie czyszczenia wełnami: A tutaj jedna po wełnach, a druga w trakcie polerowania: Jest jakaś pasta wykańczająca do tego typu rzeczy i na jakim padzie, filcu najlepiej jej używac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 wykończyć możesz choćby megsem na bawełnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 kubik, Niby dużo zeszło, ale też sporo zostało Takie o lekkie odświeżenie Oczywiście na DA Na jeden przejazd jest spoko jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 miedzikos, W sensie, ze metal polishem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 kojak, możesz metal polishem, ja wykańczam megsem mag & aluminium, na bawełnie usuwa ryski od filcu i na końcu ale to już tylko na felgach jade miekka szmatką ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Metal polish nie daje rady, próbowałem wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vectra2004 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 tylna klapa mojej vectry c, było na niej pite pod każdą dyskoteką we wschodniej Polsce stąd te rysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 chyba nie zrozumiels ide zdjec 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vectra2004 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 bateria padła w aparacie, zdążyłem zrobić całość przed i padła, wiec jest przed i po... na pierwszej fotce widać nawet taśme naklejoną , w zamierzeniach było 50/50 ale nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCz Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 moja pierwsza pięćdziesiątka i pierwsze auto : Mercedes w210 przebieg ok 400tys. użyto : menzerna 500>2500>3000 + futro>biała gąbka>pomarańczowa gąbka>żółta gąbka Flexipads> niebieski wafel 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi